Erkek arkadaşın aynı benim karakterimdeymiş. Haaa kıskanmayan erkeğe yol ver demişler, seven kıskanır demişler ya arkadaşlar bence bunlar safsata.
Kıskançlık sevgi göstergesi değildir, erkek kıskanmıyor diye sizi sevmiyor da değildir, bende hayatta kıskançlık nedir bilmem, eşimin kız arkadaşlarına potansiyel metres gözüyle bakmam. 19 yıllık evliyim, bundan öncesinde 1 yıl nişanlı 2 yılda flört dönemim oldu. toplam 22 yıldır aynı adamla birlikteyim. Aldatmadım, sevmemezlik yapmadım. Yani kıskanç olmayan birinin sevmediği sonucunun çıkartılması hatanın daniskasıdır.
Bence erkek arkadaşınız doğru yolda.
eşin de senin gibi mi düşünüyor bu konuda?
kıskançlık yapmaz mı?
Erkek arkadaşın aynı benim karakterimdeymiş. Haaa kıskanmayan erkeğe yol ver demişler, seven kıskanır demişler ya arkadaşlar bence bunlar safsata.
Kıskançlık sevgi göstergesi değildir, erkek kıskanmıyor diye sizi sevmiyor da değildir, bende hayatta kıskançlık nedir bilmem, eşimin kız arkadaşlarına potansiyel metres gözüyle bakmam. 19 yıllık evliyim, bundan öncesinde 1 yıl nişanlı 2 yılda flört dönemim oldu. toplam 22 yıldır aynı adamla birlikteyim. Aldatmadım, sevmemezlik yapmadım. Yani kıskanç olmayan birinin sevmediği sonucunun çıkartılması hatanın daniskasıdır.
Bence erkek arkadaşınız doğru yolda.
Başlarda kıskanırdı, ama ben kıskançlık yaptıkça kafayı sıyırdım ve karşıma alıp "beni kıskanma, bu kıskançlıklar beni bunaltıyor. Bana güven gerisini merak etme, merak edip devam edersen bu iş biter" dedim.
Bunca seneden sonra artık kıskanmaz ama bu konuşmamdan sonra belli etmedi sanırım kıskandığını. Yani bana bir şey çaktırmadı. Bu durumdan da rahatsız değilim. Ama beni kıskanmaya devam edip bunu bana belli etseydi kafayı yerdim herhalde.
Burbuk tamam canim siz haletmisiniz amabu konubu kizi raharsiz ediyo adam cok rahat davraniyo bnce senin berabeligin kadar saglikli deyil bunlarinki bence yipranmadan bitir canim erkek dedigin biraz sesi cikacak yani bence
Nekks ama s atacanin erkek arkadasinin kizlarla olan arkadasliklari
Normal olarakta s atacan tepki veriyo eh kizlarda hadini asip ona manyak msglar yoluyo demeki kizlardan gelen msjlar bunu rahatsiz etmiyoki arkadasligina dvm ediyo
Rahat davranması bence huyundan kaynaklanıyor.Sevmediğinden yada değer vermediğinden değil.Bence bitirmek yerine huyunu benimsemeye çalışmak çok daha doğru bir yol.
Canim tamam dogru soyluyosunda demeki kiz huyunu benimseyememis halaki buurdan yardim istiyo. Ben birtek kiskancliktan bahsetmedim canim diger huylarida demeki bunulmamis ha simdi s atacan diyosa ben bunlarin ustesinden gelirim olur ama ben cok yipranmistim huylarin zamanla benimserim dedim ama olmadi kafayi yedim ben cok yiprandigim icin soyledim
tarjamy, birkaç tane askıntılı mesajını yalakadım kızlardan gelen...ne cevap vermiş diye baktım aynen şöyle yazmış "bu tarz imalı mesajların beni endişelendiriyor, benim bir ilişkim var" bende birşey yapamadım kıskanmaktan başka.
Lapinu, benimde yaşım 22..çok konuştum ya ben ya onlar dedim.. mesaja verdiği cevap : "ben kimseyi kaybetmek istemiyorum, sen böyle yaptıkça bana olan güveninin ne kadar zayıf olduğunu görüyorum ben hiç senin yüzünü kara çıkartmadım bir gün bile ama hala bu konuda ısrar ediyorsun..ben artık ne yapacağımı şaşırdım".mafoldumben
nasıl bişey bu ya:)) sende isteyince erkeklerle konusabilirsin.. bence dengeli bi arkadaş değil bu bariz dengesiz.. 2. erkek arkadasın zaten onları kaybetmek istemiyorum demiş.. seçimini yapmış benim için bitmiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?