- 9 Kasım 2016
- 43
- 25
- 88
- 32
- Konu Sahibi En asil duygunun insani
Oncelikle merhabalar uzun zamandir yazmayi dusunuyordum ama cesaret edemedim. basliktanda anlasilacagi uzere erkek arkadasimla sacma sapan sudan sebeplerle kavga yapiyosuz. 8 yildir birlikteyiz insallah yakin tarihte evlilikle sonlanacak. ancak ben bu kavgalar nedeniyle cok korkar oldum evlilikten. onu cok seviyorum biliyorum o da beni seviyor. fakat kendi konularinda asiri sorumsuz birisi telefon faturasini odemez aranip isin ciddilesecegi bildirilmedikce, kredi karti borcunu odemiyor bankadan aranmadikca, okulu 1,5 yil uzadi umursamiyor, oyun oynayarak para kazanabilecegini dusunuyor. ancak konu ben olunca kahvaltida ne yedigime kadar karisiyor, doner yememi istemiyordu kendince bana dokundugunu dusunuyordu dokunmadigini soyleyip yiyecegimi soyledim tamam dedi sonra ben vazgectim aradan 2 gun gecti benim canim doner cekti yemek icin ciktigimda tatsiz konustu ve yine vaz gectim yemekten. biliyorum cok cok sacma ama boyle. cok onemseyip cok uzerime gelmesini.geciyorum bi yandan. mesela bugun annesi babasi komsularinin fetöyle icli disli olmasindan dolayi sorguya cagirilmis o bunu soylerken ben yolda oldugum icin anlamadim ve 2 defa daha sordum sonuncuda bana bagirdi ve asagiladi. Daha once ailemden hic boyle bi tavirla karsilasmadigim icin dondum kaldim uzuldum.kafasinda surekli gazete aldik ondan cagirdilar kardesim dersanelerine gitti ondan cagirdilar diye kurdu durdu. kirgin oldugum halde teselli etmeye calistim. sonuc olarak bisey cikmadi ve sorguda sadece komsuyu sorduklarini ogrendi. bende 'bosuna azari yedim yani' dedim. o da 'ne yani annemle babama bisey olsaydi iyi bari azar yememin bi nedeni var mi diyecektin insan bi gecmis olsun der' dedi ve hooop diye o sucsuz ben suclu duruma gelmis oldum. bu olaylar sadece dun ve bugun yasanmis olaylar. benim ciddi bir rahatsizligim var o yuzden ailem tarafindan el ustunde tutuluyorum kimse incitmemeye calisiyor. erkek arkadasimda bunu biliyor ancak oyle oldugu halde surekli uzuyor beni. simdi sorum su boyle bi insanla ben gelecek dusune bilir miyim? en kisa yoldan donmek mi daha iyi? bilemiyorum kafam karisik. bir yandan sevildigimi biliyorum bir yandan da o kisi ufak tefek konulara beni surekli kiriyor.yorum yazan herkese tesekkur ediyorum yorumlariniz benim icin cok degerli.