erkek arkadaşla tatile çıkmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Evet hanımlar sorunum bu cok sekeriremsu bildiğiniz gibi 3 yıllık bi ilişkim var ve bizbuyaz beraber tatile gitmek istiyoruz 1 2 haftalığına istanbula yakın biyerlere...tabi tek ikimiz değil dün akşam ablamlara yemeğe davetliydik1 haftalk evli olan ablam ve eniştem biz tatile gidicez gelmek istermisiniz dediler bizde ufuğumla şöyle bir gözgöze baktık sengözlerimebaksanab ben sustum ufuğumsa abi ben temmuzun 14'ünde izine çıkıyorurum eğer belinay gelirse ablamda uygun bulursa bizim için uygundur dedi ablam bana bakıp gülmeye başladı iyi ozaman hep berber tatile çıkalım dediler sizce siz olsanız ne yapardınız yanınızda ablanız ve abi olarak benimsediğiniz enişteniz ve çok sevdiğiniz aşkınız var abladan enişteden anneden onay çıktı bir şartla oda ablamlarla hiç ayrılmicaz hep yanyana olucaaz otele gidersek ablamların yanındaki odada kalıcam ufukta diğer yandaki odada kalıcak yani ortada ablamlar kalıcakk eğer ev kiralarsak yine aynı olucak:teytey::teytey:

teşekkür Ederim Rüyacimmm çok Teşekkür Ederimmmmm

bende olsam giderimki ailen sana güveniyorlar ne kadar güzel.bence bu fırsatı kaçırma.İyi tatiller diyeyim şimdiden canım

ünzilecim Teşekkür Ediyorummm Keyifli Bir Tatil Olacağini Düşünüyorummmmmm

aynı odada değilse sorun yok :) gamyoncuiremsu
ben olsam ablamlarda yanımdaysa giderim gamyoncuiremsu
hem herkez yatınca gece çıkar deniz kenarında falan yürürsünüz
ne romantik olur yaa coksekeriremsu

dün eve bıraktı beni ve gece boyunca mesajlaştıkk aşkım bana kumsalda gitar çalıcak sözverdiiiii :)inan bana bu herşeye değer okadar çok seviyor okadar çok üstüme düşüyor hiçbirşeyden mahrum kalmamam için çaba sarfediyordki anlatamam.. balıkesirde halası oturyor ve bu yaz halası davet etti ailecek halasına gidiceklerdi dün enişte bey bu teklifi sununca ben sustum bişey diyemedim çünkü aşkımın planı vardı eylülde karalaştırmışlardı ama birden aşkım bana baktı ve okeyi verdi aşkım :)

aynı odada değiliz kız irem zillisi :)

gidicem Uleynnnnnnnn Iremde Izin Verdiiiiiiiiii :)

bende giderim hem de onay çıkmış üç tane üstten,
niye gitmiyim giderim de
ben ayrı odada kalmazdım gibi kaçardım sevgilimin yanına:1closedeyes:

balayı ciftinin yanında ne isiniz var ki
belki nezaketen sordu sana hemen atlama bence, balayinda yalniz kalmalari daha iyi
hem aileniz buna olur verecek mi
neyse ya ben eski kafaliyim size gore normal seyler bunlar aynı odada kalmak falan...
neyse bildiginiz gibi yaparsiniz zaten siz bize neden sordunuz ki????

ayni Odada Kalicam Dedimmi öle Bi Kelime Geçiyormu?? Birdaha Okumani Tavsiye Ediyorum Canim..ailemden Onay çiktii Zin Verdiler Sonuçta Ablamlara Gidiyorumm..ayrica Balayi çifti Oldiuğunu Bizlerde Biliyoruzz Fakat Onlar 9 Yildir Beraberler Ve Onlar çok Tatile çiktilar şunuda şölim Hemen Atlamadik Tabiki Ilk önce Siz Gidin Dedik Onlarda Yok Sizde Tatil Yapmiş Olursunuz Dediler Ve Israr Ettiler Ayrica Ablam Ve Eniştem Bana çok Düşkünlerdir Neyse Sen Bir Daha Oku Tatlim Olurmu??ayyni Odada Kalicam Diye Bir Cümlem Geçmedii Yazimda

Elfida yokş ekerim biz balkondan balkona sahilden sahile kumsaldan kumsala kahvaltıdan kahvaltıya akşam yemeğinden akşam yemeğine görüşürüzz aynı odada kalamayızz kaçamam :)

Kelebek giderimmmmmmmm :):):):)

simdi ben bi yorum yapacam gene kizicaksin:roflol:mutlu tatil dilerima.s

elfidaaa sen varyaa senn az tilki değilsinnn bacımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…