Erkek arkadasin annesi yemege davet ederse?

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Merhaba hanimlar,
Tam olarak dert degil belki ama ben cok fena stres yaptim. Erkek arkadasimla 14 aydir beraberiz. Henuz aramizda soz veya nisan yok. Ailesini erkek arkadasimla beraber bir cok kez gormuslugum var. her defasinda bana cok sicak, yakin davranmislardir. Ama ben yapi olarak soguk ice donuk bir insanim. Birilerine isinmam uzuuuunnnn zaman aliyor. O yuzden pek oyle can ciger bi iliskimiz yok henuz karsilikli saygili, hos bir haldeyiz. Erkek arkadasimi da cok seviyorum. Ve umuyorum ki bu iliskimiz bir aileye donusmekle sonuclanir.

Simdi annesi bana dun mesaj atti. Erkek arkadasimin anneannesi, dedesi geliyormus, abisi yengesi ve yegenleri de ziyaret edeceklermis. Hep beraber yemek yenilecekmis. Bana da gelirsen cok mutlu olurum yazmis. Erkek arkadasim calistigindan tek basima gitmek durumundayim. Kaba olmamak adina daveti nazik bi sekilde kabul ettim ama suanda cok strese girdim.

Kendimi gorucuye cikiyor gibi hissediyorum. Ve tabi erkek arkadasimin arkasina saklanmadan, kendi basima anormal gorunmemem icin, caba harcayarak insanlarla konusmam gerekecek. Ice donuk insanlar bilirler bunun nasil zor bisey oldugunu. Sizden yardim istiyorum. Nasil muhabbet baslatabilir, nelerden bahsedebilirim? Bana ne gibi seyler sorabilirler? Stresimi nasil saklayabilirim?

Bu arada gorusme yaklasik 5 saat sonra olucak (Amerikada yasiyorum). O zamana kadar gelecek yorumlarinizi umitle bekliyorum.

Tesekkurler :)

Gitmesen daha iyi
Zamanında bende gittim bi faydası olmadı :)
Kv tarafıyla ne kadar geç kaynaşırsan o kadar iyi

Sen nasılsan seni öyle kabul etmek zorundalar kendin gibi davran zaten yaşlı insanlar gelecekmiş onlar mutlaka soru sorarlar konuşursun bi şekilde sohbet ilerler .

Gitmesen daha iyi olur erkek arkadaşında olmayacakmış .
Gitmem lazım diyorsanda kendin gibi ol seni beğensinler diye kalıptan kalıba girme.

Kendimi sevdirmeliyim her hareketime dikkat etmeliyim diyerek şartlandırma kendini, sakin ve soğukkanlı ol onlar da sen ben gibi insan, konuşamadığın anlarda zorla muhabbete dahil olmaya kalkma inan cok egreti duruyor:)) günlük hayattan güncel konulardan bahsedersin filan. Tavsiyemi verdikten sonra da erkek arkadaşın olmadan keşke gitmeseydin diyeceğim uygun olup olmamasından ziyade ilk birebir görüşme ve yalnız olacaksın zor inan ki.

Ben olsam bir bahane uydurur gitmezdim ama madem soz verdiniz gidin ve oldugunuz gibi davranin, sadece gulumseyin ve telefonunuzla ilgilenmeyin :)

Bir banahene bul ve gitme.zamaninda bende gittim sonra yillar gecince sacma saoan muahbbetler oldu.ozellikle erkek arkadasinda yok ne isin var orada senin

Aile büyükleri mutlaka soru sorar sana zaten sen stres yapma sakin ol yeter :)

Bu saatten sonra bahane bulup gitmemen ayıp olur.Git ve olduğun gibi davran.Oğulları seni böyle sevmiş zaten.Kasma kendini.Neysen o.İnşallah iyi geçer.

Olduğun gibi görün kimseyle samimi yakin olmak zorunda değilsin içinden geldiği gibi davran. Zaten konuyu onlar açar soru sorar sıkıntı yasamazsin 2 saat oturup dönersin :)

Sevgilin yokken çok gerilirsin ya :)
Yağmur falan yağıyor mu çok ıslandım eve döndüm dersin

Yoldayim simdi. Daveti kabul etmemek kabalik olur diye dusundum. Sutlac yaptim goturuyorum. Iki saat oturup kalkacagim. Tesekkurler herkese :)

Nasi gecti.?Gitmen iyi olmis.Adam yemezler ya.Davete icabet etmesen ayip olurdu.Sahsen bana yapilsa gucenir simdiden mesafe koyuyor bak bak diye dusunurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…