- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Aynisini yazacaktim , kesinlikle katiliyorumBen evet diyorum
Evlenmeden önce mutlaka beraber yaşanması gerektiğini ve sonrasında yürüyorsa evlenilmezi gerektiğini düşünüyorum.
Ama şunlar iyi değerlendirilmeli
Şu anki şehir ve işinizden ayrılırsanız kaybınız kazancınız ne olur?
Yaşam tarzınız mesleğinizi tehlikeye sokar mı? (Olmaması gerek ama burası tutucu olan bi ülke dost hayatı yaşıyo diye meslek hayatınıza zarar gelir mi)
Diğeri de ola ki yürütemediniz aynı eve bile çıkmıştık ortada kaldım diye pişman olur musunuz? B planınız var mı? Ayrıldık ve bu normal diyebilir misiniz? Yoksa ben senin için her şeyi ailemi bıraktım da geldim mi diye düşünürsünüz?
Bu kadar ciddi bir işi yapıp da nasıl evliliği gerçekleştiremiyorsunuz anlaşılır gibi değil. Evlenmeden bu maceralara girmeyin derim hiç gerek yokMerhaba kızlar.Yaklaşık iki yıldır bi ilişkim var.Biraz erkek arkadaşmn sağlık sorunları ve benim ailevi nedenlerden dolayı evlilik olayını şimdilik askıya aldık.Ameliyatlı olduğu için bi müddet uzun yolculuk yapamayacak.Bizde çok özlüyoruz birbirimizi.Acaba ben gtsem onun olduğu şehre yerleşsem iş bulsam yapabilirmym sizce?Tek başıma yollara düşüp tanımadığım bi ilde yaşamaya çalışmam çok mu zor olur?bu arada Yaşlar 26-27.Ben özelde öğretmenlik yapıyorum.
Aynisini yazacaktim , kesinlikle katiliyorum
Bende evlenmeden once beraber yasadim , beraber yasamak ve tatile gitmek karsidaki adami tanimak icin en iyi yol bence de :)Şimdi yanlış anlayanlar olur her sevgiliyle eve çıkıp denicez mi diye
Tabi öyle bişey demiyorum ben
Ama ciddi bir ilişki varsa bence bi süre insanlar birbirini gözlemlemeli aynı evde de
Gerçekten sonra yaşanan kötü sürprizler hep bundan.
Evlenmeden önce eşimle biz böyle yaptık hiçbir beklemediğim kötü olayla karşılaşmadım
huyu suyu evdeki hareketleri falan aynı çıktı :)
beraber olmak ..bu kadar cazip geliyorsa..nikah yapmak çokmu zor..iki şahide bakar..onurlu olun lütfen gençler..üstelik kutsal bir mesleğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?