erkek arkadaşla tatile çıkmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şulee kızmam kızz aşkolsunnnn orda fikirlerimiz uyuşmadığı için kızımışımdır bakma yoksa ben çok sevimliyimdirrr :)

ben olsam aynı odada kalırım.ne var ki bunda

yok kızzz okadarda değill yapsın hökömet nikahını alim elime tapumu istediği odada kalmayan belinaydeğildirrr coksekeriremsucoksekeriremsu:roflol:

o konuda suphem yokda......ailelerin izni var ee sevdigin adam ,,,git bacim git benden izin cikti,yerimseniben,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,yedigin ictigin senin olsun yasadiklarini anlatirsin artik gelincejeyyar

o konuda suphem yokda......ailelerin izni var ee sevdigin adam ,,,git bacim git benden izin cikti,yerimseniben,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,yedigin ictigin senin olsun yasadiklarini anlatirsin artik gelincejeyyar

canımsınn teşekkür ederim anlayışıın için yavrukuşummmmm ayrıcaaaa mersiiii:1hug:

ben olsam çoktan giderdim.. bizimkiler onaylamazkii,,yoksa ne güzel olurdu şimdi şöyle bi tatil....

şimdiden ii tatiller belinay..

gıt kıs neden olsa nısanlsınzz bı daha bugunlerı nerden bulcaksınızzzz

teşekkür ederim fıstıklı lokumlarımmmmm canımsınızz yaaaa seviyorum ben sizi beeaaaaa:)

myflowers bebeğim henüz nişanlı değilizzz sanırım ALLAH Konuşturduuuuuu ağzın bal yesinnn :)

izin ciktiysa git tabii,bunlar cok güzel seyler..
ablan enistende balayi cifti ama,her dakkada onlarla
olmazsinizki..ayyy benimde canim cekti yaaa
git loo,ama sonra nasil gectigini anlatmak sartiyla:)

herhalde herbişeyimi paylaşıyorummm herhalde anlatırımmm anlatmassam çatlarımmm siz benim en yakınımsınızzz looo :) tabi her dakikaa ablamların yanında olmicazz balayındalar onlar dimiama :)

canım bence hiç kaçırma derim. mükemmel bir fırsat ailenin haberi var ablanlar yanında keyfine bak gönül rahatlığıyla süper bi tatil olur inşallah..

ya ne kadar güzel bişi :)tüm şartlar olumlu.bencede git hiççççç kaçırma.

birsam ben ailemiii çok seviyorum bana sonuna kadar güvenen ailemi çok seviyorummmmmmmmmm

herhalde herbişeyimi paylaşıyorummm herhalde anlatırımmm anlatmassam çatlarımmm siz benim en yakınımsınızzz looo :) tabi her dakikaa ablamların yanında olmicazz balayındalar onlar dimiama :)

Afferim yavrum zati anlatmazsan senden önce ben catlarim..
olma tabi delü o kadar incesünüzdür eminim:asigim:

inceyizz Emin Ol Inceyizzz Biz çok Anlayişşli çiftizdirrr Valla Kendimiz Için Değil Sirf Onlar Yalniz Kalsin Dieee :)

canım kal tabi kalınmazmı, ben eskiden çok tutucuydum a sla gıdılmez kalınmaz fln derdım ama kalmak cok normal zaten ayrı odalarda olacakmışsınız bır sorun da yok gencsınız hepınız eglenırsınız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…