Erkek arkadaşımla problemlerim var...

Erkek arkadaşın aynı benim karakterimdeymiş. Haaa kıskanmayan erkeğe yol ver demişler, seven kıskanır demişler ya arkadaşlar bence bunlar safsata.
Kıskançlık sevgi göstergesi değildir, erkek kıskanmıyor diye sizi sevmiyor da değildir, bende hayatta kıskançlık nedir bilmem, eşimin kız arkadaşlarına potansiyel metres gözüyle bakmam. 19 yıllık evliyim, bundan öncesinde 1 yıl nişanlı 2 yılda flört dönemim oldu. toplam 22 yıldır aynı adamla birlikteyim. Aldatmadım, sevmemezlik yapmadım. Yani kıskanç olmayan birinin sevmediği sonucunun çıkartılması hatanın daniskasıdır.
Bence erkek arkadaşınız doğru yolda.

eşin de senin gibi mi düşünüyor bu konuda?

kıskançlık yapmaz mı?

Öyle erkekmi olur be.
Erkek arada höd dicekk
Arada sevecek okşucak
kedi gibimde olabilir arada

Aman beni kıskanma sende erkeklerle konuş bilmem nee
Çüşünüzz yanii
Yol ver gitsinn derimmm salla gitsin cnm

eşin de senin gibi mi düşünüyor bu konuda?

kıskançlık yapmaz mı?

Başlarda kıskanırdı, ama ben kıskançlık yaptıkça kafayı sıyırdım ve karşıma alıp "beni kıskanma, bu kıskançlıklar beni bunaltıyor. Bana güven gerisini merak etme, merak edip devam edersen bu iş biter" dedim.
Bunca seneden sonra artık kıskanmaz ama bu konuşmamdan sonra belli etmedi sanırım kıskandığını. Yani bana bir şey çaktırmadı. Bu durumdan da rahatsız değilim. Ama beni kıskanmaya devam edip bunu bana belli etseydi kafayı yerdim herhalde.

Aynen katılıyorum...
Benim sevdiğiminde bir huyu var çok sabırlıdır kendisi.
Ben bir konuda kendi kendimi yerken o gayet sakin davranır.
Ben hemen sonuca ulaşmak isterken o beklemesini her zaman bilir.
Hep alttan alan taraf olmuştur.Ben ise hep çocukça davranışlar sergilyen taraf.
Burda bulunduğum sürece hatalarımı görme imkanı buluyorum.
Sevdiğimin bu davranışlarını umursamıyor olrak nitelendiriyordum.
Hala da zaman zaman bu düşüncelere kapılıyorum.
Ama ona yansıtmadan kendimi engellemeyi öğrendim.

S.Atacan bence huylarını değiştirmeye çalışmaktansa seviyorsa ve sevildiğine inanıyorsan benimsemeye çalış.Ki burda bir çok kişi bitir demiş.Bence ilişkiyi bitirmek bu denli kolay olmamalı.Ortada yapılan bir hata yok çünkü.Umarım hayırlısı olur...

Burbuk tamam canim siz haletmisiniz amabu konubu kizi raharsiz ediyo adam cok rahat davraniyo bnce senin berabeligin kadar saglikli deyil bunlarinki bence yipranmadan bitir canim erkek dedigin biraz sesi cikacak yani bence

Kıskanılmak dozunda olduğunda itiraf etmem gerekirse hoşuma gidiyor.
Ama bunun dışında sevdiğim insanın "ben sana güveniyorum,sen nasıl davranıcağını bilirsin."cümleside inanın dünyalara bedel.Kıskançlık bence dozunu aştığı zaman hele ki güvensizlikten başka bir anlam ifade etmiyor.Bir ilişkide güven birçok konudan çok daha önemli bence.Biz birbirimize güveniyoruz.2,5 yıldır hayatımda kendisi kıskançlık kelimesi adı altında hiç bir tartışmamız olmadı şükür...

