erkek arkadaşla tatile çıkmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok Yok Ikimizde Ayri Odalarda Olcazz Canim Hem Yanimda Eniştem Ve Ablam Olmasa Aslaa Gitmezdim Bendeee Cicim

yer Belli Oldu Kizlar Hayirlisiyla Rabbim Izin Verirse Akçaya Gidiyoruz Temmuz 14'de :)

Nezaketen sormuşlar.
Bence yeni evli bir çiftle gezmeniz hiç hoş değil.

canim Böyle Bir Düşüncemiz Onalr Henüz Nişanliykenden Beri Var Yani Tabi Sizler Bilmiyorsunuz Bu Yüzden Biraz Abesd Kaçabilir Sizlere Ama Bizlerin Nekadar Yakin Olduğunu Biz 4'lü Dalton Kardeşler Gibi Gezeriz Ben Evin En Küçüğü En üstüne Düşünüleni Olduğum Için Ve Ağir Bir Kaza Dan Sonra 1 Haftalik Yoğun Bakim 3 Günlük Hafiza Kaybi 2 Aylik Yatağa Mahkum Dönemimden Sonra üzerime Aşiri Düşülüyor Ve Heryere Beraber Giderizz Ablam Ve Eniştem Benim Için Herşeyi Yaparlar Düşünki Evlendiler Evliliklerinin 4.günü Türkiye Almanya Maçini Izlemek Için Eniştem Gelip Beni Evden Aldi Bukadar Düşkünler Bana.. Ayica Yeni Evli çiftin Sirtlarinda Gezmicezkii :) Ayrica Yeni Evli çift Değimiz Ablam Ve Abim Dediğim Eniştem

Giderim vallaaa.. Böyle bi firsati kacirma derim :)

Ailen izin veriyorsa git tabiki .Hem ablan eniştende var .Ne güzel vallahi , gençliğinizin tadını çıkarın , bir hata yapmadıktan sonra , seviyeli bir birliktelik varsa daha ne olsun .Hem ablan ve eniştende genç oldukları için vaktiniz çok güzel geçer .İyi eğlenceler ....:1hug:

rosenoire teşekkür ederimmm bitanemmmmmm ailem beni çok iyi tanıyor bir hatam olmicağından çok çok eminler o güveni verdiğim için temmuz 14'de yolcuyum ALLAHIN İZNİYLEE :)

git canım ya
belli ki onlar sizi yanlarında görmek istemiş
ne güzel olur işte hep beraber zevkli olur
hem yeni evli olsalar bile yalnız sıkılırlar hep beraber eğlenirsiniz
zaten odalar ayrı değil mi eeee daha ne
ne güzel işte keşke benim elime de böyle fırsatlar geçse
şimdiden iyi tatiller​

Bana bu "madem zaafları var bu durumumdan dolayı,ben de bu fırsatı kaçırmayayım" düşüncesi gibi geldi.Nolur kızmayın.Bana yine de doğru gelmedi.Ben uzatmayayım en iyisi daha fazla.zaten kararınızı vermişsiniz.Madem böyle bir yakınlığınız var,bana doğru gelmese de size iyi tatiller dilerim.iyi eğlenceler.

