erkek arkadaşınız dişlerini firçalamıyorsa

Böööeaak midem bulandı ya eskiden bi sevgilim vardı fırçalamıyodu bi kere öpemedim çok tiksindim zaten ondan sonra o çocuktan nefret etmiştim şimdiki sevgilim öyle değil allahtan bitanem ya bu konuda düşüncelidir kendiside sevmez zaten bakımsız olmayı fırçalamasada söylerim git yap diye çekinmem rahatsız olup ondan soğumaktansa.. bilmiyorumkismile

bence foto işine hiç girmeyin rkekler anlamıyor canıma cık acık demedikce basta bende kasıyordum demiyordum ama şimdi diyorum oda fırcalıo

Benimki de öyle sayılır. Ama şu sigara olayını bahane edip yaptırma fikri aklıma yattı. Biliyor zaten sigara içmesinin beni rahatsız ettiğini. "Canım seni öpünce sigara içmiş gibi oluyorum, en azından dişlerini fırçalasan da o tadı almasam?" derim sanırım. O da "her seferinde mi fırçalicam?" der herhalde.

Akşam yemeği sonrasında içtiği sigaradan sonra fırçalasa yeter kaydirigubbakcemile3

benimkinin de hem tırnaklarının içi pis, hem dişleri bakımsız ya.

napıcaz böyle?

ay tırnaklarının içi pis bi erkek en nefret ettiğim şeydir ne olursa olsun ya kısa olmalı yada temiz bence yanındayken elini tutma sbebi sordugunda benm aynı tırmaklara sahip oldugumu düşün sen tutarmıydın die sor oda evt turadım vs derse ama ben tutmam tutamam midem kaldırmıo de diyemezsendetırnakalrına yüzünü busursturarak bak kesin anlar zaten bişeyler oldugunu

bence ellerine ve dişine dikkatli bakışlar fırlatın.. utanacaktır.

utanmıyorsa.. seni hamama bırakayım mı dönüşte alırım sende pamuk gibi olursun deyin:)

Ay hayatta çekilmez valla, nefret ederim ağız kokusundan da Nasıl rahatsız olmazlar dişlerini fırçalamayınca anlamam. klava:

ayyyy hiç sevmem. ben ağız sağlığıma çok önem gösteririm. bikeresinde bizimkiyle kavga etmiştim. bi geldi yanıma aman allahım. dişler sapsarı. sigarada içiyo tabi.
ilk dediğim şey kaç gündür fırçalamıyon dişlerini oldu. utandı ama napabilirim. iğreniyorum.
o gün bugündür dişler bembeyaz inci gibi:) hatta yanımda sigara içmez bize gelince içse bile elini yüzünü yıkar dişlerini fırçalayamazsa bile ağzını çalkalar öyle gelir yanıma.
çok iğreniyorum bu ağız olaylarında. koku, sarı dişler falan tahammülüm yok. çok rahatsız olurum

iyi tahammül ediyosunuz ya
tırnak ve diş en çok hassas olduğum konular
kızlar kendinizden ödün vermeyin ya açıkça söyleyin

benim sevgilim sigara içiyor ama dişleri benden daha beyaz ve tek çürüğü olmamış şimdiye kadar
bence düzenli bi diş fırçalama alışkanlığı olmalı insanın
bazen insan gece uyuyakalıyor ama en azından gündüz dışarı çıkarken mutlaka fırçalamalı insan
ya iğrenç yani sen bikaç öpme arada da aşkım senin dişlerin sararmış iyi fırçalamıyorsun galiba fln de
anlar o bi süre sonra senin öpücüklerin için fırçalamaya başlar

Diş we Tırnak en Çok dikkat ettiğim şeydir...
bi süre beklerim baktım olmuyorsa uyarırımm sorarım fırçalıyormusun diyeeeee..

acık acık dedim dişlerini fırcalamazsan öpmem dedim sonuc bembeyaz dişler simdi siigarayıda bırakcak :

önemli fırçalanmalı ya.. benimki fırcalanmamış olsa utanırım agzımı bile açmam pek.

Sevgililerinizden ne kadar çok çekiniyorsunuz böyle?

Öpüşecek kadar yakın bir ilişkiniz olduğuna göre, dişlerinin bakımını yapmasını söylemek gibi basit bir olayı söylemekten neden çekiniyorsunuz ki?

Çok itici bir durum..
Ben olsam 50 kere söylemiştim bir şekilde.

aynen katılıyorum hihoyyyt :lepi:

evet ya öpüşcek kadar boyut atlamışsınız bunu demeyecek ne var
yoksa ben niye sevgiliyim kasmayın ilişkileri rahat olun rahat davranın ki gercek yüzü görün

buluşmaya giderken naneli sakız al sakız istermsn de kesn ister verirsn azıcık çiğnemesine izin ver bi etkisi olsun sonra mutlu sonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…