Babam akşam dışarı çıkmama karışıyor maalesef kiRamazanda buluşmamak neden? Madem 2 saatlik mesafe, bi iftar yemeği yiyebilir sohbet edebilirsiniz. Bahane gibi sanki.
Babam akşam dışarı çıkmama karışıyor maalesef ki
Evet haklısınız bende bundan dolayı kırıldım açıkçası.O zaman sizin akşam çıkamadığınızı ve ramazan boyu görüşemeyeceğinizi bilen bir erkek son haftasonunu koşa koşa sizinle geçirmeliydi yani abartmıyorsunuz kesinlikle
ilişkiniz güzel gitmiyor, siz çok beklentisiz ve azla yetinen birisiniz sadece. 2 saat mesafede ayda bir görüşmek nedir?Kızlar merhaba.Erkek arkadaşımla güzel giden ilişkimiz var uzun süreli uzak mesafe ilişkisi ama aramız çok uzak değil.(2 saat). Geçen hafta buluştuk yanıma geldi çok sevindim.Haftaya ramazan ayı başlıyor oruç tutan insanlarız o yüzden ramazan ayı boyunca buluşmayı düşünmüyoruz.Ben istiyorum ki bu hafta da buluşalım ben onun yanına gideyim ama kendisinden bu konuda ses seda yokNormalde de ayda bir görüşüyoruz kendisinin sadece hafta sonu var işleri oluyor bazen.Ben söyledim kendisine ama bu hafta arkadaşlarına söz verdiğini söylüyor.Bende buna biraz alındım çünkü arkadaşları hep yanında iş çıkışı da buluşabilirler, ve şöyle bir sorunumuz da var ne zaman buluşsak sonraki hafta ilgisi birazcık azalıyor.Bunu kendisine de söyledim ama inkar ediyor tabiki.Dün bunun için trip attım ve konuşmadık.Sizce abartıyor muyum yorumlarınızı bekliyorum
Yazdığınızda cevapları gizli aslında :) Ekonomik özgürlüğünüz var mı ikinizin de bilmiyorum ama, mesafe çok önemli değil. Ramazan ayında herkes sevgilisi ile görüşmüştür, haricen de görüşmüştür. Arkadaşları ve senin olacağın da bir plan yapabilirdi "sen gizli saklı kişi misin?"Kızlar merhaba.Erkek arkadaşımla güzel giden ilişkimiz var uzun süreli uzak mesafe ilişkisi ama aramız çok uzak değil.(2 saat). Geçen hafta buluştuk yanıma geldi çok sevindim.Haftaya ramazan ayı başlıyor oruç tutan insanlarız o yüzden ramazan ayı boyunca buluşmayı düşünmüyoruz.Ben istiyorum ki bu hafta da buluşalım ben onun yanına gideyim ama kendisinden bu konuda ses seda yokNormalde de ayda bir görüşüyoruz kendisinin sadece hafta sonu var işleri oluyor bazen.Ben söyledim kendisine ama bu hafta arkadaşlarına söz verdiğini söylüyor.Bende buna biraz alındım çünkü arkadaşları hep yanında iş çıkışı da buluşabilirler, ve şöyle bir sorunumuz da var ne zaman buluşsak sonraki hafta ilgisi birazcık azalıyor.Bunu kendisine de söyledim ama inkar ediyor tabiki.Dün bunun için trip attım ve konuşmadık.Sizce abartıyor muyum yorumlarınızı bekliyorum
Çünküüüü bence :) başka flörtler de varBoşuna zaman kaybediyorsunuz birbirinizle. Ayda 1 buluşmayla ilişki yaşamak cok riskli bir sey zaten.
Adam ayda bir bulusmayla bile ertesi hafta ilgisi düşüyor. Belki ayni yerde yasayip daha fazla vakit gecirseniz iyurumeyecek ilişkileri ayda bi buluşarak götürmeye calisiyorsunuz.
Arkadaşları kardeşleri babası kuzenleri annesi ile tanıştık yemek yedik beni saklamaz.Benim ekonomik özgürlüğüm yok onun var.Hediyeler alır gönlümü alır hiçbir zaman beni kıracak bir şey söylemez.Benim sıkıntım arkadaşlarının benden daha ön planda olması maalesef kiYazdığınızda cevapları gizli aslında :) Ekonomik özgürlüğünüz var mı ikinizin de bilmiyorum ama, mesafe çok önemli değil. Ramazan ayında herkes sevgilisi ile görüşmüştür, haricen de görüşmüştür. Arkadaşları ve senin olacağın da bir plan yapabilirdi "sen gizli saklı kişi misin?"
Erkek hayatının merkezine koymak zorunda değil, sen de koyma arkadaşlarınla plan yap git gez toz :) Bazen pencereden kafayı çıkarıp bir nefes almak gerekiyor bazı şeyleri görmek için :) zaten ayda bir görüyorsun ve telefon ilişkisi, sen telefon mesajlarına, görüntülü konuşmaya bağlanmış alışmış olabilir misin? 7/24 sevgili ile olunmaz ama yan yana, sizinki de çok aman aman gerçek bir ilişki de değil. (İster istemez yapay ve eksik kalıyor, ses mesaj bir yere kadar, gerçek mi değil mi duyguları net ayırt edemezsin)
Yüz yüze önemli husus...
İnsanın aklına başka şeyler sokmak yerine düzgün yorumlar yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Baska flörtleri yok varsa da ben bilemem burada kiminin sevgilisi kiminin kocası var hepsi işe gidiyorum diye başka kadınlara mi gidiyor demeliyiz o halde :)Çünküüüü bence :) başka flörtler de varbelki arkadaşlarım dediği diğer kız kim bilir :)
Ama kendin diyorsun arkadaşlarıyla iş çıkışı da buluşabilir diye bunu sen biliyorsan sevgilinde biliyordur. Neden seninle buluşmak yerine illa ki arkadaşlarını seçip birde bunun için kavga ediyor. Sen sevgiline söylemiş miydin arkadaşlarınla iş çıkışı da görüşebilirsin haftasonunu bize ayır diyeİnsanın aklına başka şeyler sokmak yerine düzgün yorumlar yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Baska flörtleri yok varsa da ben bilemem burada kiminin sevgilisi kiminin kocası var hepsi işe gidiyorum diye başka kadınlara mi gidiyor demeliyiz o halde :)
Sakin ol şampiyon, "bence" dedim :) bana göre benim tahminim o yönde. Eleştiriye yoruma tahammül edemiyorsanız niye forumlara yazı yazarsınız, burada alternatif seçenekler konuşuluyor, yüzde yüz emin misiniz kimin sevgilisi kocası ne yapıyor onlara kadar sataşmaya ne gerek var?İnsanın aklına başka şeyler sokmak yerine düzgün yorumlar yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Baska flörtleri yok varsa da ben bilemem burada kiminin sevgilisi kiminin kocası var hepsi işe gidiyorum diye başka kadınlara mi gidiyor demeliyiz o halde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?