erkek arkadaşınızın kız arkadaşları sevgilin çok şanslı bir kız dese...

acaba el atından gizli bi asılma mıdır bu kızlar? :26: değilse ne amaçla söylenmiştir?

salt bunla bir şey söylemek günah almak olur.kız arkadaşlarıysa söyleyenler onnura etmek için söylemnişte olabilirler.bu dediğin sözü kendi adıma iki erkeğe kullandım.birisi çok sevdiğim bir erkek arkadaşımdı.onure etmek için söyledim.dfiğerine de evet el altından asılmak ve ilerde bir durum olursa bekleriz dercesine söyledim.iyi gözlem gerek.bunu söyleyiş biçiminden bile anlarsın,olmadı zaten kızın genel hareketlerinden,arkadaşlıklarının şekline kadar.yalnız şöyle bir durum daha var.normalde (gerçi kimse ben kötüğüm demez ama) düzgün bir kzım.en son 2 sene oldu biriyle çıkalı falan.buna rağmen bende bir erkeğe bu lafı kullandım.evet asılmak deniliyorsa buna asılmak amaçlı.sulandırmadan şakayla karışık söyledim ama o kadar.sonra bir şey yapmadım.

bence kızdan ziyade sevgiliye bakmak lazım.o bir şey yapmıyorsa kız ne yaparsa yapsın boş zaten.

2 kız soylemıs bunu kursundakı sınıftan...bızımkı dıo kı art nıyet olsa hıssederım ama hıc zannetmıyorum hıssedecegını bununda hosuna gıdıo onların oyle demesı.. tanıstır dedım gecenlerde gıdelım kursuna ddm mırın kırın ettı kactı sımdıde gel tanıs dıo... zaten dedim ilk bakışta anlarım tanıştıgımzda dedım ve eger art niyet sezersem rezil ederim onları dedım bu sefer bende seni rezil ederim dedi toz da kondurmuyor. bende senin arkandayım demesini bekledim ama onların tarafında

kızlar ona demis oda sana soyluyorsa abartı yapmısda olabilir erkekler sever boyle seyleri hic dikkate alma bence amacı belli kıskandırmak genelde erkek milleti sevgilisinden daha cok korumacı oluyor kız arkadaslarına bende sinir olurum boyle seylere ama sen bu konunun uzerine gittikce daha da buyur bence hiccccc takma bile iyi de gec

Son düzenleme:

ama kıskana kıskana bi hal oldum :) kendisi dikkat çeken de bi tip olunca bende ister istemez acaba diyorum ki aklıma gelen basıma geldi hep bu zamana kadar ama inşallah yanılmışımdır diyorum eğer yanılmadığımı sezersem çok pis cıngar çıkarırım hihihihh

Hiç sevmediğim tipler..
Erkektede kadında da ; şahısa bakarak karşıdakinin şansına tse belgesi vermek.

Böyle kadınlar kendilerini ıspatlama çabası ve çocuk gibi dikkat çekme eyilimdedir.

...

Bunu erkek arkadaşınızın size söylemeside ayrı bir durum.

bence bu şkilde davranmayın.eğer bunu söyliğen kızlar art niyhetli isler bile sevgiliniz onlara umut vermedikten sonra bir şey elde edemezler.elinizi boşa kana bulamayın.şaka bir yana.erkeler usul adap bilen ,kibar ve zarif bayanları beğennirler.analşılan böyle değilsiniz demiyorum.yalnız erkeklerin gözünde rezil olan böyle kavga çıkartan kişi kimse o oluyor.ne olacak kursa gidip kavga çıkardınız diyelim.kızların işine gelir.kusura bakma deyip geri çekilmezler.işlerine gelir çünkü onların mantıklarıyla.mazlumu oynarlar.sadece seni onure etmek için söylemiştim.kız arkadaşına çok kırıldım beni düşürdüğü duruma bak diyecekler.erkek arkadaşın zaten niyheti olsa bir şeyler yapmaya bana böyle diyorlar deyip anlatmazdı.az çok sizi tanımıştır di mi.hem kızlar mazlumu oynayacaklar ya zavalı çocukcağızda o kızı düşürdüğü durumdan ötürü suçluluk duyacak ve size kızacak.sizde haksızlığa uğradığınız için ona.böyle böyle birbirinizi yiyeceksiniz.aranız açılacak.

