Bence beklentileriniz çok saçma iki tarafın da rızasıyla olan bir şey için neden nasılsın,iyi misin diye sorsun ki? Ayrıca sorsa ne olacak onuda anlayamadım? Böyle düşüncelere girecektiniz madem keşke daha çok düşünseydiniz yapmadan önce.bende bilmiyorum ki ilk defa yaşıyorum böyle birşeyi karşı taraf nasıl tepki verir bilmiyorum
Abla sen ne anlatıyon ya?Genel olarak erkekler kadinlari asla anlayamaz ve hic de anlamadi . Cok takılmamak gerekir , lakin bir kadinda asla yanls hssetmez .
4 senelik erkek arkadaşımla ilk ilişkimize girdik fakat konusunu dahi açmıyor çok hassaslaştım ağlıyorum, pişmanlık yaşamıyorum ama bu konunun üzerinde bile durmadı. İma ettim iyi misin nasıl hissediyorsun diye bile sormadın dedim umursamadı. neden böyle oluyor? yaşayan var mı daha önce?
o pismanlk yasamis olablr evlilik dusnuyormusunz ?
evet düşünüyoruz ama konusunu hiç açmadı aramız çok iyi pişmalık yaşadığını sanmıyorum ama üzülüyorum umurunda değil gibi sonuçta ben bunu ilk deda yaşıyorum ve bu önemli birşey benim için
Siz iliski oldu diye daha çok ilgi beklemiş siniz, sormayinca moreliniz bozulmuş gibiumarım sorar çünkü bana çok değer veriyor bana normalde
o günden sonra o gecenin konusunu hiç konuşmamasıŞu anda size konu açtıran, canınızı sıkan durum, nasıl hissettiğinizi sormaması mı ; normalde sıkça evlilikten bahsederken artık bahsetmemesi mi ?
ilk olduğu için sanırımSiz iliski oldu diye daha çok ilgi beklemiş siniz, sormayinca moreliniz bozulmuş gibi
Yorum yapmak icin yorum yapma ya mesgul etme burayi hadiAbla sen ne anlatıyon ya?
Yaşanmis bitmiş daha ne konuşacak ki anladım. "Nasıl yorulmadim ama , keh keh keh. İyiydim di mi?" Mi desin?o günden sonra o gecenin konusunu hiç konuşmaması
Hele diyene bak heleYorum yapmak icin yorum yapma ya mesgul etme burayi hadi
Ben evlemince sabah banada sormamis di eşim, sormasinida istemezdim çunku çok utaniyordumilk olduğu için sanırım
yorumu yapan hemcinsim mi yoksa erkek mi? PARDON?!!Yaşanmis bitmiş daha ne konuşacak ki anladım. "Nasıl yorulmadim ama , keh keh keh. İyiydim di mi?" Mi desin?
Konuşulmamasi bana normal geldi..siz nedense öyle bir beklenti içine girmissiniz.
Ben hiç hatirlamam ki sonrasında konusu açılsin böyle şeyin
Ama madem çok yakınlık duyduğunuz biri ve madem konuşasiniz var siz açın konuyu. Ne olacak yani? Anlatın çok paylaşmak istiyorsaniz hislerinizi
keh keh keh sorması değil mesele! nasılsın? konumaşadık istemezsen de konuşmayız ama iyi misin o günden sonra? korkun var mı? psikolojin nasıl? gibi sorular.Yaşanmis bitmiş daha ne konuşacak ki anladım. "Nasıl yorulmadim ama , keh keh keh. İyiydim di mi?" Mi desin?
Konuşulmamasi bana normal geldi..siz nedense öyle bir beklenti içine girmissiniz.
Ben hiç hatirlamam ki sonrasında konusu açılsin böyle şeyin
Ama madem çok yakınlık duyduğunuz biri ve madem konuşasiniz var siz açın konuyu. Ne olacak yani? Anlatın çok paylaşmak istiyorsaniz hislerinizi
Aay konu sahibi yaş kaç Allah aşkına?keh keh keh sorması değil mesele! nasılsın? konumaşadık istemezsen de konuşmayız ama iyi misin o günden sonra? korkun var mı? psikolojin nasıl? gibi sorular.
herkes dusuncesini beyan ediyo . Sen de dusunceni beyan et ve çık . Sanane insanlarn duusncelerinden . Ayrica kiz erkek arkadasinin o geceden sonra sessiz kalmasndan konuyu acmamasindan rahatszlk duymus bunu buraya yazms. Ya git senle mi ugrasicamHele diyene bak hele
Herkes senin gibi genis dusunceli olamiyor hassas belki ne bu atar yaAay konu sahibi yaş kaç Allah aşkına?
23Aay konu sahibi yaş kaç Allah aşkına?
eh iste alay edenlerle ugrasyoruz kuzu sen takma hassasin belliki .yardımcı olmaya çalışan hemcinslerimin dışında yaptığım bir yorum bu lütfen yardımcı olmaya yönelik yaklaşanlar yanlış anlamasın ama kadının bir kadına yardımcı olmayıpda alay edecek kadar küçüldüğü bir duruma ne ara gelindi?!!
Düşünce beyan etmende sorun yok ama dediğin şeyler çok saçma yani. Konu sahibi zaten drama yaratmaya meyilli sende yangına körükle gidiyorsun. Ne alaka düşüncesi değişmiş demek? Ne alaka kadınlar hisseder yanılmaz falan? Neyi hissetmiş konu sahibi? Sanki adam aldatmışta onu hissetmişYa kız belli ki erkek arkadasin
herkes dusuncesini beyan ediyo . Sen de dusunceni beyan et ve çık . Sanane insanlarn duusncelerinden . Ayrica kiz erkek arkadasinin o geceden sonra sessiz kalmasndan konuyu acmamasindan rahatszlk duymus bunu buraya yazms. Ya git senle mi ugrasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?