Erkek arkadaşımla ilgili?

rosebkater11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
11
-27
1
25
Merhaba herkese ben 25 yaşındayım o 32. 1 yıllık ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz. Ben bu adamdan önce erkeklere sadece maddiyat gözüyle bakıyor ve yaklaşıyordum kimsenin sevgisine inanmıyordum. O yüzden ilişkiye beni o ikna etti. Maddi manevi çok verici davrandı. Beni sevdiğine inandım hala inanıyorum ama bi sorun var.
Aylık bana büyük harcamalar yapan elimdeki telefona kadar alan bir dediğimi iki etmeyen BEN istemeden yapan adam 1 aydır kredi çektim kenardaki param bitti ben maaşlı çalışıyorum diyor. Benim sorunum maddiyat değil ağız değiştirmesi yani başta sen çalışma bile diyordu şimdi hayat müşterektir diyor. Bana karşı düşünceleri de mi değişti acaba? Yani hevesi ilgisi azaldı ondan mı maddiyatı da kısıyor? Para harcamayı kesen erkek sevmiyor mudur bu doğru mu? Sıfır harcıyor diyemem ama eskisi gibi değil asla. ve mesela yarın bir işleme gideceğim ona söyledim git dedi ben vereyim demedi. Artık önemsemediğini hissediyorum ne yapmalıyım?

Troll konu mu yine

Yazdıklarını baştan oku saçmalığını anlarsın bence buraya sorma

Merhaba herkese ben 25 yaşındayım o 32. 1 yıllık ilişkimiz var aynı evde yaşıyoruz. Ben bu adamdan önce erkeklere sadece maddiyat gözüyle bakıyor ve yaklaşıyordum kimsenin sevgisine inanmıyordum. O yüzden ilişkiye beni o ikna etti. Maddi manevi çok verici davrandı. Beni sevdiğine inandım hala inanıyorum ama bi sorun var.
Aylık bana büyük harcamalar yapan elimdeki telefona kadar alan bir dediğimi iki etmeyen BEN istemeden yapan adam 1 aydır kredi çektim kenardaki param bitti ben maaşlı çalışıyorum diyor. Benim sorunum maddiyat değil ağız değiştirmesi yani başta sen çalışma bile diyordu şimdi hayat müşterektir diyor. Bana karşı düşünceleri de mi değişti acaba? Yani hevesi ilgisi azaldı ondan mı maddiyatı da kısıyor? Para harcamayı kesen erkek sevmiyor mudur bu doğru mu? Sıfır harcıyor diyemem ama eskisi gibi değil asla. ve mesela yarın bir işleme gideceğim ona söyledim git dedi ben vereyim demedi. Artık önemsemediğini hissediyorum ne yapmalıyım?
Para bitmiş para. Senin de gözünün önündeki para perdesi kalkmış , adamın sana aldığı değerli şeyleri de bırakıp adamcağızın hayatından silinip gitmeniz temennisi diliyorum.

bu kişi senin anan baban yada kocan değil kendinden 7 yaş büyük birini nereden buldun? ben bu mesajı okuyunca seni tamamen gold digger gibi hissettim. kendi paranın yetmediği şeyleri yaptırmayabilirsin, satın almayabilirsin yada kendin çalışabilirsin. belkide karşıdaki adam da böyle hissetti ve o yüzden artık bu kadar bonkör davranmıyor

İlk defa biri çıkıp dedi ki maddiyat gözüyle bakıyorum vallahi sizi tebrik etmek istedim nedense dürüstlüğünüzden ötürü.

Diğer yandan bakarsakta kendinizin değerini bilin derken bunu demek istemiyorduk. Adamları sömürmeyi bırakın kendi ayaklarınız üstünde durun başkasının parasıyla asalak gibi yaşamak nereye kadar. Bugün belki dişiliğiniz belki güzelliğiniz var ama oda para gibi tükenecek bitecek şeyler. Siz para çekilince uzaklaşıyorsanız erkeklerde sizdekiler bitince gidecek o zaman nerden bulacaksınız bu paraları???

Aklı başına gelmiş diyelim

Nikah defterine imzayı atmadan kimse beni geçindiremezdi. Hayat boyu aynı cömertlikte davranmayacak belli ki

Sizi asalak gibi görmeye başlamış
Bu ne onursuzluk diye düşünmüş

Sizin yaş grubuna sosyal medyada “erkekleri sömürün” propagandası yapılıyor
Ama karşıdan çok varoş görünüyorsunuz

