• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımla yeni sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorumu yapan hemcinsim mi yoksa erkek mi? PARDON?!!
Kk'nin en eski üyelerindenim korkma. Dediğimde de erkek olmamı gerektirecek bir şey yok yani yaşanmış bitmiş şey. Üstüne kim konuşur ki? Gereksiz bir beklenti içine girmissin, ama olabilir. Çok konuşmak istiyorsan konuyu sen aç, dedim..ne diyeyim başka?
keh keh keh sorması değil mesele! nasılsın? konumaşadık istemezsen de konuşmayız ama iyi misin o günden sonra? korkun var mı? psikolojin nasıl? gibi sorular.
Eminim dört yıllık sevgilinle uzuuuuuun bir hazırlık döneminden sonra birlikte olmussundur, defalarca kıyısından dönmüşsünüzdür. Sen hazır olduğunda da birliktelik yaşanmıştır. Yani adam neyi sorsun ki, hazirmissin ki yasanmis. daha neyden korkacaksın, zaten işin 'korkulan' kısmı aşılmış yani.
İlk birlikteliğimden sonra sevgilim 'korkun var mı? Psikolojin nasıl?' dese saçma bulurdum yani ki bence çok saçma. Eminim sevgilin de saçma olduğu için konuşmuyordur. Ama ille konuşmak istiyorsan aç konuyu

Konu sahibi nasıl bir tepki bekliyordunuz?Anlayamadım.

Doğaçlama mi yaşadınız yoksa bu gece için uzun uzun konuşup plan yaptınız mı?

Ilgi beklemekte haklı olduğunuzu düşünüyorum. Ama bu "nasilsin" şekilinde degil, bu özel bir an ve hislerinizi sorması sizin için önemli olduğundan.

Doğaçlama mi yaşadınız yoksa bu gece için uzun uzun konuşup plan yaptınız mı?

Ilgi beklemekte haklı olduğunuzu düşünüyorum. Ama bu "nasilsin" şekilinde degil, bu özel bir an ve hislerinizi sorması sizin için önemli olduğundan.
Konu sahibi dakikalar önce eski konusunu silmiş. Doğaçlama değil, planlı yaşanmış. Yani önceden denemişler vajina ağrısından bahsetmiş bu durumdan. Planlı olduğu için sormamış bence erkek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X