• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasiniz ailesiyle tatile gitse..

Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?

kıskançlıktan kudursam da bu konuyu BDV'ye açacak kadar önemsemem...
çıplaklar kampına gitmemişya ailesiyle dinlenmeye gitmiş..
okadar da güvenmiyosanız, o ilişkiden bi cacık olmaz...

ailenle gitme, arkadaslarınla gıt
derdım :d tövbe yarabbım yaa

allah sizin gibilere şans verıyor ama yaa...

Al benden de o kadar:KK53:

Arkadaşım size var ya böyle yapışkan, sizin gibi oğlunu karısından kıskanan kv ler lazım he..
İnadına da sizi bulmaz bizim gibi anlayışlı garipleri bulur onlar..:KK14:

Bence aileniz izin verirse bahcenize bi klübe yapın cocugu orada besleyin.

Bi de tasma alın Lucky diye malum sizin gibi sevgilisi oldugu icin cok sanslı (!)
Sonra da "otur Lucky" "kalk Lucky" " hmm tatile gitme yoksa mamandan keserim Lucky" "yabancı kızlardan mama alma Lucky" diye terbiye edin.

Belki sonunda pati verip kuyrugunu da sallar cocukcagız :KK70::KK70:

Arkadaşlarıyla gitmesine izin vermem. Ama ailesiyle gitmesine karışacak sıfatında konumunda yok canım malesef, karışamazsın.

ne saçma durum
oldu olacak adamı kafese kapatın evde besleyin ne dersiniz?

Bence aileniz izin verirse bahcenize bi klübe yapın cocugu orada besleyin.

Bi de tasma alın Lucky diye malum sizin gibi sevgilisi oldugu icin cok sanslı (!)
Sonra da "otur Lucky" "kalk Lucky" " hmm tatile gitme yoksa mamandan keserim Lucky" "yabancı kızlardan mama alma Lucky" diye terbiye edin.

Belki sonunda pati verip kuyrugunu da sallar cocukcagız :KK70::KK70:

İyiydi :D

babam 10 yıl önce vefat etti. 1 erkek kardeşim var. kardeşim benden 4 yaş küçük. kardeşimi ziyaret için anneciğimle kardeşimin askerlik yaptığı şehre gitmiştik. fakat benim malll eski nişanlım baya bi sıkıntı çıkarmıştı. neyyyyyyyyymiş orda askerler (şundaki akla fikre bak hele) varmış. benim burnumdan gelmişti.
ama adı üstünde işte ESKİ nişanlı.
bi düşün bakalım konu sahibesi....

Ne varmis yahu? Benim esim nisanliyken ailesiyle de cikti tatile uc tane sap arkadaşıyla da.:KK45: Ne olacak ciksinlar

Bende mi problem var anlamadim.? Hatta gectigimiz yaz benim tatile cikamama durumum vardi esim ust komsumuzla iki erkek uc bes gun çıktılar. Allah Allah ya probelm etmek mi lazim hakkat ? :KK45:

Son düzenleme:
Acilen kendime psikolog bulurdum napicam. Böyle bi düşünce tarzina sahipsem baskasi aklamaz çünkü. Yahu aklim almiyor ailesiyle gidip gidemeyecegine karisacak statude misin sen? Cocuga da zehir etme tatilini birak 2 gun kafa dinlesin.

hiç bişi yapmam
gitsin görsün daha iyisini bulursa banada getirsin

Back
X