Erkek arkadasla ufak tefek konularda buyuk kavgalar

Iliskimi bitirmeli miyim

• Tamam

OY: 15 93,8%
  • Devam

OY: 1 6,3%

• Ankete Katılan
    16
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

En asil duygunun insani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
43
25
88
32
Oncelikle merhabalar uzun zamandir yazmayi dusunuyordum ama cesaret edemedim. basliktanda anlasilacagi uzere erkek arkadasimla sacma sapan sudan sebeplerle kavga yapiyosuz. 8 yildir birlikteyiz insallah yakin tarihte evlilikle sonlanacak. ancak ben bu kavgalar nedeniyle cok korkar oldum evlilikten. onu cok seviyorum biliyorum o da beni seviyor. fakat kendi konularinda asiri sorumsuz birisi telefon faturasini odemez aranip isin ciddilesecegi bildirilmedikce, kredi karti borcunu odemiyor bankadan aranmadikca, okulu 1,5 yil uzadi umursamiyor, oyun oynayarak para kazanabilecegini dusunuyor. ancak konu ben olunca kahvaltida ne yedigime kadar karisiyor, doner yememi istemiyordu kendince bana dokundugunu dusunuyordu dokunmadigini soyleyip yiyecegimi soyledim tamam dedi sonra ben vazgectim aradan 2 gun gecti benim canim doner cekti yemek icin ciktigimda tatsiz konustu ve yine vaz gectim yemekten. biliyorum cok cok sacma ama boyle. cok onemseyip cok uzerime gelmesini.geciyorum bi yandan. mesela bugun annesi babasi komsularinin fetöyle icli disli olmasindan dolayi sorguya cagirilmis o bunu soylerken ben yolda oldugum icin anlamadim ve 2 defa daha sordum sonuncuda bana bagirdi ve asagiladi. Daha once ailemden hic boyle bi tavirla karsilasmadigim icin dondum kaldim uzuldum.kafasinda surekli gazete aldik ondan cagirdilar kardesim dersanelerine gitti ondan cagirdilar diye kurdu durdu. kirgin oldugum halde teselli etmeye calistim. sonuc olarak bisey cikmadi ve sorguda sadece komsuyu sorduklarini ogrendi. bende 'bosuna azari yedim yani' dedim. o da 'ne yani annemle babama bisey olsaydi iyi bari azar yememin bi nedeni var mi diyecektin insan bi gecmis olsun der' dedi ve hooop diye o sucsuz ben suclu duruma gelmis oldum. bu olaylar sadece dun ve bugun yasanmis olaylar. benim ciddi bir rahatsizligim var o yuzden ailem tarafindan el ustunde tutuluyorum kimse incitmemeye calisiyor. erkek arkadasimda bunu biliyor ancak oyle oldugu halde surekli uzuyor beni. simdi sorum su boyle bi insanla ben gelecek dusune bilir miyim? en kisa yoldan donmek mi daha iyi? bilemiyorum kafam karisik. bir yandan sevildigimi biliyorum bir yandan da o kisi ufak tefek konulara beni surekli kiriyor.yorum yazan herkese tesekkur ediyorum yorumlariniz benim icin cok degerli.

sen bu şekilde hala bu çcukla berabersen senin akılsızlığın bence o sen kendi değerinin farkında değil misin neden kendini ezdiriyorsun yakında eğer bunla evlenirsen evlendikten sonra senden gelcek şu msj ları görr gibiyim eşim şöle yapıyo napmaıyım vs sen bunla mutlu olabileceğini mi sanıyorsun onu geç evlenmeyi düşünüyrsan pess..

Ay döner yemene karışan biriyle mi birliktesin:KK57:
Evet bana dokundugunu dusunuyor halbu ki hic bisey oldugu yok defalarcada soyledim. sirf ilgili gorunmek icin sunu yeme sunu ye gibisinden seyler soyluyor. bende onu incitmemek istiyorum. sirf o diyo diye 4 yildir yemiyorum inanin ki bir hatayli olarak cok severim doneri.

sen bu şekilde hala bu çcukla berabersen senin akılsızlığın bence o sen kendi değerinin farkında değil misin neden kendini ezdiriyorsun yakında eğer bunla evlenirsen evlendikten sonra senden gelcek şu msj ları görr gibiyim eşim şöle yapıyo napmaıyım vs sen bunla mutlu olabileceğini mi sanıyorsun onu geç evlenmeyi düşünüyrsan pess..

arkadasa katılıyorum. 8 sene iyi dayanmıssın

Evet bana dokundugunu dusunuyor halbu ki hic bisey oldugu yok defalarcada soyledim. sirf ilgili gorunmek icin sunu yeme sunu ye gibisinden seyler soyluyor. bende onu incitmemek istiyorum. sirf o diyo diye 4 yildir yemiyorum inanin ki bir hatayli olarak cok severim doneri.
Hatyı orda yapmışsım zaten o ilgili görünmek isyemiş.sende yememişsin

değil mi ama yazık günah insana kendine acır
Bu gune kadar heo onun beni korudugunu onun icin boyle davrandigini dusundum. ama artik is sacma noktalara.ve sacma kisitlamalara varinca dayanamadim. ama ayrilamiyorum nasil kalbimden sokup atabilirim bilmiyorum hic kiyamiyorum. cocukluk askim dostum herseyim. adam gibi davransa olmuyo mu sanki? ne yapsam duzelir bilemiyorum. caresizim

Döner yerken neden ona söylüyosunuz peki ? Çok saçma geldi bana. Bir de konuyu iki kere tekrar sormak yerine şuan anlamıyorum yoldayım sonra tekrar konuşalım diyebilirdin bu durumda o haklı gibi geldi bana. Hastalık sebebiyle el üstünde tutmaz sizi kimse tutmasın da zaten. Hastalığınız nedir ? Geçmiş olsun.

