Merhaba hanimlar,
Tam olarak dert degil belki ama ben cok fena stres yaptim. Erkek arkadasimla 14 aydir beraberiz. Henuz aramizda soz veya nisan yok. Ailesini erkek arkadasimla beraber bir cok kez gormuslugum var. her defasinda bana cok sicak, yakin davranmislardir. Ama ben yapi olarak soguk ice donuk bir insanim. Birilerine isinmam uzuuuunnnn zaman aliyor. O yuzden pek oyle can ciger bi iliskimiz yok henuz karsilikli saygili, hos bir haldeyiz. Erkek arkadasimi da cok seviyorum. Ve umuyorum ki bu iliskimiz bir aileye donusmekle sonuclanir.
Simdi annesi bana dun mesaj atti. Erkek arkadasimin anneannesi, dedesi geliyormus, abisi yengesi ve yegenleri de ziyaret edeceklermis. Hep beraber yemek yenilecekmis. Bana da gelirsen cok mutlu olurum yazmis. Erkek arkadasim calistigindan tek basima gitmek durumundayim. Kaba olmamak adina daveti nazik bi sekilde kabul ettim ama suanda cok strese girdim.
Kendimi gorucuye cikiyor gibi hissediyorum. Ve tabi erkek arkadasimin arkasina saklanmadan, kendi basima anormal gorunmemem icin, caba harcayarak insanlarla konusmam gerekecek. Ice donuk insanlar bilirler bunun nasil zor bisey oldugunu. Sizden yardim istiyorum. Nasil muhabbet baslatabilir, nelerden bahsedebilirim? Bana ne gibi seyler sorabilirler? Stresimi nasil saklayabilirim?
Bu arada gorusme yaklasik 5 saat sonra olucak (Amerikada yasiyorum). O zamana kadar gelecek yorumlarinizi umitle bekliyorum.
Tesekkurler :)