Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskançlıkla,bir insanın hayatına saygısızlığı birbirine karıştırmamak gerek.Kimse kimsenin kölesi veya emir eri değil.Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?
aynı kafadayız seninle ki bi de eşim bana kıskançsın der ki evet kıskancımdır ama kıskançlığımdan ölsem böyle bişeyle karşıma gelse vereceğim cevap birebir senin şu yazdıkların olurdu..oyyyyyyyyyyy tam benim havalar.
sevgilim ailesiyle tatile gidiyor ve ben de kıskancım tepkim şöyle olurdu: "git ya, iyi olur, hem ailenle zaman geçirmiş olursun, hem de dinlenirsin yoruldun bu ara. gelince görüşürüz, seni çok seviyorum"
nişanlım ailesiyle tatile gidiyor ve ben de kıskancım tepkim şöyle olurdu: "git ya, iyi olur, hem ailenle zaman geçirmiş olursun, hem de dinlenirsin yoruldun bu ara. gelince görüşürüz, seni çok seviyorum"
hatta eşim ailesiyle tatille gitti ve tepkim şöyle oldu: "git ya, iyi olur, hem ailenle zaman geçirmiş olursun, hem de dinlenirsin yoruldun bu ara. gelince görüşürüz, seni çok seviyorum"
bırakın şu saçma sahiplenişleri ya, hanımlar yapmayın, etmeyin.
aynı kafadayız seninle ki bi de eşim bana kıskançsın der ki evet kıskancımdır ama kıskançlığımdan ölsem böyle bişeyle karşıma gelse vereceğim cevap birebir senin şu yazdıkların olurdu..![]()
Gitsin,bunda sorun yapilacak bir sey yok ki..istiyorsa arkadaslariyla da gidebilir,hani sizin ona guveniniz tam olduktan sonra bu tur sebeplerle birbirinizi uzmeyin derim.Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?
evet dediğin gibi kimilerine göre fazla uçuk, fazla rahat bir tavır belki bizimkisi ama ben kendi eşim adına konuşayım erkekleri sıkma taraftarı değilim.. diyorum ya ben ki çok kıskanç bir kadınımdır ama çoğu zaman içime atarım çünkü eşimin de hep dediği erkek veya kadın yapmak istedikten sonra işe gidiyorum/alışverişe gidiyorum der yine yapar eşinin ruhu duymaz.. böyle böyle bu durum ben de yer etti sanırım. bi de ben sıktıkça inadıma daha çok yapmak istiyor benim engel olmaya çalıştığım şeyi ama ne zamanki mesela arkadaşlarıyla dışarı mı çıkacak tamam hayatım iyi eğlenceler derim çok çok diyeceğim de bazen belli bir saat verir şu saatte gelirim diye ben de olur ki dediğin saatten çok gece bir saate gelecek gibi olursan haber ver aklım sende kalmasın derim böyle yaptığım zaman o dilediği gibi vakit geçirdiği için mutlu oluyor ben de kendi kendime de bu şekilde telkin verdiğim için içim rahat oluyor huzurlu uyuyabiliyorum..valla ben bile anlamıyorum kadınları adamlar naapsın? belki kimilerine uçuk gelecek ama eşimin 3-5 arkadaşı vardır hani ömürlük deriz ya öyle araları. ben de çok severim onları, kardeşim gibiler. onlarla tatile gitse de yeminlen içim gıcıklanmaz. he tutup ta Rusya ya gitmesinlerama ne biliyim ya ben öyle sıktıkça adamı engelleyemem ki yapan adam işe gidiyorum diye de yapar. büyük konuşmayım ama ben böyle düşünüyprum.
imzanın altındaki o kedi beni benden aldıbundan daha doğal ne var?