canım benim ankaraya gittiği zamanda bunlar olabilir o kötü seneryolar ordaykende başınıza gelir garantisi yokki . hem şimdi gitmezse bidaha ankaraya giremez gibi bir durumda yok şansını dener çalısır baktı olmadı zaman geçiyo ozaman başka alternatifler düşünülür ... ama denemeden bileemzsin.. hem insan çalışıp isteyince herşey oluyo
bir kaç ay var sınava hem çalışır hm işe gder zaten gçen yıl girdi puan yetiyo bu sene yükseltcek puanı moral verdin canımmmm benimmm sağol yaaa gerçekten dertleşcek kimsem yoktu burayı iyki ... seni de iyki görmüşüm ... hakkımızda hayırlısı o zaman ne diyelim :))) balık burcuyum çok zırlak çok duygsalım artık düşün yani :))
tabi canım az bısey kaldı zaten sınava kesin biyerlere gelir... ne demek canım benimde kimse yok burda iyi denk geldik :) tahmin ediyorum bende başak burcuyum biri yüksek sesle konussun aglarım yada baakasına birşey olsun oda ağlarım kendi halime zaten her gün ağlıyorum ama dediğin gibi hayırlısı :)
DD şimdide gülüyoruz bakkk allah yardım etsin ark yolladm canım kabul et istersen konuşuruz
canım nerde yaşıyosun ?? yaş kaç birbirmizi tnayalım en azından :))) özeldn atamyorum mlsef
Erkek adam sevgilisinden 1 kuruş bile almaya çekinir.
Tabi ki bütçeler ortak değilse ki sizin böyle bir durumunuz söz konusu bile değil !
Bence yol yakınken dönün bu işten.
neden acaba . 25 yaşındayım ben istanbulda yaşıyorum sen kaç yaşındasın canım, şuanda işteyim güyaa çalışıyorum :)
bende 20 yaşındayım kafa 30 mu 60 mı dersinDD 100 msjı geçmesi gerekiyormuş canım ondan galiba :))) bende fatura işliyorum güya hahhaa P ne iş yapıyorsun ?
ben zaten bir gelecek planlamaktan iyice uzaklastım burda sizlerin sayesinde teşekkürler
Bizim sözümüzle hareket etmeyeceksin elbette.
Biz sana sadece görüşlerimizi bildiriyoruz.
Elbetteki hayatındaki adamı en iyi sen tanırsın bilirsin.
Açıkçası şu yazdığınız cümlede bir ima sezmedim değil.
Eğer öyleyse keşke konu açmasaydınız da bizim sayemizde uzaklaşmasaydınız gelecek planlarınızdan
belki yaşlanırken trsine gençlişiyoruz annem öyle benim gören ablam sınıyo ben çok mutlu oluyorum ama :))yaşa değil zaten bizim kafalarımız daha fazla erkenden yaşlancaz ya:) satın alma sorumlusuyum bende ayy muhasebe zor ya ablamda muhasebeci ordan biliyorum
Canım Bu ne yaaa... Ne kadar saçma bi erkek bi bayandan para istemeye çekinmesi lazım ne yüz varmış senden rahat rahat istiyor... Sevgisine inanıyormusun sen bunun ?
belki yaşlanırken trsine gençlişiyoruz annem öyle benim gören ablam sınıyo ben çok mutlu oluyorum ama :))
bende hepsi bir arada otelde çalışıyorum ama güzel geçiyo kışın kimse yok ben ve bir arkadş var :) satın alma muhasebe ne ararsan içinde canım sırtladık bir kere hepsini öyle gidiyo elim çabuk allhtn hemn bitirir yoksa nerde internttn kimseyle konuşamam yoksa :) senin iş iyi ama çalışma ortmındakiler iyise tbi gıcık tipler çok oluyo muhasebe satın alma trzı işlerde :))
ohh ne güzel :) benimde buaralar pek işim yok oldugu zaman kafamı kaldıramıyorum .bir tek ben varım ben bakıyorum bölüme ama diğer iş arkadaslarım ıyıler :)
canım benim vrmeyince de kızıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?