ay bu topiğe daha önce hiç bakmamıştım çok güldümkaydirigubbakcemile3 ya kızlar allah aşkına ya bi diş fırçalamak, tırnak kesmek nedir ki ya, nefes almak gibi doğal bişey olması lazım bunun, daha sevgiliyken böyle yapıyosa, evlendikten sonraki yılları düşünemiyorum bile
bence sen ona özel bi günde braunun falan elektrikli diş fırçalarından al, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az,
ama bundan kesin anlar:hulya:
evet ya öpüşcek kadar boyut atlamışsınız bunu demeyecek ne var
yoksa ben niye sevgiliyim kasmayın ilişkileri rahat olun rahat davranın ki gercek yüzü görün
bi erkek sevgilisiyle buluşmadan önce diş fırçalar normal hayatında fırçalamıyorsa bilee. -kabul edilemez bi şey ama neyse yani- ne kadar umursamaz ne kadar tuhaf adamlar bunlar. umursamaz derken kendini umursamıyor ki seni umursasın. salak işte. :umursamaz:
bi erkek sevgilisiyle buluşmadan önce diş fırçalar normal hayatında fırçalamıyorsa bilee. -kabul edilemez bi şey ama neyse yani- ne kadar umursamaz ne kadar tuhaf adamlar bunlar. umursamaz derken kendini umursamıyor ki seni umursasın. salak işte. :umursamaz: