- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Hazır mesajlardan nefret ediyorum onlar senin duyguların değil ki bana gönderdiğin de ben o duyguları hissedeyim.O yüzden kandilin mübarek olsun canım da deseler hazır mesajlardan daha samimi gelir bende mesajlara göre cevap veririm.Hatta uzun uzun bir yerden kopyalayıp mesaj gönderenlere cevap bile vermiyorum.Belki o da öyle düşünüyordur ve o kardeşi sen dıdının dıdısı dış kapının dış mandalı ortada bir şey yok ne diye sana canımlı cicimli kendi kardeşine gösterdiği samimiyeti göstersin ki..Bu şekilde davranarak ablasıyla kardeşinin arasını açmaya çalıştığını düşündüm nedense
Kendisiyle mesajlaşma sadecede hic görüşmedim ama beni çok anlatmış erkek arkadaşım. Resimlerimi falan çok gördü yaniablasinin mesajina niye bu kadar takildiniz ki? ve bunun icin niye erkek arkadasinizin üstüne gittiniz? Ablasiyla daha önce görüstünüzmü, nasil bi riliskiniz var kendisiyle?
Doğru düşünmeye yardimci oldunuz demek istedim....gene mi yanlış ifade ettimNe demek istediğini anlamadım
Çok sağol bekleyip görcez derken,görürsünüz sonunda evleniyor muyum evlenemiyor muyum gibi anladım,bir taraftan da gülücük var ,kafam karıştı,neyse ki yanlış anlamışımDoğru düşünmeye yardimci oldunuz demek istedim....gene mi yanlış ifade ettim
Evet kesinlikle yeni yılda öyle yapcam.Bence toplu mesaj olarak düşünmüş olabilir ablası . Yani benim de bana atılan toplu mesajlara cevap bile vermediğim olur bazen. "Kandilin mübarek olsun .... abla " yazsaydın mesela daha sıcak bir cevap alabilirdin
Sorma bırde uzun uzadıya mesajlar gelmıyormu sınır oluyorum. Okadar değerliysek Helcin cim kandılın mubarek olsun de daha hoşuma gıder yanı.Bu konu sayesinde kamu oyuna duyuruyorum.Lütfen kandil ve bayram mesajı göndermeyin, sizin için önemliysek arayın daha iyi. Bana gına geliyor da o mesajlardan,okumuyorum bile. Benim aynı kafada olan da az değil hani.
Her insanın tepkısı bır olmaz.
Benımde erkek kardeşim olsa bana kandılde gul yollasa ne alaka derim . Kusura bakma..
Resmen yalakalık gibi durmuş .s
Bir ilişkide nişan aşamasına gelinmeden karşı tarafın ailesiyle iletişime geçmeyi gereksiz buluyorum.
Adı konulsun da tanışılır, görüşülür.
Şimdiden bir şeyler için çabalamaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?