- 8 Şubat 2015
- 2.106
- 1.299
- 133
Pardon ya yazdığım şeyi yazmışım bir daha bir dahaYok yok normalde baya sosyal sesi az çıkıyor ama konuşkan bir tip.herkesle muhabbeti var.ve geçen sene hoşlanırsam gider konuşurum dediğini duymuştum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon ya yazdığım şeyi yazmışım bir daha bir dahaYok yok normalde baya sosyal sesi az çıkıyor ama konuşkan bir tip.herkesle muhabbeti var.ve geçen sene hoşlanırsam gider konuşurum dediğini duymuştum![]()
işte söylemesi kolay gerçekten bak utanıyorsa senden o yüzden de gelip konuşamıyor olabilir:)Yok yok normalde baya sosyal sesi az çıkıyor ama konuşkan bir tip.herkesle muhabbeti var.ve geçen sene hoşlanırsam gider konuşurum dediğini duymuştum![]()
Nasıl ipuçları..yani çekmemeye çalışırım zaten günaydın hep diyoruz da ilerleyen muhabbet de onun yanında başka biri oluyor bende başka biri oluyor öyle geçip gidiyor.tek görsem daha iyi olacak aslında.Mesela bazen yanında kızlar oluyor hatta bir kere 3 tane vardı ama ne biliyim hiç birine yazmıyor gibi hani sanki onların arasına zorla koymuşsun da hatta korkuyor gibitabi ne olacağını bilmiyoruz çünkü Cidde'n kızlarla da erkek arkadaşı gibi çıkıp geziyor.sanırım tek belirti el tutması
![]()
Kim geri çekebiliyor anladımişte söylemesi kolay gerçekten bak utanıyorsa senden o yüzden de gelip konuşamıyor olabilir:)
çünkü benim sevgilim de demişti bir erkek aşıkken ilk başlarda çok şapşal oluyor hiçyakışmıyor o yüzden onu farkedip kendilerini geri çekebiliyorlarmış
kadınlara yakışıyor ama heyecanlanmak demişti:)
çocuk kendi hissettiği heyecandan utanıp seninle konuşamıyor olabilir:)Kim geri çekebiliyor anladımyaaa şuan çok Mutlu oldum nüen azından kendime güvenim geldi.öbür türlü Cidde'n dış görünüşümü beğenmiyor diye çok üzülmüştüm
Merhaba da çok rahatız ama sonrasında o da ben de kaçmaya çalışıyoruz gülüyoruz aynı hareketleri yapıyoruz ama imkan varsa kaççççOtram müsaitse sohbet kurmaya çalışarak başlardım sanırım ben olsam yani merhabanın bir tık üstüne taşımaya çalışırdım. Muhabbeti devam ettirir hatta iletişim halinde kalalım derse yada o mealde cümleler kurarsa da bir buluşma ayarlamaya çalışırdım ben.
Yaaa çok tatlı ve pozitifsin inşallah öyledir Can'ım yaz okulunda sohbeti ilerleticem inşallah gelirse :) sen ne yaptın YDS'yi okul bitse de ben de bir dahagirsem öğretim görevlisi olmak istiyorum artıkçocuk kendi hissettiği heyecandan utanıp seninle konuşamıyor olabilir:)
ohoo bitti yds:)) araştırma görevlisi oldum artıkYaaa çok tatlı ve pozitifsin inşallah öyledir Can'ım yaz okulunda sohbeti ilerleticem inşallah gelirse :) sen ne yaptın YDS'yi okul bitse de ben de bir dahagirsem öğretim görevlisi olmak istiyorum artık![]()
Bir de ya onun yanı çok heyecanlanıyorum yani hoşlanmadığım da bile böyleydi o heyecanı Nasıl yenebilirim çünkü konuşmamı ciddi etkiliyor kurduğum cümleler kısa kısa. Oluyorçocuk kendi hissettiği heyecandan utanıp seninle konuşamıyor olabilir:)
yenme bence heyecanlanmanı dizginleme dediğim gibi erkekler sempatik buluyormuş :) hepsi midir bilmem ama bir kısmı en azından öyle:)Bir de ya onun yanı çok heyecanlanıyorum yani hoşlanmadığım da bile böyleydi o heyecanı Nasıl yenebilirim çünkü konuşmamı ciddi etkiliyor kurduğum cümleler kısa kısa. Oluyor
Aynen sormuştum sanırım daha önce tebrikler :) hangi ünidesin.4.5 geye geçince Numaralar silindi de ondan da kaybettim izini.ohoo bitti yds:)) araştırma görevlisi oldum artık
çok şükür:)![]()
odtüdeyimAynen sormuştum sanırım daha önce tebrikler :) hangi ünidesin.4.5 geye geçince Numaralar silindi de ondan da kaybettim izini.![]()
Ya hiç sevgilim olmadı ki daha büyük ihtimalle bu da olmayacak geçen sefer başka bir, vardı ya oglak burcu o çıkma teklif edeceği Zaman üfledim püfledim somurttum istemsiz, bir şekilde o da söylemedi :/yenme bence heyecanlanmanı dizginleme dediğim gibi erkekler sempatik buluyormuş :) hepsi midir bilmem ama bir kısmı en azından öyle:)
bir gün olur ki inşallah en hayırlı olan olsun:) benim de tek bi kişi oldu zaten:)Ya hiç sevgilim olmadı ki daha büyük ihtimalle bu da olmayacak geçen sefer başka bir, vardı ya oglak burcu o çıkma teklif edeceği Zaman üfledim püfledim somurttum istemsiz, bir şekilde o da söylemedi :/ama Allah korumuş
En güzeli Zaten tek olması ben de onu istiyorum ama ne biliyim üniversite ortamı işte olmayınca kötüymüş gibi oluyor olması desen daha bile kötübir gün olur ki inşallah en hayırlı olan olsun:) benim de tek bi kişi oldu zaten:)