erkek arkadasınız yanınızdayken bır baska kadınla bakıssa !

bakıyorsa bir nedeni vardır, belki tanıdığı biridir, belkide tandığını sandığı biri belkide tanışmak istediği biri.. Agresif hareketler yok tokat atarım, yok basıp giderim gibi ifadeler bana hem yanlış hemde çocuksu geliyor. İnsan etkilenebilir birinden bu çok doğal, ayrıca herkesin bir seçim hakkı vardır, benim sevgilim demek bunun ebediyen olacağı anlamı taşımıyor, ayrıca bana bakmak yerine başkasına bakıyorsa buradan onda baktığı kişinin yaratığı etkiyi yaratamıyorum demek olduğu anlayabilirim, elbette kadın erkeği erkekte kadını sahiplenmeli ama belirli bir noktaya kadar yasakkelime

Ben eşimin bakışmalarına sürekli şahit oluyorum.Biran o gazla mutluluktan uçuyor falan.Hoşuna giden bir kadın olsun kulaklarına kadar kızarıyor.Zor bir durum diğil mi arkadaşlar ama yapabileceğim hiç birşey yok.

ben olsam ne yapardım tahmin edemiyorum çok sinirleneceğim kesin ayrıca çok üzüleceğim... ama çok zor bir durum olsa gerek... engelleyemezsinki darılsanda kızsanda bakacaksa bakar yani...bakışacaksa bakışır sizin yanınızda olmadıgınız bir günde bakışır... :çok üzgünüm:

ya bakabilir nolcak ki,göze yasak mı war....at gözlüğü de takamassın ki sadece önüne baksın....ben de bakıorum yani bu içten gelen bişey çok güzel bi kız gördümde ben bile bakıorum yani,ya da yakışıklı bir erkek geçtiğinde bakıorum sewgimde aşkımda en ufak bir azalma oluo mu?yok...
ha ama eğer bakıştığı insanla iş kaş göz oynatmaya geldiyse o zaman önlemini alıcaksın tepkini koyacaksın o ayrı....onun dışında çok da mühim değil fazla kasmamak lazım..biz yanlarında yokken bakmadıklarını kim garanti edebilir????

sengözlerimebaksanab tam göremediysen içine düş yada yanına git derim ve Kolay gelsin hayırlı işler :mymeka: diyerek bulunduğum yerden arkama bakmadan uzaklaşırım...

Yalnız arkadaşlar burda bakmaktan baksetmiyor bayan, bakışmaktan bahsediyor. ıkisinin arasında dağlar kadar fark var. .. Öyle asma kesme halletmez hiçbirşeyi. Ben bitiriri. Bakışmak sürekliliği olan bişeydir ve o adamdan hiçbir hayır gelmeyeceği bellidir. anında biter benim için. Bakışmak ya ne demek bakışmak.

Eğer ki o bakışlarda bir art niyet olduğunu farkedersem sezersem sonuç pek de hoş olmaz sanırım
ya çeker giderim ya çıngar çıkarırım bi şekilde bu konu yüzünden huzursuzluk olur
ama hepimizin gözü sokaktaki insanlara takılır, kadın yada erkek farketmez, art niyet yoksa hiç umrumda bile olmaz

ben boyle durumda kızı elımle gostrıp
aaa kıza bak sacına bak derım böle kocaman kolumu kaldırırım gosterırım
bırlıkte bakarız şaşırır kalır

bır de sey yapabılırım
cıglık atıp bagararak kafasına cantamla vurabılırım

bır ıhtımal daha var
ben de hemen yakınındakı bı yakısıklı erkege gözlerımı dıkıp kocaman kocaman acıp dımdık bakarım
benımkı de bana bakar ooh obaa dişe diş kana kann
:oklava:

ama normal sartlarda bogazına yapısma yerlerde sürükleme bagırma ve kavga cıkarma şıkkıını yaparım.

ayy sınırlendım

himm uzun uzun bakıssalar durtuklerım noluyoss allooo derdim..

