Konu sahibi bu çocuk sana değer vermiyor. Her ne kadar onu iddia etse de vermiyor. Bir zamanlar benim de böyle bir sevgilim vardı; sözde çok aşık, özde öyle olmadığını geç anladım, ilk erkek arkadaşımdı. Ben ona selam verdigimde kafasını cevirip beni görmezden gelen arkadaşını (kız) savunurdu. Erkek arkadaşlarıyla son dakika buluşması çıktı diye beni yolun ortasında bırakıp gitmişligi vardı. Bensiz yurt dışı dahil pek çok tatile giderdi, benim gelmiyor olmam bir sorun teşkil etmezdi, ben bir ay ne kadar çok diye üzülürken bir aylık yurtdışı tatilini uzatmisligi bile vardı. Kızlarla ilişkisine hiçbir zaman uygun mesafeyi getiremedi. Bu gibi sebeplerden benim pek köşeli jetonum sonunda düşünce ayrıldım. Aradan 3 yıl geçti ve o hıyar güya "sonsuz aşk" diye tabir ettiği şey yüzünden beni unutmamış. Ben ise son sevgilimle bir yıldır çok mutluyum, onu terk ettikten sonra ve çeşitli deneme-yanılmalardan sonra gerçek aşkı buldum, gerçekten deli gibi sevme ve sevilmenin, değer verilmenin ve ruh eşinin ne demek olduğunu anladım. Şimdi sevgilimle el ele mutlu mutlu yürürken bazen o exle karşılaşıyor ve onu orta yerinden çatlatıyorum![]()
Merhaba, sizin anlattığınız gibi bir sevgiliyi bende 2 ay önce çıkardım hayatımdan.. Dediğiniz gibi değer verdiğini sanıyordum sözde değer veriyordu özde değer vermiyordu. Bunu ona dediğimde de sevgi anlamında doyumsuz olduğumu söylerdi. Arkadaş ortamında bana kankasıyım gibi davranırdı. Sevgili olduğumuzu hissedemezdim. Ve en sonunda bitirdim. Arkadaş ortamı meraklısıydı, kız arkadaşlarına karşı samimiyetini koruyamazdı. Koruduğunu sanırdı. (!) gezme meraklısı, arkadaşları ile her yere giderdi. Beni arkadaşları davet ederdi. Gel diye. O etmezdi neymiş ben geç saate kadar kalmadığım içinmiş. Şuan yine sinirlendim, ne Güzel Adam akıllı birisini bulmuşsunuz şu an bütün erkeklerin onun gibi olduğunu düşünüyorum. Öyle mi Peki ya?