ve sonunda cici kız onlar. kötü ,kavgacı zeytin yağı olacak.sadece gözünü dört aç.çaktırmadan bak bakalım.ama belli etme unutma.sakin ol.

o işin şakası ben onu denemek için öyle söyledim dedim bakalım öyle birşey yapsam haksız da olsam benim arkamda durup ta başbaşa kaldıgımızda sen yanlış yaptın diyecek mi diye ama o bastan savundu kızları yoksa mılletın onunde rezalet cıkaracak bi tip degilim zaten ama bir anda öfkelenirim beynime kan hucum ettigini hissederim ama öfkeden hata ettigimide anlarsam ozur de dilerim ama bana karşı kızları savunması gucume gitti

değil mi yaa madem böyle düşünüyorsun kendine sakla onlara ne benim şansımdan

Biz kadınlar bir erkekten hoşlamıyorsak öyle şeyler söylemeyiz bence. Ancak gerçekten kız ve erkek çok eski, iyi dosttur, o zaman bunu demesinde sorun yoktur.

amacı seni dışlamak değildir.öyle bir tepki alınca zaten durumu toparlamaya çalışmıştır.

ama ne kadar toparlamaya calıssa bile onları tercih ettigini gosterdi şimdi konuşmuyoruz

onları tercih etmek değil bence.ona göre deveyi pire yapmışsınız.bana kalırsada öyle.başka kızlar sevgilin hakkında ne düşünürse düşün.onları isteseydi onlarla olurdu.kıskandırmaya bile çalışmış olabilir aklınca.evgiline rezillik çıkartırım demişsin.ona karşılık demiştir.lafın gelişi.yıpratmayın ilişkinizi

bende olaylara çok tepki veren biriydim.bu huyumun iletişim kopukluğuna sebep olduğunu gördüm insanlarla.bu yüzden kontrollü olmaya gayret gösterdim.şimdi her şey daha sağlıklı ilerliyor hayatımda bunuda belirtmek istedim.

ama işte ondan arkamda durmasını bekledim sadece aynısı ben yapsam var ya o ortalığı yıkardı...işte kızların art niyetli olduklarını düşündüğüm için bunlar sana gizliden asılıyor dediğimde ben hissetmedim dedi bende dedim ki kendimden çok hislerime güvenirim ki öyle gerçekten...1 aydır tanıdığı kızlara toz kondurmuyor ama 1 yıllık kahrını çeken sevgilisine karşı onları koruyor ne özellikleri var bilemedim...ki eski iş yerimde bana gizliden asılan patronun oğlu vardı ve sevgilimin demediği şey kalmadı, muhabbet etmeyeceksin onunla falan filan ee bunları bana yasaklayan birine benimde bunları deme hakkım olduğunu düşünüyorum... bilmiyorum ya canım çok sagol hepinize çok teşekkür ederim

doğru o da sana yapmamalı.1aylık arkadaşını savunmak değildir.olayı büyütmemek ve güya yaptıkları sıradan demeye uğraşmış bence.toparlayamamış ama anlaşılan

eski degil ki kursu başladı kasım da mı ne ama bu sınıf deiştirdi ocak ayında falan eski değil yani o yuzden tutustum

O zaman o kızlara dikkat et derim, ama erkek arkadaşına şununla bununla arkadaşlık etme uzak dur deme sakın. Daha çok karşı tarafa itersin onu olmayacağı varsa bile. Sadece sakin olarak söyle ona, sana arkadaş olarak bile başka bir kızın yaklaşmasına dayanamıyorum,yanlış anlama sana güvenmediğim için değil de seni seviyorum ve her dişiden kıskanıyorum demelisin. Eğer sen rahat olup bu şekilde konuşursan bence o da gereken gayreti gösterecektir.

aynen katılıyorum..Aslında ıcım ıcımı yedıgı halde ses cıkarmadıgım seyler oluyo bu gıbı durumlar yuzunden..

aynen katılıyorum..Aslında ıcım ıcımı yedıgı halde ses cıkarmadıgım seyler oluyo bu gıbı durumlar yuzunden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…