Erkek arkadaşımla tatil meselesi

Konu sahibi bu çocuk sana değer vermiyor. Her ne kadar onu iddia etse de vermiyor. Bir zamanlar benim de böyle bir sevgilim vardı; sözde çok aşık, özde öyle olmadığını geç anladım, ilk erkek arkadaşımdı. Ben ona selam verdigimde kafasını cevirip beni görmezden gelen arkadaşını (kız) savunurdu. Erkek arkadaşlarıyla son dakika buluşması çıktı diye beni yolun ortasında bırakıp gitmişligi vardı. Bensiz yurt dışı dahil pek çok tatile giderdi, benim gelmiyor olmam bir sorun teşkil etmezdi, ben bir ay ne kadar çok diye üzülürken bir aylık yurtdışı tatilini uzatmisligi bile vardı. Kızlarla ilişkisine hiçbir zaman uygun mesafeyi getiremedi. Bu gibi sebeplerden benim pek köşeli jetonum sonunda düşünce ayrıldım. Aradan 3 yıl geçti ve o hıyar güya "sonsuz aşk" diye tabir ettiği şey yüzünden beni unutmamış. Ben ise son sevgilimle bir yıldır çok mutluyum, onu terk ettikten sonra ve çeşitli deneme-yanılmalardan sonra gerçek aşkı buldum, gerçekten deli gibi sevme ve sevilmenin, değer verilmenin ve ruh eşinin ne demek olduğunu anladım. Şimdi sevgilimle el ele mutlu mutlu yürürken bazen o exle karşılaşıyor ve onu orta yerinden çatlatıyorum :KK70:

Merhaba, sizin anlattığınız gibi bir sevgiliyi bende 2 ay önce çıkardım hayatımdan.. Dediğiniz gibi değer verdiğini sanıyordum sözde değer veriyordu özde değer vermiyordu. Bunu ona dediğimde de sevgi anlamında doyumsuz olduğumu söylerdi. Arkadaş ortamında bana kankasıyım gibi davranırdı. Sevgili olduğumuzu hissedemezdim. Ve en sonunda bitirdim. Arkadaş ortamı meraklısıydı, kız arkadaşlarına karşı samimiyetini koruyamazdı. Koruduğunu sanırdı. (!) gezme meraklısı, arkadaşları ile her yere giderdi. Beni arkadaşları davet ederdi. Gel diye. O etmezdi neymiş ben geç saate kadar kalmadığım içinmiş. Şuan yine sinirlendim, ne Güzel Adam akıllı birisini bulmuşsunuz şu an bütün erkeklerin onun gibi olduğunu düşünüyorum. Öyle mi Peki ya?

Çok sevgili arkadaşları sizden daha kıymetli demek. Bazen burda aileci erkeklere laf ediyoruz bu aileci de değil arkadaş düşkünü demekki. Bırakın gitsin ama sonrasında burnundan getirin yani ben olsam öyle yapardım aptal adam bide 2 kez düşünün bu adamla hayatı derim, sevgiler :KK51:

Erkekler için her türlü trip gereksiz :63:
Sen çok haklısın ama. Arkadaşlarıyla yaptığı planı sizin tatile de uydurabilirdi.. Çok saçma! :KK12:

Bu bir ayrılık sebebi mi hakikaten :O
bence öyle.
önceden planlı bir şey olsa neyse. sana memleket özlemi deyip, arkadaşlara gelince farklı konuşursa umursanmadığımı düşünürüm.
haliyle sevgili kalmanın anlamı olmuyor.

Bu erkekler hep sinyali veriyor "evlenme benle, ayril benden..." diye ama gormuyoruz goremiyoruz :KK12:

Merhaba, sizin anlattığınız gibi bir sevgiliyi bende 2 ay önce çıkardım hayatımdan.. Dediğiniz gibi değer verdiğini sanıyordum sözde değer veriyordu özde değer vermiyordu. Bunu ona dediğimde de sevgi anlamında doyumsuz olduğumu söylerdi. Arkadaş ortamında bana kankasıyım gibi davranırdı. Sevgili olduğumuzu hissedemezdim. Ve en sonunda bitirdim. Arkadaş ortamı meraklısıydı, kız arkadaşlarına karşı samimiyetini koruyamazdı. Koruduğunu sanırdı. (!) gezme meraklısı, arkadaşları ile her yere giderdi. Beni arkadaşları davet ederdi. Gel diye. O etmezdi neymiş ben geç saate kadar kalmadığım içinmiş. Şuan yine sinirlendim, ne Güzel Adam akıllı birisini bulmuşsunuz şu an bütün erkeklerin onun gibi olduğunu düşünüyorum. Öyle mi Peki ya?

