Erkek arkadaşımla doğum günü krizimiz

Size kutlamaya gerek yok diyip arkadaşları ile program yapıldı ise o program sizinle konusmadan önce olmuştur. Yani program bellidir üzerine siz sorunca kutlama gereksiz demiştir. Kaç yaşında insanın böyle emrivaki yapması komik. Belki aranizdaki ilişki yeni olduğu için söylememiştir. Erkekler bazen kendi aralarında da takılabilir takılmalı ama böyle saklamalı bir şey olunca insan şüpheleniyor .
Evet bana da onceden plan varmis da saklamis geldi ilk basta. Neler neler dusundum de sinirlendim. Yilbasinda da ilk basta arkadaslariyla plan yapmisti sonra o iptal olunca benimle gecirmisti mesela. İkinci planda olmak uzdu hem de ben ne yapalim diye sorarak kutlamak istedigimi belli etmisken gitmis plan yapmis.

Tam gününde kutlamayadabiliriz önemli değil dediğinde bence onun arkadaşlarıyla kutlayacağı belliymiş zaten, o yüzden size öyle demiş. Ama siz ben önem veririm, kutlayalım dedikten sonra programını değiştirmesi gerekirdi bana kalırsa fakat şu da var , daha 4 aydır birlikteymişsiniz, arkadaşlarıyla daha çok eğleneceğini düşünebilir. Size değer vermiyor değil ama 4 ayda çok da büyük bir aşk hissetmesini beklememeli.

bir arkadaşım da böyle bir şey yaşadı. sinirden ağlama krizi geçirdi. sonra kuzenleri biraz rahatlasın diye onu cafeye götürdü. bir de ne görsün meğerse sevgilisi süpriz yapacakmış, çocuk elinde pasta ve balonlarla masaya gelmiş:KK37:

Evet bana da onceden plan varmis da saklamis geldi ilk basta. Neler neler dusundum de sinirlendim. Yilbasinda da ilk basta arkadaslariyla plan yapmisti sonra o iptal olunca benimle gecirmisti mesela. İkinci planda olmak uzdu hem de ben ne yapalim diye sorarak kutlamak istedigimi belli etmisken gitmis plan yapmis.

Aynısını yapın size yapılan şeyin.

bir arkadaşım da böyle bir şey yaşadı. sinirden ağlama krizi geçirdi. sonra kuzenleri biraz rahatlasın diye onu cafeye götürdü. bir de ne görsün meğerse sevgilisi süpriz yapacakmış, çocuk elinde pasta ve balonlarla masaya gelmiş:KK37:
Burda doğum günü çocuğun ama :)

Burda doğum günü çocuğun ama :)

ben onu şimdi anladım:KK70::KK70: o zaman ayıp etmiş sana. belki de gitmez ve seni kızdırmak için söylemiştir. bence hiç umrunda olmamış gibi davran. hatta azıcık soğuk ol. bak bakalım nasıl davranacak.

ben olsam doğum günü filan kutlamazdım. beni 2.plana atan insanı bende atarım bir köşeye. o zaman arkadaşlarıyla olan plana sizi de dahil etsin.

terbiyesiz sevgilisi dururken onunla bir plan yapmayı düşünmek yerine
arkadaslarıyla şehir dışana çıkıp sana sorma gereği bile duymamışken
birde yağ gibi üste çıkmayı başarmış ,:KK9:

Konuşmak gerek böyle durumlarda. Birlikte kutlamak istemeniz çok doğal kırılmanız da normal artık siz de birgün önce yada sonra kutlarsınız bu tip durumlar ufak şeyler huzurunuzu kaçırmaya değmez. Mutluluklar.

Ayy cok tatliymis ama bu :KK68: keske benim de boyle olsaydi :mad:

ben onu şimdi anladım:KK70::KK70: o zaman ayıp etmiş sana. belki de gitmez ve seni kızdırmak için söylemiştir. bence hiç umrunda olmamış gibi davran. hatta azıcık soğuk ol. bak bakalım nasıl davranacak.
Sonraki bulusmamizda normal bir sekilde hediyesini vermeyi dusunuyorum. Dogum gunun kutlu olsun simdiden arkadaslarinla iyi eglenceler diyecegim. Daha fazla tripli davranmak istemiyorum ama acikcasi hevesim kacti oyle pasta mum falan ugrasmak istemiyorum. Hatta hediyesini onceden almistim onu da degistirip kendime bir sey almayi dusunmedim degil
:halay:

Sonraki bulusmamizda normal bir sekilde hediyesini vermeyi dusunuyorum. Dogum gunun kutlu olsun simdiden arkadaslarinla iyi eglenceler diyecegim. Daha fazla tripli davranmak istemiyorum ama acikcasi hevesim kacti oyle pasta mum falan ugrasmak istemiyorum. Hatta hediyesini onceden almistim onu da degistirip kendime bir sey almayi dusunmedim degil

bence biraz tripli davran ki aklı başına gelsin:halay:

arkadaşım o çocukla evlendi geçen yaz :cool::cool:

Ablacım, verme o hediyeyi.
Daha sen söylerken o plan varmış, o yüzden sana gününde kutlamak önemli değil diye yol yapmış. Yılbaşında da aynı şeyi yaptı diyorsun. Kaç kere daha yaparsa anlarsın?
Yerinde olsam doğum gününü bile kutlamam. (Ki bu yıl öyle yaptım, çok da güzel oldu.)
Verdiğin değerin karşılığını göremedikçe kendini yiyeceksin. Ne gerek var!

Trip de atma. Öyle susmakla olmaz. Kızdığın, üzüldüğün şeyi söyle. Triple iletişim kurmaya çalışırsan haklıyken haksız duruma düşersin. Bu duruma kırıldığını, ondan istediğin değeri göremediğini, ikinci planda olmayı kabul etmeyeceğini söyle, kendini çek. İstiyorsa, öncelik sıralamasını değiştirir. İstemiyorsa, zaten gitsin.

Adam seni pek önemsemiyor gibi. Sinir oldum herife. Sen de sana yapılanın aynısını ona yap. Hatta doğum gümünü falan da kutlama.

ya ne kadar akıllı senin sevgilin

arkadaşlarının planı belliymiş sen plan yapma diye ben önemsemem demiş baştan.

çok akıllıymış gerçekten. adamın umrunda bile değilsiniz. arkadaşlarınla 1 yıl geçirsin derim ben olsam

o arkadaşlarının arasında hoşlandığı bir kız yoksa ben de bir şey bilmiyorum demektir. aklınca sizi birbirinizden ayrı tutcak.

haksız değilsin, başta düşüncesiz davrandığını düşündüm sevgilinin ama sonrasında yaptığı konuşma gayet mantıklı ve yerinde olmuş. erkekler bu tür konuları bizim kadar ciddiye almıyorlar senin kadar hassas olmaması normal. doğum günün şimdiden kutlu olsun, inşallah istediğinden daha güzel geçer günün. :KK200:

Back
X