Bu gune kadar heo onun beni korudugunu onun icin boyle davrandigini dusundum. ama artik is sacma noktalara.ve sacma kisitlamalara varinca dayanamadim. ama ayrilamiyorum nasil kalbimden sokup atabilirim bilmiyorum hic kiyamiyorum. cocukluk askim dostum herseyim. adam gibi davransa olmuyo mu sanki? ne yapsam duzelir bilemiyorum. caresizim
ne yapsan düzelmez umutsuz vaka kendini kandırma kimse aşktan da ölmüyo merk etme senin kıyamadığın o adam gün gelir sana kıyar hiç de acımaz biz bu kafayla kaybedyrz zatn buna benzer şeyler yaşadım öle güzel unutulur ki hele bir deilerde hayatına sana değer veren biri girerse görrsn sen aşk bu değil cnm aklını başına al geç olmadan dön değişmz erk ler bunu unutma bırk ayrıl unutursun birz cnn acır ama geçer ilerde daha kötü olmasındansa şimdi canın acısın daha iyi sakın bak devm etme laf olsun die sölemyrm sana bunları çok pişmn olusun devm edrsen hele bi de evlenirsen eyvahh

• Beğen
Reactions: anu
büyük ihtimalle küçük yaşta başladınız ilişkiye. ve o zamanlar neyin ne olduğunu idrak edemiyodunuz. şimdi iş ciddiye bindi ve sizde bişeylerin farkındasınız.

8 yılı 'çöpe' atamam demezsiniz umarım. bence ayrılmanız en doğrusu olur.

verdiğiniz en küçük örnekler bile çok rahatsız edici bence.

Döner yerken neden ona söylüyosunuz peki ? Çok saçma geldi bana. Bir de konuyu iki kere tekrar sormak yerine şuan anlamıyorum yoldayım sonra tekrar konuşalım diyebilirdin bu durumda o haklı gibi geldi bana. Hastalık sebebiyle el üstünde tutmaz sizi kimse tutmasın da zaten. Hastalığınız nedir ? Geçmiş olsun.

Ben lenfomayim tedavi oluyorum. el ustunde tutmaktan ziyade ailem hastaligin ciddiyetinin farkindalar ssadece. mutlu olmanin ilactan daha yararli oldugunu dusunuyolar nedeni bu. gittigim yeri merak eder sorar yalan soyleyemem ki durduk yere

Ben lenfomayim tedavi oluyorum. el ustunde tutmaktan ziyade ailem hastaligin ciddiyetinin farkindalar ssadece. mutlu olmanin ilactan daha yararli oldugunu dusunuyolar nedeni bu. gittigim yeri merak eder sorar yalan soyleyemem ki durduk yere
O zaman ayrılma kararından emin olmadan ayrılma. Bu daha kötü yapabilir seni ya dha çok üzülürsen ? Ben kronik sürekli bi hastalığın var sandım. Bu durumda jassas olması gerek. Bence sen konuş anlat içindeki hrrşeyi eminim seviyodur sevmese 8 sene sürmezdi

"telefon faturasini odemez aranip isin ciddilesecegi bildirilmedikce, kredi karti borcunu odemiyor bankadan aranmadikca, okulu 1,5 yil uzadi umursamiyor, oyun oynayarak para kazanabilecegini dusunuyor."

Alıntıladığım yer bu adamla evlenmemen için çok geçerli bi sebep.. Diğerlerine hiç değinmiyorum bile!

İnşallah tez vakitte iyileşirsin sma ben ayrılmanızı gerektircek kadar ciddi bi durum görmedm ortada. Ayrılınca büyük bi boşluğa düşmen daha olası. Ya bi de bence de döner yeme sağlıklı beslenmen önemli bu dönerde çok işler dönüyo çok sağlıksız bence seni düşünyo

"telefon faturasini odemez aranip isin ciddilesecegi bildirilmedikce, kredi karti borcunu odemiyor bankadan aranmadikca, okulu 1,5 yil uzadi umursamiyor, oyun oynayarak para kazanabilecegini dusunuyor."

Alıntıladığım yer bu adamla evlenmemen için çok geçerli bi sebep.. Diğerlerine hiç değinmiyorum bile!
malesef bu kisimda icler acisi. nasil duzelir bilmiyorum. sen istersen birakirim oyunu diyor. elimde param olursa oderim borcumu diyor cikiyor isin icinden. bu konulari ona acinca ben suclu oluyorum ondan cok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X