Ikimize de geçmişte aynı cins denk gelmiş :KK48: neyse ki kurtulduk çok şükür. Ben de eskiden tüm erkekler böyle sanırdım, o yüzden o kadar tahammül ettim, şimdiki aklım olsa ohoo anında tekmeyi basardım. Kesinlikle ve kesinlikle her erkek aynı değil. Önemli olan tecrübelerimizin ışığında dikkatli seçim yapmak, doğru kişiyi bulacagimiza dair pozitif düşünmek, umutlu olmak. Her erkek berbat, iyi birisini nasılsa bulamam deyince aynen öyle oluyor çünkü. Nasıl düşünürsen kendine onu çekersin. Bir de arayinca, üstüne düşünce değil de en beklenmedik anda karşına çıkabiliyor güzel şeyler. O yüzden bu konuya çok fazla kafa yormamak en güzeli, akışına bırak.:KK54:

Büyük olay çıkartırdım valla, sen az bile yapmışsın. Triplerime rağmen o tatile giderse 4 gün, döndüğünde beni bulamayabilirdi...

Yok hepsi erkek bu sefer :)
Tepkim de aşırı sertti canına okudum aslında. Sinirlenmeden güzel güzel rahatsızlığımı söylüyprdum tek tepkisi "niyetim bu değildi başkalarına senden daha çok değer vermiyorum" diyince çıldırdım

is sorununu cozebildiniz mi peki
buradaki arkadaslara ayrılma sebebi mi bu demissiniz sasirmissinuz ama eğer eski konularınizi sırayla okursaniz
buradaki yorumların neden o yönde olduğunu anlarsiniz

Bence klasik bi akıl tutulmasi yaşamış erkek arkadasınız.

Ama bir erkek neden sevgiliyle tatil yapmak icin fırsat yaratmaz bilemedim. Yani onları gaza getirecek bir konu bence bu :D

Acaba ailesinden utanan erkek tipi mi sevgiliniz?

Sen bu adamın önceliğinde değilsin, trip yapsan ne olur, izin verme diyenlere kulak assan ne olur? İstersen "gidersen bu ilişki biter" de, blöf yap ve gör. Gidecek muhtemelen. Olay erkeklerin bişeyleri ayarlayamaması değil, ayarlayan gayet güzel ayarlıyor ama bunu ayarlayan erkeğin önceliğinde sevgilisi oluyor. İstersen tribin kralını yap, bu senin onun önceliğinde olmadığın gerçeğini değiştirmez.

Bemce haklisin. Yani kendi dusunememis mi persembeden seninle gitmeyi. Cok isteseydi vi sekilde yolunu bulurdu bence. Tribe devam

Ailesi uzak tüm bayramı onlarla geçirse tamam derdim.

Ama tatil teklif edip birde arkadaşlarımla gidiyorum derse bırakır 9 gün ben tatile giderdim.

Ikimize de geçmişte aynı cins denk gelmiş :KK48: neyse ki kurtulduk çok şükür. Ben de eskiden tüm erkekler böyle sanırdım, o yüzden o kadar tahammül ettim, şimdiki aklım olsa ohoo anında tekmeyi basardım. Kesinlikle ve kesinlikle her erkek aynı değil. Önemli olan tecrübelerimizin ışığında dikkatli seçim yapmak, doğru kişiyi bulacagimiza dair pozitif düşünmek, umutlu olmak. Her erkek berbat, iyi birisini nasılsa bulamam deyince aynen öyle oluyor çünkü. Nasıl düşünürsen kendine onu çekersin. Bir de arayinca, üstüne düşünce değil de en beklenmedik anda karşına çıkabiliyor güzel şeyler. O yüzden bu konuya çok fazla kafa yormamak en güzeli, akışına bırak.:KK54:
Haklısınız bende öyle düşünüyorum acelede etmiyorum. Bir tek ben yaşamışım sanırdım ama ben gibi yaşayanlarda varmış. Adam özgüvenimi yerle bir etti ya. Kendimi toparlamam lazım ilk önce. Herşey de beni suçlardı. Hep o haklı çünkü. İnanın hala kafası ortam peşinde iki üç muhabbet kurup sıgarasını yakıp saatlerce sohbet etme peşinde. Neymiş gezmeyi seviyor ortam yapmayı seviyor 7 ay iyi katlandım baktım olmuyor bitirdim :KK73:

