Aslında biz o kadar sık bir araya gelmiyoruz. Onların arkadaş grubu aynı mahalleden. Onlar sık sık bir araya geliyor. Ben onları birkaç haftada bir görüyorum. Daha öncesinde bu arkadaşın kendine beğendiği bir kızın numarasını almak için benim erkek arkadaşımı araya sokması yüzünden büyük bi tatsızlık çıktı. Karşı taraftaki kızlar da 3 kişilik bi gruptu bu yüzden erkek arkadaşımı sevgilisi yokmuş gibi gösterdiler benim salak da bunların aklına uydu. Üzerinden çok zaman geçti kızlarla da konuşup olayı öğrenip sevgilimin art niyetle bir şey yapmadığına kanaat getirdim ama beni sinirlendiren bu işe dahil olmasıydı. Aynı zamanda iki arkadaşının da ağzının payını verdim. Bu konu daha sonrasında birkaç defa açılınca (ben o iki arkadaşa bu konuyla ilgili laf sokunca) susturulan ben oldum. Suçlu benim ya(!)Bu problemi bu kadar çok yaşadığınıza göre sık sık beraber takılıyorsunuz. Neden bu kadar çok beraber takılıyorsunuz ki? Fazla samimiyet beraberinde sorunları da getiriyor. Bir de konu ne? neden ters düşüyorsunuz?
Daha öncesinde bu arkadaşın kendine beğendiği bir kızın numarasını almak için benim erkek arkadaşımı araya sokması yüzünden büyük bi tatsızlık çıktı. Karşı taraftaki kızlar da 3 kişilik bi gruptu bu yüzden erkek arkadaşımı sevgilisi yokmuş gibi gösterdiler benim salak da bunların aklına uydu. Üzerinden çok zaman geçti kızlarla da konuşup olayı öğrenip sevgilimin art niyetle bir şey yapmadığına kanaat getirdim ama beni sinirlendiren bu işe dahil olmasıydı. Aynı zamanda iki arkadaşının da ağzının payını verdim. Bu konu daha sonrasında birkaç defa açılınca (ben o iki arkadaşa bu konuyla ilgili laf sokunca) susturulan ben oldum
Emin miyiz?Onun erkek arkadaşlarıyla çok iyi anlaşırım beni de severler.
Sevgilimin en büyük kusurlarından biri hayır diyememesi. O olay için savunması da şu: "arkadaşlarımı kıramadım"Emin miyiz?
Sevseler saygı duysalar şu planı yapmazlardı sırf bi kızın nosu için.
Sevgilin de buna dahil oluyor kızın nosunu almak için sevgilisi yokmuş gibi davranıyor, berbat.
Ya arkadaşların ya ben desen arkadaşlarını seçecek biri benceSevgilimin en büyük kusurlarından biri hayır diyememesi. O olay için savunması da şu: "arkadaşlarımı kıramadım"
Öğrendikten sonra şunu dedim
Onların aklına uyduğun için ilişkin bitme noktasına geldi artık gorusmeyeceksin onlarla, ama yine benden habersiz görüştüklerini yakaladım, salak işte saklamayı da beceremiyor. En sonunda arkadaşlarını da aldı geldi biz görüşmek istiyoruz yıllardır dostuz böyle böyle yaptık amacımız sadece numara almaktı sevgilini de bu işe dahil ettik pişmanız özür dileriz diyince ben de affettiğimi ancak bu yaptıklarını asla unutmayacağımı ve attıkları her adımı takip edeceğimi belirttim. Belki de bu ilişkiyi o zaman bitirmeliydim ama artık bu konu üzerinden yürüyemem. Çok zaman geçti.
Ama şu bi gerçek, gerçekten severler beni. Sevgilimi benden ayırıp da rahat rahat kız kovalamak amacıyla böyle bir işe kalkışmadıklarını biliyorum sadece çıkar amacıyla kullandılar onu. Saygı derseniz; evet saygı olsaydı başta beni düşünürlerdi.
Tercih yapmasını zaten olay patlak verdiğinde söyledim, dediğim gibi görüştüler. Olaya onun gözüyle baktığım zaman şöyle görüyorum ama, gerçekten onlardan başka hiç arkadaşı yok. Tek akranı olarak 2-3 yaş büyük abisi var, o da aynı kişilerle takılıyor. Zaten benden gizli görüşmesinin sebebi de buydu, başka arkadaşı yoktu.Ya arkadaşların ya ben desen arkadaşlarını seçecek biri bence
Ki demezsin de durumu idrak edebilmek açısından söylüyorum
Onları asla uyarmak yok ama sana sus sesini çıkarma es geç görmezden gel uzatma demeyi biliyor
Bi tık sen daha önplanda ve önemli olmalısın. Böyle hayatı arkadaşları olan insanlar özel hayatlarında hep mutsuz ediyorlar malesef.
Burada yazdığınız gibi rahatsızlığınızı gayet açık ve net ifade edin bence. Burada gayet güzel anlattınız problemi.. Ne demeliyim, tavrım ne olmalı, net olduğumu nasıl belli edebilirim?
Rahatsızlığımı her yaptığında dile getirdim ama ciddiye almıyor olsa gerek hep aynı şeyi yapıyor. Karakteri diyeceğim ama bu değişmeyecek bir huy değil ki. Şuan için elimden gelen telefonlarını açmamak. Trip atıyorsun uzatıyorsun diyecek. Ne söylemem gerekiyor da artık anlasın bilmiyorumBurada yazdığınız gibi rahatsızlığınızı gayet açık ve net ifade edin bence. Burada gayet güzel anlattınız problemi.
Arkadaşlara katılıyorum, ayrıca belli yaştan sonra insanın anne babası karışmıyor nerede ne konuştuğuna. Arkadaşlar arası fikir uyuşmazlığı olabilir, herkes kendini ifade eder. Bundan doğal ne var ki, neye müdadale ediyor sanki bağır çağır kavga var da müdahale ediliyor..
O zaman bu davranışına bu şekilde devam edersen ben yokum çok kırılıyorum. Bu davranış beni çok yıpratıyor, senden uzaklaşıyorum minvalinde konuşun. Belki sizin gideceğiniz ihtimalini görürse değişir.. Dediğiniz gibi değişmeyecek bir huy değil..Buna rağmen değişmezse inanın bilemiyorum ne denir.. Ama siz haklısınız bu şekilde sizin için çok yorucu..Rahatsızlığımı her yaptığında dile getirdim ama ciddiye almıyor olsa gerek hep aynı şeyi yapıyor. Karakteri diyeceğim ama bu değişmeyecek bir huy değil ki. Şuan için elimden gelen telefonlarını açmamak. Trip atıyorsun uzatıyorsun diyecek. Ne söylemem gerekiyor da artık anlasın bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?