- Konu Sahibi EU2
-
Bana bu "madem zaafları var bu durumumdan dolayı,ben de bu fırsatı kaçırmayayım" düşüncesi gibi geldi.Nolur kızmayın.Bana yine de doğru gelmedi.Ben uzatmayayım en iyisi daha fazla.zaten kararınızı vermişsiniz.Madem böyle bir yakınlığınız var,bana doğru gelmese de size iyi tatiller dilerim.iyi eğlenceler.canim Böyle Bir Düşüncemiz Onalr Henüz Nişanliykenden Beri Var Yani Tabi Sizler Bilmiyorsunuz Bu Yüzden Biraz Abesd Kaçabilir Sizlere Ama Bizlerin Nekadar Yakin Olduğunu Biz 4'lü Dalton Kardeşler Gibi Gezeriz Ben Evin En Küçüğü En üstüne Düşünüleni Olduğum Için Ve Ağir Bir Kaza Dan Sonra 1 Haftalik Yoğun Bakim 3 Günlük Hafiza Kaybi 2 Aylik Yatağa Mahkum Dönemimden Sonra üzerime Aşiri Düşülüyor Ve Heryere Beraber Giderizz Ablam Ve Eniştem Benim Için Herşeyi Yaparlar Düşünki Evlendiler Evliliklerinin 4.günü Türkiye Almanya Maçini Izlemek Için Eniştem Gelip Beni Evden Aldi Bukadar Düşkünler Bana.. Ayica Yeni Evli çiftin Sirtlarinda Gezmicezkii :) Ayrica Yeni Evli çift Değimiz Ablam Ve Abim Dediğim Eniştem
bana Bu "madem Zaafları Var Bu Durumumdan Dolayı,ben De Bu Fırsatı Kaçırmayayım" Düşüncesi Gibi Geldi.nolur Kızmayın.bana Yine De Doğru Gelmedi.ben Uzatmayayım En Iyisi Daha Fazla.zaten Kararınızı Vermişsiniz.madem Böyle Bir Yakınlığınız Var,bana Doğru Gelmese De Size Iyi Tatiller Dilerim.iyi Eğlenceler.
Sakinnn Sakin Böyle Düşünmee çünkü Sen Hala Anlamadin Aramizdaki Bağiii Aslaa Ama Aslaaa Ben Birşeyi Kullanmam Zaaflamişş Ablamin Zafaini Neden Kullanimkiii Sonuçta Ben Tatile çikamazmiyimm çikarimm Neden Ablamin Zaafini Kullanmak Gibi Bir Art Niyetim Osun??tamam Size Doğru Gelmeyebilir Fakat Sakin Ama Sakin Zaafini Kullanmak Lafini Kullanmayimmm Rica Ederimm
sizi Kesinlikle Kırmak Istemedim.sadece Böyle Geldi Ilk Etapta Aklıma .sürekli Geçirdiğiniz Kazadan Dolayı Size Daha Düşkün Olduklarını Söylediğiniz Için.dedim Ya Aranızdaki Bağ Ve Yakınlık Sizi Ilgilendirir,nasılsa Gideceksiniz..
Iyi Tatiller Dilerim.inşallah Gönlünüzce Eğlenirsiniz.şeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?