Erkek arkadaşımla tatil meselesi

Büyük ihtimalle sevismiyorsunuz. Seven, sevisen bir cift olsanız adamin aklına ilk siz gelirdiniz. Terazide arkadaşlarla eğlenmek ağır bastigina göre demek ki sizinle o kadar eglenemiyor ve homoseksüel degilse tatmin de olamıyor. Trip atmak hafif kalır bence ortada ilişki bile yok.

Ne alakası var?

Kızlar şimdi buluşmadan geliyorum. Gitmiycem dedi.
Ama konışmalarından anladığım kadarıyla çok fazla arkadaşçı. Liseden beri yurtta öğrenci evinde kalıyordu ama. Arkadaşları kendi memleketlerine döndüler onlarsız mutsuz olucam umarım ilişkimize de yansımaz falan dedi bir şey diyemedim :S git tatile karışmıyorum dedim

O degil de 'erkek arkadas'la tatil nasil oluyor? Ben dort senedir yurt disindayim, bundan once de esimle nisanliyken bile iki saat gorusebilmeye izin almak icin kirk takla atardim. Ne ara bu kadar marjinal oldu bizim ulkemiz?

O degil de 'erkek arkadas'la tatil nasil oluyor? Ben dort senedir yurt disindayim, bundan once de esimle nisanliyken bile iki saat gorusebilmeye izin almak icin kirk takla atardim. Ne ara bu kadar marjinal oldu bizim ulkemiz?
kusura bakmayın affınıza sığınarak, tatile çıkmanın nesi marjinal ki? bence sizinki sıkıntılıymış üstelik. nişanlıyken bile 2 saat görüşebilmeye izin için kırk takla atmak ne demek? size güvenmiyorlar mıydı?

Yok artık terbiyesiz yaa. İyi ki ayrılmışsınız iyi ki bitirmişsiniz edepsizmiş tam. Ondan ayrıldığım süreçte benimde Herşeyim ters gidiyordu. Bir sürü şeyler üst üste gelmişti. Şükür atlatmaya çalışıyorum bir şekilde. En son artık engelledim iki güne bı mesaj atıyordu Napıosın nasılsın tarzı. Benim çok emek verdiğimi fakat onun benim kadar e emek vermediğini söylüyordu. Nedeni ise ilerde çok üzülmemesi içinmiş.. Adam buram buram bencillik kokuyor. İlgisiz alakasız ona en ihtiyacım olduğu anlarda beni bıraktı ilgisini kesti neymiş oyun oynuyomus, neymiş arkadaşı varmış. Nasıl olsa ben onu hep bekliyor musum. Bak bak özgüvene bak adamdaki. İyi ki bitirdim. İki hafta öncede engelledim bana mesaj atmış hemen bunu yapmayacaktın diye. Oda beni her yerden engellemiş. Adam yine üste çıktı :) Ay ne dertleştik be içim açıldı çok iyi oldu :)
Sevgiliyken bir ise yaramadikari gibi ayrildiktan sonra da rahatsız ediyorlar :D engelleyip kurtulmak en güzeli, en iyisini yapmışsın.
Dertlesmek ve kötü tecrübelerde yalnız olmadığını ve bunların er geç aşılacağını anlamak iyi geliyor. Bir derdim var'ın en iyi yanı bu sanirim :)

senn ülkenden haberin yok ellam bunların marjinallikle alakası yok mesela

Adama başbaşa tatil teklif ediyorsun o seni değil arkadaşlarını tercih ediyor.Oysa bu teklifi duyan her erkek hemen atlardı bir şeyler çok fenaa tükenmiş.

Back
X