narcımbak negüzelde anlamışsın:) canım ablam bana aşırı düşkündür aynı şekildede ben ablama yani acaip bi bağ var aramızda eniştemse kendi kardeşindende yakın gördü beni 9 yıldır hep yanlarındaydımmm ikide üzerime çok düşerler inanırmısın evlendiler 2.gün kahvaltıya davet ettiler hadi gel canımız sıkılyıor dediler tabi bende gitme meraklısı ): annem yengeelerim karşı çıktı olmaz öle şey nerde görülmü şdediler eniştem aradı annemi anne ben belinayı çağırıyorum evde ikizim kaldık sıkıldık belinay gelsin lütfen dedi annem olmaz oğlum faalan dedi ama ben tabiki gittim :) dedimya farklıbi bağ var aramızdaa ve ufuğu çok sevdiler çok güvendiler çok inandılar 3 yıldır birlikteyiz bi yanlış hareketi görmediler enişteme abi der ablamada abla der ve eniştem çok denedi her anlamda ufuğu ve artık ufuktan eminn..tekrar diyorum ablamla aramda çok çok farklı bir bağ var aşırı düşkünüz birbirimize zaten iki kızkardeşizz şöylebişey anlatimmm belkineden bukadar yanyana olmakistiyoruz anlarsınızzz lokumlarımm.. BENİM PRENSESİM BUNDAN 4 YIL ÖNCE BEN AĞIR BİTR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİM İÇİN 1 HAFTA YOĞUN BAKIMDAYKEN ÇIRPINMIŞŞŞŞ YOĞUNBAKIMDAN ÇIKTIĞIMDA HAFIZAM YERİNE GELSİN DİE 3 GÜN BENİMLE ÇOK UĞRAŞMIŞ 2 AY BOYUNCA YATAĞA BAĞIMLIĞI KALDIĞIM İÇİN YEMEĞİMİ KENDİ ELLERİYLE YEDİRDİ DUŞUMU KENDİ YAPTIRDI VE Bİ YERE GİDİCEĞİM ZAMAAN SAÇLARIMI YAPTI MAKYAJIMI YAPTI BEN NEDEN ABLAM İÇİN CANIM FEDA BENİM...

Sakinnn Sakin Böyle Düşünmee çünkü Sen Hala Anlamadin Aramizdaki Bağiii Aslaa Ama Aslaaa Ben Birşeyi Kullanmam Zaaflamişş Ablamin Zafaini Neden Kullanimkiii Sonuçta Ben Tatile çikamazmiyimm çikarimm Neden Ablamin Zaafini Kullanmak Gibi Bir Art Niyetim Osun??tamam Size Doğru Gelmeyebilir Fakat Sakin Ama Sakin Zaafini Kullanmak Lafini Kullanmayimmm Rica Ederimm

sizi kesinlikle kırmak istemedim.sadece böyle geldi ilk etapta aklıma .sürekli geçirdiğiniz kazadan dolayı size daha düşkün olduklarını söylediğiniz için.dedim ya aranızdaki bağ ve yakınlık sizi ilgilendirir,nasılsa gideceksiniz..
iyi tatiller dilerim.inşallah gönlünüzce eğlenirsiniz.Şeniz.

teşekkür Ederim Anlayişla Karşiladiğin Negatif Olmadiğin Içinnn

Ne güzel böyle ailece iyi, yakın ilişkiler kurabilmek. Aksini gösteren birçok yaşantı okuyoruz burada. Allah bozmasın, inşallah hep böyle yakın olursunuz ablanlarla.
İyi eğlenceler :)

belinaycım bnm ablamla eniştem de 9yıla yakın çıktılar ve 7-8 senedir de evliler
biz de beraber tatile gidiyoruz,hatta onlar her tatilde onlarla olalım istiyorlar,ama mümkün değil tabi
bu abla kardeş enişte yakınlıgını en iyi anlayabilecek kişilerden biriyim cnm,enişteme kız kardeşinden yakınım,iyi eglencelerr şimdidenyerimseniben

mervecım gec gordum topıgı kusum benım cok sevındım adına
gıt tabı hıc takma kım ne derse desın..sonucta ufukla senelerdır berabersın aılen bılıyor kı yanınızda ablan ve enısten olacak daha ne olsun kusum..gıt guzelce dınlen ablanın senı ustune tıtremesı senın kaza gecırmenden ve evın en kucugu olmandan kaynaklanıyor ve bunu asla kullanmayacagını da bılıyorum sen oyle bı karakterde kız dıılsın abla zaaflarını kullanacak kadar bencıl dıılsın..senın de ablana ve aılene ne kadar duskun oldugunu da bılıyoruz ablam evlenıyor dıye sevınclerını paylastın bende ıstıyorum yaa
canım benım cok cok eglenırsınız ınsallah
yırım kız senı
:1hug: hehe ufuk duymasın

cnm aklıma geldi
ufuk eniştenin ailesinin hbri olmasın derim ben
ilerde kullanırlar mullanırlar,yani her ihtimale karşı bence aranızda kalsın cnm tabi bnm fikrim sen sonuçta tanıyosun sen daha iyi bilirsin,ben ufuk eniştenin ailesi biraz muhafazakardı diye hatırladım da ondan dedim:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…