Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Ilahi cok alemsin ya :) herkese de hak vermissin. Ustune gitmissin zaten yeterince biraz birak o sakinlesip arayinca konusursunuz. Boyle bi sebepten ayrilinmaz. Ayrilinsa da karsi tarafa belirtilir yani sen anlam cikarmaya calisma allah korusun bigun ayrilirsaniz haberin olur zaten.

niye beklenti içine girdiniz ki?
siz içinizden geleni yazmışsınız karşılık bekliyorsanız hiç yazmayın. sonra böyle olur.

Hazır mesajlardan nefret ediyorum onlar senin duyguların değil ki bana gönderdiğin de ben o duyguları hissedeyim.O yüzden kandilin mübarek olsun canım da deseler hazır mesajlardan daha samimi gelir bende mesajlara göre cevap veririm.Hatta uzun uzun bir yerden kopyalayıp mesaj gönderenlere cevap bile vermiyorum.Belki o da öyle düşünüyordur ve o kardeşi sen dıdının dıdısı dış kapının dış mandalı ortada bir şey yok ne diye sana canımlı cicimli kendi kardeşine gösterdiği samimiyeti göstersin ki..Bu şekilde davranarak ablasıyla kardeşinin arasını açmaya çalıştığını düşündüm nedense

Ben sadece kendi canım gibi olur sandım nereden bileyim ki canın çıksın şeklinde bir ima alacağımi.ben buna üzüldum.hatta neden samimi davranması ablan diye kafa tuttum.oda kızdı. Hatta ben alana yaşam sen böyle yapsan şık olur mu dedi.bende çok üzüldüm. Dedi.aradan 3-5 saat geçtikten sonrada bana benim bu yaptigimin ileride sorun olacağını benim onu anlamadigim bunun da beni anlamadığını. Bunun ileride bizi daha da çok uzecegini söyledi. Hatta kendisi ben aptalım dedi.
ablasinin mesajina niye bu kadar takildiniz ki? ve bunun icin niye erkek arkadasinizin üstüne gittiniz? Ablasiyla daha önce görüstünüzmü, nasil bi riliskiniz var kendisiyle?
Kendisiyle mesajlaşma sadecede hic görüşmedim ama beni çok anlatmış erkek arkadaşım. Resimlerimi falan çok gördü yani

sevgilinin ablasının mesajına niye takılıyorsun. bana msj atana bende öyle cevap veriyorum.
kardeşime de herkesle aynı mesajı yazamam sonuçta o benim canım.
hiç görmediğin bir insandan nasıl bir cevap bekliyorsun ki ???

bi de ilerde evlenirsen sakın eşinin ailesiyle ilgili sorunları eşine yansıtma. hele bu kadar üstüne gitmen saçma olmuş ısrarla sana ne yazdı diye sorman falan.
bu sebepten ayrılık olmaz ama kızdırmışsın

Bence toplu mesaj olarak düşünmüş olabilir ablası . Yani benim de bana atılan toplu mesajlara cevap bile vermediğim olur bazen. "Kandilin mübarek olsun .... abla " yazsaydın mesela daha sıcak bir cevap alabilirdin
Evet kesinlikle yeni yılda öyle yapcam.

Canm sende gül falan yollama bidaha gerek yok bence bu kadar samimi olmaya sana nasl geliyolaraa sende oyle yapmalsn kadn sna bi adım atarken sen bildiğin 10 adım kosuyosn

Her insanın tepkısı bır olmaz.
Benımde erkek kardeşim olsa bana kandılde gul yollasa ne alaka derim . Kusura bakma..
Resmen yalakalık gibi durmuş .s

Bu konu sayesinde kamu oyuna duyuruyorum. Lütfen kandil ve bayram mesajı göndermeyin, sizin için önemliysek arayın daha iyi. Bana gına geliyor da o mesajlardan,okumuyorum bile. Benim aynı kafada olan da az değil hani.
Sorma bırde uzun uzadıya mesajlar gelmıyormu sınır oluyorum. Okadar değerliysek Helcin cim kandılın mubarek olsun de daha hoşuma gıder yanı.

sen mesajında siz diye hitap etmişsiniz oda size siz demiş ne var ki bunda madem samimi bir mesaj bekliyordun ablacığım diye bilirdin biri bana siz dese bende samimi bulmam siz derim arayıp kutlasaydın kandilini mesaj çocuk işi biraz bide buna niye takıldınız anlamadım bide hemen ayrılırmı korkusu ne dünya sevgilinin üstünde dönmüyor emin ol ayrılırsa bile zamanla unutuluyor kendini üzdüğünle kalıyorsun

Bana kardeşimin sevgilisi böyle bir mesaj atsa (ki atamaz, sevmem kandil mesajlarını), "yalaka" yaranmaya çalışıyor derim, ona olan saygım azalır. Yapma bir daha bence.

Daha nişanlı değilsiniz evli değilsiniz yahu normal kandiliniz kutlu olsun der geçersin güller falan ne gerek var hadi tamam siz yaptınız o size yapmak zorunda değil öyle detaylı şekilde şimdiden bu beklenti niye yani kutlamış işte kandilini yok niye sizin ki gibi kutlamamış hayret bir şey öyle şeylerle ayrılmış olmazsınız ama bunları sonra da böyle konu ederseniz sonunuz ayrılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…