Kendi işleminizi kendiniz ödeyin
Kendi harcamalarınızı kendiniz yapın

Adam neden ağız değiştirdi? Sizi sorunlu, aç ve paragöz gördüğü için

Valla bebişim senin maddiyatçı olduğunu anlamıştır kendini sömürtmek istemiyordur. Bence sen de bir iş bul çalış, kendi emeğin, kendi paran olsun karşındaki insanı sağılacak inek olarak da görme. Adam da haklı, hep bana hep bana karşımdaki versin olmaz.
Ben kendi mesleğimle alakalı ne yazmışım?? Pilates eğitimi alıyorum eğitimim ağustosta bitiyor ve bununla alakalı bir işe gireceğim zaten. Çok yanlış bi profil olarak görmüşsün beni. Taraflardan biri çalışmıyorsa diğeri destek olur kaldı ki bunu ben talep etmeden kendisi bu şekilde beni ilişkiye ikna etmiş sorun ne

Sizi asalak gibi görmeye başlamış
Bu ne onursuzluk diye düşünmüş

Sizin yaş grubuna sosyal medyada “erkekleri sömürün” propagandası yapılıyor
Ama karşıdan çok varoş görünüyorsunuz

Kendi işleminizi kendiniz ödeyin
Kendi harcamalarınızı kendiniz yapın

Adam neden ağız değiştirdi? Sizi sorunlu, aç ve paragöz gördüğü için
Merhaba:) ‘bizim yaş grubu’ sizin kadar leş bir uslup takınmıyor hiçbir zaman. Ben zaten çalışıyordum onunla tanıştığım dönem pilates eğitimi almak için işten ayrılmıştım. Şimdi pilatesle alakalı bir iş arıyorum ve beni her türlü maddi manevi durumu üstlenerek ilişkiye ikna eden o. Benim param var. Demek istediğim ve sormak istediğim görüşlerinin değişme sebebiydi asla dediğiniz profil değilim

Konuda nasıl bi troll var hasta mısınız? Gayet hayatın içinden
Evet çok troll duruyor konu. kimse direkt ben erkeklere maddiyat olarak bakıyorum yazmaz. Resmen linç edilmek için açılmış konu. Bir insan gold digger olsa da sevgilim çok cimri, şöyle bir insan böyle bir insan diyerek açar konuyu. Hiç kimse gold digger olduğunu direkt kabul etmez. Erkek bir üye kadınlara saydırılsın diye açmış gibi konuyu.

bu kişi senin anan baban yada kocan değil kendinden 7 yaş büyük birini nereden buldun? ben bu mesajı okuyunca seni tamamen gold digger gibi hissettim. kendi paranın yetmediği şeyleri yaptırmayabilirsin, satın almayabilirsin yada kendin çalışabilirsin. belkide karşıdaki adam da böyle hissetti ve o yüzden artık bu kadar bonkör davranmıyor
Golddigger değilim ama velevki öyleyim? Beni bu halimle kabul edip baştan her şeyi verip ilişki istemediğim halde ikna eden karşı taraf. Şimdi neden tavır değiştiriliyor? Kaldı ki sosyal ve güzel bir insanım. Kendimden 10 yaş büyük sevgililerim de oldu çevrem geniş. Alakasını anlayamadım.

Evet çok troll duruyor çünkü kimse direkt ben erkeklere maddiyat olarak bakıyorum yazmaz. Resmen linç edilmek için açılmış konu. Bir insan gold digger olsa da sevgilim çok cimri, şöyle bir insan böyle bir insan diyerek açılır konu.
Yok dürüst bir insanım ve doğru anlayıp yorum yapmasını istedim insanların sen içten bu niyetleri güdüyorsun demek ki fazla geldi sana. Beni sevgiye inandırdı bu insan bunu da yazmışım ama nedense bu dikkatini çekmemiş. Bu siteye yeni kaydoldum tepki çekince elime ne geçecek anlayamadım??

İlk defa biri çıkıp dedi ki maddiyat gözüyle bakıyorum vallahi sizi tebrik etmek istedim nedense dürüstlüğünüzden ötürü.

Diğer yandan bakarsakta kendinizin değerini bilin derken bunu demek istemiyorduk. Adamları sömürmeyi bırakın kendi ayaklarınız üstünde durun başkasının parasıyla asalak gibi yaşamak nereye kadar. Bugün belki dişiliğiniz belki güzelliğiniz var ama oda para gibi tükenecek bitecek şeyler. Siz para çekilince uzaklaşıyorsanız erkeklerde sizdekiler bitince gidecek o zaman nerden bulacaksınız bu paraları???
Haklısınız.. seviyorum bitiremiyorum da 1 yıl oldu

tepki çekince elime ne geçecek anlayamadım??
İşte biz de bunu anlamıyoruz, tepki gelince elinize ne geçiyor ama her gün troll konular açılıyor. Daha az önce bir trollu site yöneticisi kendisi ifşaladı.

Bir insanın bile isteye linç edilmek için konu açmasını gerçekçi bulmuyorum.

Eskiden sadece maddiyat gözüyle bakardınız demek ilişkilerinize 🤔

Back
X