Erkek arkadaşımlayken mekandaki çalışanlar

malesef anlattigin kizlarla heryerde karsilasabiliriz ..
sizin ki normal bidee
arabadaki yalniz adama laf atip kapi actirmaya arabaya nerdeyse zorla binmete calisan kizlar da var malesef evli bekar nisanli farketmiyor onlar icin ..

Garson sizi nasil tersleyebiliyor durduk yere o kismi anlamadim? Yillardir kafelere giderim hicbir yerde, hicbir garsonun bir musteri cok guzel yada yakisikli diye tepesinde dolasip, cirkin musteri diye birini tersledigini duymadim, gormedim.
Kendi kendinize kuruyor gibisiniz.
Terslemekten kastım suratsızlık göz devirmeler direk sözle bir şey zaten söyleyemez ama anlaşılıyor o his. Ben kuruyor muyum diye de düşündüm özellikle diğer kişilere nasıl davrandıklarını da dikkat ettim ama sonuç bu. Erkek arkadaşım da yakışıklı değil bu arada bu yüzden bu konuyu açtım

O sürtünme olayını toplu taşıma araçlarında eski eşime yapmışlardı :KK53:
İkimiz de şok olmuştuk
Sene 2012 :dondurma:

Ar damarı çatlamış arsıza tepki verdim mi?
HAYIR

Rabbim evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ayrıca

Haklisiniz gercekten artik ar damari catlamis bunlarin. Ben utaniyorum onlarin adina onlarin umrunda degil :) tepki verilcek seviyede olsalar veririzde değiller ki ne yapalim :) cokk tesekkur ederim:KK200:

Benim bir meshur tehditkar bakisim vardir. O kizlar hemen hazirola durur. Esim de yerini degistirip kör noktaya gecer. Sen bakimli olsan olmasan da seninle birlikte oldugu aşikar bir erkege bu sekilde sulanmalari onlarin karaktersizligi. Ne yani bakimsiz veya cirkin kiz arkadasi olan tum erkeklere diger kizlarin iş kesmesi normal mi? Ben de bu tarz birkac durum yasadim. Hemen tavrimi koyup o meshur bakisimi attim. Bakistaki anlam: bu yaptigina devam edersen yanina gelip sacini avucuna koyacagimdir ki.. Gozlerim kiskanc oldugumda alev sacar. Tepkim belli olsun diye hemen esimi de bulundugu yerden daha ulasilamaz yere alirim. Kafasini kaldirmasina da izin vermem.. Belki abarti ama ozguven sorunum yok hastalikli sekilde kiskancim sadece..

Bende cok takilirdim bu duruma. Suan evliyiz. Gecen gun avm de girdigimiz bir magazada 3 kiz birden esime yardimci olmaya calisti. 3unun kendi arasinda bakisip gulustugunu de goruyorum. Onceden olsa tutar kolundan gotururdum. Hepsine de oldurucu bakislar atardim. Ama gerek olmadigini biliyorum artik. Adamin umrunda degil cunku kizlar. Eminim ki birinin bile ona baktigini gormemistir.

En iyisi yok saymak. Buna niyet eden bi kadin zaten basit bi kadindir. Pek takmamak lazim.

Yani şöyle okuldan dolayı çok yoğunum saç makyaj topuklu ayakkabı gibi aşırı bakımlı olamıyorum.
Genelde normal giyim spor ayakkabı makyaj günlük, günlük çanta. Normal üniversite öğrencisi giyimi o kişiler de canlanmıştır gözünüzde kozmetik mağazası çalışanı gibi oluyor

Rahat olun yahu
Hic topuklu ayakkabim olmadi nikahim dahil.
Makyaj yapmayi bilsem yapardim heralde ama hic bilemiyorum. Sadece kas biyik agda manikur ve pedikuru hic aksatmam.
Sacimi sadece tararim. Oyle modeller falan bilmem.
Ne gibi mekanlara gidiyorsunuz ki oyle kozmetik gibi kizlar?
Bana hic denk gelmiyor oylesi :)

Iki goz suzmeye baskasina gidecek bir adamsa birakin gitsin zaten.
Ama sizin dogal olusunuz bence en guzeli

rahatsızlık duydugunda mekanı terket olsun bıtsın. germeye gerek yok kendını. hadı bıraz temız hava alalım desen yeterlı

Aslında bu ortamda erkek figüran. Bazı Kızlar erkeğin birlikte olduğu biri olduğunu bilirlerse daha çok ilgileniyorlar, elinden alırsa ya da ilgisini çekerse Zafer kazanmış oluyorlar akıllarınca. Ego tatmini. Sizin güzel ya da çirkin olmanızla ilgisi yok.
Bizim de başımıza çok geldi. Gülüp eğleniyoruz bu durumla.

Back
X