Nekks ama s atacanin erkek arkadasinin kizlarla olan arkadasliklari
Normal olarakta s atacan tepki veriyo eh kizlarda hadini asip ona manyak msglar yoluyo demeki kizlardan gelen msjlar bunu rahatsiz etmiyoki arkadasligina dvm ediyo

seven her erkekte kıskanır kıskanacak dıyede bir şey yok........
bazen erkekler bunu bile kullanıyor..........
yanı kıskançlık yapıp bız kızların hoşunada gidiyor........
saf saf bizde amınıda seviyor diyoruz.....
oysa erkekler istedigide bu oluyor........
ama genelde erkekler kıskanç oluyor.........haddini açmadan arada kıskançlık yapması hoş oluyor......
çokta umursamaz davranmasıda hoş degil.....
burda kıskançlıktan cok sevgılının genel davranısı hoş degıl bence senın acıgını araması.......
sureklı özürler diletmesi........
kendini haklı cıkarması hoş degil........
asıl sorunda bence bu.......ve bu yaptıgıda hiçte hoç degıl........

Burbuk tamam canim siz haletmisiniz amabu konubu kizi raharsiz ediyo adam cok rahat davraniyo bnce senin berabeligin kadar saglikli deyil bunlarinki bence yipranmadan bitir canim erkek dedigin biraz sesi cikacak yani bence

Rahat davranması bence huyundan kaynaklanıyor.Sevmediğinden yada değer vermediğinden değil.Bence bitirmek yerine huyunu benimsemeye çalışmak çok daha doğru bir yol.

Nekks ama s atacanin erkek arkadasinin kizlarla olan arkadasliklari
Normal olarakta s atacan tepki veriyo eh kizlarda hadini asip ona manyak msglar yoluyo demeki kizlardan gelen msjlar bunu rahatsiz etmiyoki arkadasligina dvm ediyo

Canım bir erkek eğer saklamak isterse saklar.
Başka bir hat alır kız arkadaşının yanındayken o hattı kullanmaz.
Yada kız arkadaşının yanına gittiğinde mesajları siler.
Farklı isimle kaydeder vsvs.Ama bahsedilen kişi mesajları ne saklıyor,ne siliyor.Buda kendine güvendiğini gösterir.Ki S atacan gönderdiği mesajı okumuş gayet mesafeli.Anladığım kadarıyla arkadaşlığa önem veren biri.Ki benimde liseden yada üniversiteden samimi olduğum erkek arkadaşlarım var.Hayatımda olan kişiyide bilirler gerekirse onlara derdimi anlatır yorum beklerim.Canım sıkıldığında bazen sevdiğimi değilde onlardan birini ararım.Bu hayatımda olan kişiyi sevmiyorum anlamına gelmez ki.Erkekler bu konularda bizden farklı düşünüyorlar.Ben arkadaşlarımdan bana farklı şekilde yaklaşan biri olsa elbette ki iletişimi mi keserim.Ama belliki S atacan'ın erkek arkadaşı gizlediği bir şey olmadığı için kendine güveniyor ve bunu yanlış bulmuyor.

Rahat davranması bence huyundan kaynaklanıyor.Sevmediğinden yada değer vermediğinden değil.Bence bitirmek yerine huyunu benimsemeye çalışmak çok daha doğru bir yol.

Canim tamam dogru soyluyosunda demeki kiz huyunu benimseyememis halaki buurdan yardim istiyo. Ben birtek kiskancliktan bahsetmedim canim diger huylarida demeki bunulmamis ha simdi s atacan diyosa ben bunlarin ustesinden gelirim olur ama ben cok yipranmistim huylarin zamanla benimserim dedim ama olmadi kafayi yedim ben cok yiprandigim icin soyledim

Anladım canım lafım aslında sana değildi.
Genel olarak yazdım.Bazı arkadaşlar kıskanmayan erkek mi olur filan demişlerde.
Tabiyki en doğrusunu S atacan bilir.Umarım hayırlısıda olur...

sevmiyor diyen arkadaslara kesinlikle katılmıyorum..!! benim sevgilim de aynı arkadasımızınki gibi.. çok mantıklı biri.. gereksiz yere asla kıskanmaz.. normal erkek arkadaslarımdan kıskanmaz kocaman insanlarız tabi çevremiz olacak ben sana sonsuz güveniyorum der.. kaprisi nazı sevmez.. kapris yapip zaman kaybedeceğimize siyasetten konusalım okuduğumuz kitapları tartısalım biz birbirimize aidiz ne gerek var boş kıskanclıklara der... onun da seviyeli düzgün kız arkadasları vardır hepsini tanırım o da benim arkadaslarımı tanır... yaşı 23 ama yasından daha olgun.. o da sürekli insan psikolojisinden bahseder durur..bence çok düzgün bi insanla berabersin cnm 3 sene boyunca bi psikopatla yasadiğim için şimdiki sevgilimin gereksiz kıskanclıkları olmadiği için çok anlayişli ve sevecen olduğu için beni kısıtmaladiği için bana yasaklar koymadiği için hayatıma müdahale etmediği için bana saygı duyduğu için bana höt pöt deyip şunu yapma buraya gitme demediği için çoook seviyorum onu.. sevgi kısıtlamalarla ve kıskançlıklarla ölçülmez.. demek sevgilin senden de kendisinden de emin.. kız arkadaslarını takıyosan tanıstırmasını iste o zaman problem ortadan kalkar. benim bi arkadası vardi kıskandiğim tanıstırdı beni içim çok rahat etti kızla ben de arkadas oldum

