- 27 Şubat 2023
- 112
- -35
- 11
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu bu değil 1O zaman dini nikah yaptık desin konuyu yanış anlatıyor ben napim
Allah allah yaşamak için dini, resmi nikah mı şart? Size mi kaldı kadının nikahı, düğünü, yatağı? Konusu bu mu?O zaman dini nikah yaptık desin konuyu yanış anlatıyor ben napim
Size ne ya size ne?Gelip konuyu karıştırdınız zaten.Dini yorum yapmak yasak.Sizin yüzünüzden konu sahibi utanıp konuyu sildi.Banlanacak.Artık bir susup edebinizle otursanız mı?O zaman dini nikah yaptık desin konuyu yanış anlatıyor ben napim
Oo bu forumda neler anlatılıyor bi bilsen 1 saat önce falan anal muhabbeti döndü kaç saat boyunca. En iyisi sen bu forumda durma valla bak aklın uçar sonra.Madem öyle özelini niye anlatıyor burda anlat masin O zaman
Sana mı kaldı özelini anlatıp anlatmayacağı. Burası kadınlar kulübü bir derdim var bölümü. İsteyen istediğini anlatır.Madem öyle özelini niye anlatıyor burda anlat masin O zaman
Kadercilerden misin sen? Şerefsizim rahmetli kusum yaprak senden daha akıllıydı ya.Depremler az bile valla![]()
Utanmadan bir de insanların bunu hak ettiğini ima edin.Çok kötü kalplisiniz.Depremler az bile valla![]()
İyice saçmaladın. Ne konuşuyorsun sen ya?Depremler az bile valla![]()
Allah seni bildiği gibi yapsın. Muşamma suratlı seni.Depremler az bile valla![]()
Çevir kazı yanmasın biz anladık ne demek istediğini merak etmeHayır onu demek istemiyorum yanış anladiniz![]()
Valla keşke sorulsa emin ol burda olmazdınPardon sana mı soracak dim nerde olup olmadigimı![]()
Ay inşallah kalıcı olarak gider ya. Aslında yazmak istediğim çok şey var böyle saçma düşünen insanlara da başım belaya girer. Başımı belaya sokmadan konuşmamın mümkünatı yok.
Bana burda hakaretler, argolar, küfürler edildi. Bilenler bilir takmam, umrum dışı güler geçerim. Ama bu cümle çok kötü. Bu cümle beni mahvetti. Gereken yapılmazsa ben yapacağım.Ay inşallah kalıcı olarak gider ya. Aslında yazmak istediğim çok şey var böyle saçma düşünen insanlara da başım belaya girer. Başımı belaya sokmadan konuşmamın mümkünatı yok.