• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasiniz ailesiyle tatile gitse..

Benimki arkadaslariyla bile gidiyor bu kadar kiskanclikla adami kacirtirsin elinden

Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?
Ister ailesiyle ister arkadaşlarıyla gitsin. Iyi eğlenceler keyfine bak beni düşünme gelirken hediyemi unutma derim. Nitekim her seferinde öyle de yaptım. Eşimde beni istediğim yere gönderir. Arkadaşlarıma da ben eşimi et yere gözüm kapalı gönderirim zaten öyle olmasaydı evlenmezdim der.

Böle kızların sevgilisi var, ben yalnızım arkadaş..

Bugun benzer cumleyi evli bi kiz icin kurdum. Hayatinda hic yemek yapmamis. Hic sevgilisi olmamis. Okumamis calismamis. 1 yillik evli yemek yapmayi bilmiyo halam bos gelmis bos gidiyo.Bu kiz evde kalmamissa kimse aglasmasin bana evlenemiyorum diye dedim.

Ani soyleyis kiskanclik sinir

Kıskançlık kimden neden??? Annesindenmi babasındanmı??? Yoksa orda tatil yapan diğer insanlardanmı

Diğer konuyuda okudum sen eski sevgilini düşünüp onla ilgili yorumlar beklerken sorun olmuyorda adam ailesi ile tatile gidince neden sorun oluyor

İyi tatiller dilerdim.
Ötesi senin haddini aşar.

Bugun benzer cumleyi evli bi kiz icin kurdum. Hayatinda hic yemek yapmamis. Hic sevgilisi olmamis. Okumamis calismamis. 1 yillik evli yemek yapmayi bilmiyo halam bos gelmis bos gidiyo.Bu kiz evde kalmamissa kimse aglasmasin bana evlenemiyorum diye dedim.

Hahahaa. Böle bi profilin yemek yapmayı bilmemesi ilginç. hayat gailesi kocasını mutlu etmek olsa gerek.

gun g
Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?
Bence ayrılın. Bırakın arkadaşı , eşim bile ailemle yapacağım şeyi ayarlamaz. Ben uygun görürsem giderim. Uygun görmezsem gitmem. Sizle evli olmak nasıl olurdu acaba? İnsan böyle bir kıskançlığa alışabilir mi? Çok zor.Ya da kendinizi onun yerine koyun. Ne yapardınız. Lütfen cevap verin çok merak ettim.

Pardon sen hangi sıfatla erkek arkadaşının ailesiyle katıldığı bir aktiviteyi sorgulayabilirsin ki ? Karısı mısın nişanlısı mı ? Altı üstü kız arkadaşısın yani...

Boynuna tasma tak, zincirinide kısa tut filan mi denecek sandın sana da bu konuyu açtın acaba ?
:KK53::KK53::KK53:

Böle kızların sevgilisi var, ben yalnızım arkadaş..
Hep diyorum yine diyecegim. Kim erkekler sessiz sakin, hanim hanimcik, nazsiz kadinlardan hoslanir diyorsa yalan soyluyor. Bakiyorum etrafima ne kadar partneri tarafindan el ustunde tutulan kadin var hepsi cadaloz, cazgir, kaprisli, tripli, kiskanc. :KK53: Bu kiz hic yalniz kalmaz bak. Erkekler ve kadinlarin gercekten istedikleriyle, istediklerini sandiklari cogu zaman birbirini tutmuyor. Kadinlar gercekte hanzo, dedigim dedik, kaba erkeklerden hoslaniyor; erkekler de cazgir, tripli, nazli, kaprisli kadinlardan... :KK69:

Kiskanmakta haklisin sekerim. Hani babasiyla gitse neyse, annesi de var grupta. Ne olursa olsun o bir kadin. :KK43::KK43::KK43:
Cocuk elinden kacabilir dikkatli ol.Kiz kardesi de var mi? Insallah yoktur. :KK43:

allahım benimkinin kız kardeşi de var ve tatile giderken teyzesinin kızını da götürüyor genelde.
vay ben nerelere gidem!:KK61:

Back
X