gerçektende bırakmıyor seviyorum diye aglıyo ayrılımak ısteyınce bende anlamıyorum
tavsıyen ıcın teşekkürler
rica ederim tatlım inş tez zamanda bu sıkıntıyı atlatırsın gerçi benim hala bitmek bilmeyen sıkıntılarım var dua etmek lazım...
her zaman ediyorum dua Allah kabul etsin , bende bzen bu sıkıntılar hiç bitmicek gibi geliyor. ve inanılmaz psıkolojıkman cokuyo ınsan.
Böyle kadın eline bakan erkeklere ifrit oluyorum. yol yakınken ayrıl arkadaşım..şimdiden böyleyse ileriyi düşünemiyorum. nitekim bizim bir akrabımızın hanımı bu yuzden eşini terketti.kadıncağız çalışıyordu ama maaş günü gidip iş çıkışı hemen elinden alıyormuş eşi..kendisine zırnık bile alamıyordu maaşından..
ayrıl ve de senden aldıklarını vermezse mahkemeye verip çatır çatır geri al.bunun örneği var çok rahat alırsın parayı..
insanı üzende bu ya bedenen genç olsakta ruhen 60 hissediyorum kendimi. bazı şeyler çok yıpratıyo ..akışına bırakmak değilde zararın neresinden dönersen kardır lafı gibi bir tutum izlemeliyiz galiba ...
Mrb arkadaşlar. Aranızda evli olanlar varsa onların fikrini ve düşüncesini almak istiyorum bu para konusunda. Evli ve çalışan bayanlara sormak istiyorum. Eşinizle hesaplarınız ayrı mıdır? Yoksa parayı ortaya koyar ortak mı harecarsınız yada parayı eşinize mi verirsiniz evin geçimini yapsın diye eger harçlık alıyosanız na miktarda. Hesaplarınız ayrı mıdır bunu sormak istiyorum yoksa maaşınızı çekip ona mı verirsiniz ev idare etmesi için ????
aynen öyle disarıya gülücük saçıp içten içe kendımı yiyip bitiriyorum . bizler çok rahat değiliz herhalfe . birde şahsen ben kendimden çok başkasını düşünürüm
Çocukkende öyleydim arkadasımın ayakkabısı eskı dıye kendı yenı ayakkabılarımı ona verirdim:)
ya aynı bende öyleydimm merhamet yönün çok gelişmiş bu yüzden öyle oluyo... sen verdikçe o alıyo ... kıymet bilinse bari ...o hiç yokk ...bazıları çok nankör ...
evet yaa , bunları soluyorum ama ıcraata gelınce yokk yıne aynı ben
canım hiç iyiniyetli olma,zamanında bende yaptım bu enayilikleri.
Keşke benide uyaran birisi olsaydı,gözümü açsaydı,
o yüzden çok rahat yazıyorum bunları.
sakın ha sakın başka para VERME-VERME-VERMEEEEEEE
biraz safmıyız ne... senle ve arkadaşlarla paylaşmak istiyorum...
benim biraz sıkıntım var . erkek arkadaşımla yeni sözlendik aile içi o buraya taşındı uzaktık daha önce ankaradaydı . şimdi geçici bir işte çalışıyo... üniverte okumuş kültrlü de biri çok seviyoruz birbirmizi ama şöyle bir sorun var. burda hast işe başlıycaktı ama olmadı kesin gibiydi nasip işte başka iş buldu aileside onu hastahanede çalışıyo bilyo(benden habersiz böyle demiş ben aileme şuanki durumu söyledim onlar kızdı tabi..) ve ailesi ramazn bayramndan sonra geliyolar işi yok doğru düzgün ama seviyorum kpss ye grcem polislik için uğraşıcm diyo...
ben beklemeli miyim ... yoksa geri mi gitsin bilemiyorum git diyorum ama ben sensiz yapamam ayrı kalamam diyo çok zor bir karar eşiğindeyim((
katıksız hemde .... mesafe ne olursa olsun insan bağlı olunca kopmuyo biraz zahmet olur ama atlatılır . çevremde çok örnekleri var
nereye gidicek peki . sen şuanda nerdesin?
biz şuan fethiyedeyiz . çalışıyoruz . işteyim zaten şuan muhasebeciyim. o da şimdilik bir yerde çalışıyo tanıdık yer ... evi ankarada daha önce bizde orda oturuyoduk tayin istedi babam.biz buraya gelince oda askere gitti aradan çıksın dedi canım sonra ... geldi orda sınava çalıştı beni görmeye geldi buraya ve ben burda kalcam dedi ev tuttu öyle en azından ayrı kalmayalım diyo ama ben bi yandan gitsin mi gitmesin mi düşünüyorum?? ikimizin iyiliği için geleceği için ama ısrarlı o burda kalırım dyo en azından burda kpss ye çalşrım br yndan polsliğe çalışrm olursa burdn ist eğitime gderim. sonra gelirm evlenrz dyo... durum bu yaniiii şuan
fethiyede çalısabılır bence kpss ye . hem en azından geçiçide olsa orda bir işte çalışıyo anladığım kadarıyla...ankaraya gidince iş bulamıcak bu seferde hem senden uzak hem iş yok üstüne üstük bide sınav..benim düşüncem gitmesin en azından yakınken daha fazla destek olabilirsiniz birbirinizi. bu zamanlarda çabucak geçer.
walla canım konunu okudum çok şaşırıyorum böyle erkeklere... biz sevgilimle 2.5 yıldır birlikteyiz... ben bu sene işe başladım ve türkiye standartlarına göre iyi para kazanıyorum... sevgilim hala işe giremedi şuan harıl harıl iş başvuruları yapıyor... farklı şehirlerdey,z 2 haftada bir buluşuruz... yazık hala elimi cebime attırtmaz... hala herşeyi o ısmarlar yememizden içmemizden tutta yol parasına kadar... ben ondan gizli öderim... onda bile kızar... ne biliyim erkek biraz özellikle maddi konularda gururlu olmalı...
o da aynen senin gibi söylüyo gdersem orda bunalıma girerim... seni düşünürüm ... çok şükür burda kirası iyi aylık 500 gdiyo. toplam işe ykın evi .gç gdiyo evine braz ama atlatılır dmi arkadaşım bende öyle hissediyorum ama bir yndanda ya bunlar olmazsa. işler istedğimz gbi gtmez .rezil olursak diyorum .vesveslerden kurtulamıyorum yanlış karar almak istemiyorum şmdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?