bu arada kavgayı sevmemesi ve dengeli olması ne güzel.. benim sevgilim de öyle.. ben bağirip çağiririm susar sonra sakinleştirir.. sayesinde ben de çok pozitif çok ılımlı bi insan oldum eskiden çok sinirliydim.. dengeli ol sakince tartıs sesini yükseltmeden konus benimle diye diye onun gibi oldum çoook huzurluyuz şuan. arada tartişiyoruz ama o hiç bana uymaz hep sakin davranır sinirimin geçmesini bekler sonra oturur sakince durumu tartısırız.. size de huzur dolu bi birliktelik diliyorum tatlımm

canım ne mutlu sana !! adam gayet seviyeli ve mesafeli.. ne güzel ağzinin payını vermiş kendisine askıntı olmaya yeltenen bayana.. benim bir ilişkim var demiş daha ne... e bu adamın hiç mi arkadası olmicak yapmayın ama !! sevdiğiniz insanı her seyiyle kabul etmelisiniz.. arkadasları çevresi onun bir parcası.. mesafeyi koyduğuna göre bi problem yok.. dünyası sizden ibaret olamaz ya sevgilisisiniz diye.. benim bi çok dostum var cinsiyetleri hiç önemli değil şimdi benim sevgilim kıskanıyorum arkadaslarından dostlarından vazgec dese dur derim noluyo derim... onlar benim dostlarım bi çok paylaşimimin olduğu insanlar.. dünyam sevgilimden ibaret değil ya. sevgilinin yeri ayrı dostun arkadasın yeri ayrı... sevgilimin olduğunu bile bile bana farklı duygular besleyen bi insan zaten arkadasım olamaz bu mesafeyi de ancak ben koyarım.. sevgilinizin de koyduğuna eminim msjından gayet belli bu... sevgiliniz bence çok düzgün biri.. gereksiz kıskanclıklarla ilişkinizi yıpratmayın arkadasım.. mutluluklar zemuszemus

bugun tekrar açtım konuyu böyle olmaz kimle berabersin belli değil ben senn sevgilinmiyim kızınmıyım adını koy artık dedim.o da tamam seni kız arkadaşlarımla tanıştırayım beraber vakit geçirelim sonra tekrar konuşalım dedi.(ilişki uzmanımıdır nedir :S)telefon açtı o kızlara yanınıza geliyorum müsaitseniz dedi beraber gittik tam cafeye gelirken elimi böyle sıkı sıkıya tuttu masaya geldiğimizde herkes bana bakıyordu o : merhaba arkadaşlar sizi sevgilimle tanıştırmak istiyorum dedi herkesle tanıştırdı oturduk ben biraz sus pus kaldım ama sonra alıştım yani bilmiyorum birşey yok gibi gözüküyor.ordan ayrıldığımızda hiç soru sormadı ben de konuşmadım kaldı öyle ama offf ister istemez içime kurt düşüyor o kadar kızın arasında tek erkek arkadaşları bnmki çünkü.

Son düzenleme:
canim erkek arkadisinin boyle yaptigi iyi olmus ve herkese seni ilan etmis simdi kizlar rahat dursa sacma sapan msj gondermese okadarda kiritik bir durum yok senin icin rahat olsun bence ona guvenmen icin yapmis boyle birseyi ve onlara acik acik Benim sevdigim var démis takma guzelim kafana yasa askini kizlarda hadini bilecek bundan sonra gerekirse yine devreye girersin hadlerini bildirirsin

nasıl bişey bu ya:)) sende isteyince erkeklerle konusabilirsin.. bence dengeli bi arkadaş değil bu bariz dengesiz.. 2. erkek arkadasın zaten onları kaybetmek istemiyorum demiş.. seçimini yapmış benim için bitmiştir..

yanlış anladın galiba zaten karışmıyor problem yok tmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…