flört donemındeyken ben bi cocuga bakmıstım oda benım kuzene okadar cok benzıyodukı acaba omu değilmi derken cocukla baya bi bakısmıstık.. benımkıylede eleleyiz tabıı.. sonra benımkısı dayanamayıp elimi delii gibi sıkmıstı.. uyuss..
sonucta kuzenım değilmiş ama bu kadar benzerlık olur yaaaa...

biz çıkarken bakmıştı bir sefer dünyayı başına yıkmıştım.7 yıldır ara sıra güzel gördümü kaçırmaz,bakar,bende hiç umursamam.bakarsa baksın.

bir kere denedi kaza geçirme pahasınada olsak geçirdim suratına bitane arabayı sürerken bida cesaret bile edemiyo :)

benım esım boyle bı saygısızlık yapmaz ama buyuk konusmamak lazım ılerde ne olur bılemem ama ılerde yaparsa suratına yapıstırırım tokadı surundururum onu ben hazmedemem yanı belkıde affetmem ama dedıgım gıbı buyuk knusmak ıstemem eger oylesıne bakıp gectıyse bısey demem yanı hanı herkes gordugu ınsana bakıyor sonucta tabı kotu nıyetlı degıl mecburen baakıyoruz ama durupta bakısırlarsa tabıkıde pısman ederım onu

Son düzenleme:
kafasına çanta atmak, tokat atmak ne canım. göze yasak koyamayız.. bende yanımdan geçem bir yakışıklı erkekğe of beee baksana sevgilim ne yakışıklı çocuk değilmi derim. kızla bakışmanız bittimi derim. ben aradan çekileyim sen rahat rahat kesmeye devam et derim. kalkar giderim. seçeneklerim çok :D
başka kızlara ilgi göstermeye başlamışsa zaten o sevgi-saygı kalmamıştır.
tv. izler gibi bakabilir. bizde bakarız güzele niyet önemli kızı etkilemek için bakıyorsa kalkar giderim. ...

1)kızın yanına gidip al şekerim senin olsun bende bi işe yaramadı bide sen dene şansını derdim giderdim tabi o çapkın sevgiliyide yanıma alarak derdim sonrada kızın üstüne devirirdim ;)

2)kıza ters ters bakarım eğer biraz utanması varsa geri çevirir..hatta gerekirse bıçak gösteririm...erkek arkadaşım ise aboooov işkencesi ağır ağır olur

3) s.. git çok istiyosan onun yanına derim..

4) eğer ilerlerse boynuz takmayı çok seviyosun heralde ben snaa takıncada bişi demezsin heralde derim

5) çeker giderim..peşimden gelirsede sokakta polise şikayet ederim sapık bu rahatsız ediyo diye

5 plan :D seviyosam ve gerçekten kıskanmışsam yaparım....

not: farklı anlamda bakmışsa..normalse normal davranırım tabi

Son düzenleme:
hmm bende yanındaki kıza bi bakış atarım o anda anlar heraLDE keser bakmayı sonrada sevgilime derim bu konudan rahatsız olduğumu bakmamasını,ısrar ederse başkalarınada bakarsa kavga çıkartırım.Gerçi sevgilimi bikere yakaladım uyardıktan sonrada daha yakalamadım zaten içindede art niyet yokmuş biliyorum bende onu:54:
Bi keresindede tam tersi benim başıma geldi allahtan sevgilim yanımda yoktu:86: o günüde biraz rahatsızdım nereye niye baktığımı bilmiyodum yanımdada kız arkadaşım vardı,karşıdan gelen çocukta bana bakıyomuş yanındada sevgilisi benimde baktığımı görünce 'ne bakıyon b.kmu var tanıyamadınmı' diye bağırdı bende 'önce yanındakine sor bunu istersen' dedim kız dahada köpürdü kavga ederek gitmişlerdi:47: bence o anda tepki vermeyin kızlar komik duruma düşmeyin derim:61:

Son düzenleme:
Back
X