Haklısınız bende öyle düşünüyorum acelede etmiyorum. Bir tek ben yaşamışım sanırdım ama ben gibi yaşayanlarda varmış. Adam özgüvenimi yerle bir etti ya. Kendimi toparlamam lazım ilk önce. Herşey de beni suçlardı. Hep o haklı çünkü. İnanın hala kafası ortam peşinde iki üç muhabbet kurup sıgarasını yakıp saatlerce sohbet etme peşinde. Neymiş gezmeyi seviyor ortam yapmayı seviyor 7 ay iyi katlandım baktım olmuyor bitirdim :KK73:

Bende 4 yil katlandim. Rekor bende sanirim. Ayni anlatiginiz gibiydi benim kide :D

Büyük ihtimalle sevismiyorsunuz. Seven, sevisen bir cift olsanız adamin aklına ilk siz gelirdiniz. Terazide arkadaşlarla eğlenmek ağır bastigina göre demek ki sizinle o kadar eglenemiyor ve homoseksüel degilse tatmin de olamıyor. Trip atmak hafif kalır bence ortada ilişki bile yok.

Aynı şekilde o da beni suclardi hep, nasıl yapıyorsa zeytinyağı gibi üste çıkardı hep. En son ondan ayrıldığımda ve ona "Biz birbirimize uygun değiliz; ben kendime uygun birini bulacağım, sen de öyle yap." dedim diye bana "canın başka erkek istedi değil mi kaşar, kucak meraklısı" gibi şeyler demişti :D benim de o sıralar özgüvenim yerle bir olmuştu, bu kötü şeyleri yaşadıysam hak ediyorum demek ki diye düşündüm. Hayatımda her şey ters gidiyor gibiydi ve intihar etmeyi düşünürdüm. Ancak zamanla en önce kendime değer vermeyi öğrendim. Çözülemeyecek hiçbir durumun olmadığını, hayatın değerli olduğunu, hiçbir şeye, kimseye rağmen pes etmemek gerektiğini anladım yavaş yavaş her şey yoluna girdi.

Aynı şekilde o da beni suclardi hep, nasıl yapıyorsa zeytinyağı gibi üste çıkardı hep. En son ondan ayrıldığımda ve ona "Biz birbirimize uygun değiliz; ben kendime uygun birini bulacağım, sen de öyle yap." dedim diye bana "canın başka erkek istedi değil mi kaşar, kucak meraklısı" gibi şeyler demişti :KK70: benim de o sıralar özgüvenim yerle bir olmuştu, bu kötü şeyleri yaşadıysam hak ediyorum demek ki diye düşündüm. Hayatımda her şey ters gidiyor gibiydi ve intihar etmeyi düşünürdüm. Ancak zamanla en önce kendime değer vermeyi öğrendim. Çözülemeyecek hiçbir durumun olmadığını, hayatın değerli olduğunu, hiçbir şeye, kimseye rağmen pes etmemek gerektiğini anladım yavaş yavaş her şey yoluna girdi.
Yok artık terbiyesiz yaa. İyi ki ayrılmışsınız iyi ki bitirmişsiniz edepsizmiş tam. Ondan ayrıldığım süreçte benimde Herşeyim ters gidiyordu. Bir sürü şeyler üst üste gelmişti. Şükür atlatmaya çalışıyorum bir şekilde. En son artık engelledim iki güne bı mesaj atıyordu Napıosın nasılsın tarzı. Benim çok emek verdiğimi fakat onun benim kadar e emek vermediğini söylüyordu. Nedeni ise ilerde çok üzülmemesi içinmiş.. Adam buram buram bencillik kokuyor. İlgisiz alakasız ona en ihtiyacım olduğu anlarda beni bıraktı ilgisini kesti neymiş oyun oynuyomus, neymiş arkadaşı varmış. Nasıl olsa ben onu hep bekliyor musum. Bak bak özgüvene bak adamdaki. İyi ki bitirdim. İki hafta öncede engelledim bana mesaj atmış hemen bunu yapmayacaktın diye. Oda beni her yerden engellemiş. Adam yine üste çıktı :) Ay ne dertleştik be içim açıldı çok iyi oldu :)

Bende 4 yil katlandim. Rekor bende sanirim. Ayni anlatiginiz gibiydi benim kide :KK70:
Bunların hepsi aynı kalite mi anlamadım ben :) sadece kendinize zaman ayırın bı süre. Bende 3 yıllık ilişkimi bitirdiğim de çok boşluğa düşmüştüm kimseyi sevemem derdim. Bi süre sonra sevdim şimdi de onun acısını çekiyorum :)

Back
X