Erkek arkadasmi ilgisiz ben mi abartiyorum

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Selam kizlar

size bi derdimi anlatmak istiyorum. Cunku artik ferah dusunemiyorum bu konu hakkinda. Benimki simariklik degil belki benimle ilgili sorun yada belki hakliyim.

erkek arkadasimla bi senedir birlikteyiz. Gelecek sene evlenmek istiyoruz. Kendisi su son siralar cok yogun, isiyle, annesinin evi insaatta onunla ugrasiyo, cokta dirdir annesi.
ben gidip gordum ve cidden uzuldum erkek arkadasima. Bide bunca seyin icinde birde ben ilgi istiyorum diye. Ama soyle ki son zamanlar fazla kafasi yogun mesgul. Gorusuyoruz tabiki konusuyoruz ariyoruruz birbirimizi ama cok ilgili degil. Herseyi halledip, maddi yondende yogunlasip benimle evlenmek istedigini biliyorum. Sadece cok bosluyo beni, haftada en az bi kere gorusuyoruz bi saatlik mesafe var o yuzden, bazende daha fazla.
sevgiye ihtiyacim var, ilgisine ihtiyacim var. Ben bencilmiyim yoksa bu yogunluk buna sebeb olmamali mi?

kendisi biraz fazla otonom, ilgi konusunda dengelemeye calisiyo. Ustunede girmek istemiyorum her defasinda ama kendimi iyi hissetmiyorum huzursuzum bu konuda ve sizin fikrinizi almak istedim.

İlgisiyle alakalı bir detay vermemişsiniz aslında, anlamak zor bu yazıdan.

İlgi görecelidir, kimisi sever kimisi bunalır.
Demek ki siz fazla ilgili istiyorsunuz, bunu açıkça konuşmayı deneyin erkek arkadaşınızla.

Haftada en az 1 görüşme normal geldi. Hafta içi erken kalkma derdi falan zor olur zaten. İş çıkışı, uyumadan önce falan görüntülü konuşarak ara yolu bulabilirsiniz.

haftada en az bir kere görüşüyorsunuz ki bir saatlik mesafeye rağmen....
Çok bile

Sizin ilgiden kastiniz nedir?
Ariyoruz, konusuyoruz birbirimizi ama ilgili degil ne demek ben anlamadim mesela? Kısa mi konusuyor?

Hafta EN AZ bir gun gorusuyoruz demişsiniz, yani genelde haftada birden fazla gorusuyorsunuz demek ki. Hergun birlikte olmak için dipdibe oturmak ya da ayni evde yaşamak lazim

O kadar flortum oldu ama devamli olarak hergun hergun gorustugum olmadi. Abartmasaniz mi?

ilgi ya da ilgisizliği anlamadım ben. bahsettiğin yoğunluk ne onu da anlamadım. ama bilidğim tek şey sevgi insana dağları deldirir. 1 saatlik mesafeyi 1 dk yapar. yani bilemiyorum başka elle tutulur şeyler varsa söyle de yorum yapalım

Benim normal ilişki anlayışıma göre gayet normal geldi bana durumunuz ama yaşayan siz olduğunuz için, ilgi, sevgi ölçütünüz nedir bilemem.

İlgisizlikten kastınız nedir biraz açsanız çok genel bi anlatım

Kizlar ilgisizlikten yani gun icerisinde ne yaptigima dair yada ne biliyim ciddi anlamda merak edip ilgilenmek. Bilemedim galiba ben abartiyorum??

Kizlar ilgisizlikten yani gun icerisinde ne yaptigima dair yada ne biliyim ciddi anlamda merak edip ilgilenmek. Bilemedim galiba ben abartiyorum??
Bunu yazana kadar seni haksız bulmuştum. Sonuçta aynı evde yaşamıyorsunuz, telefonda da gün sonunda hal hatır sorulup gününün nasıl geçtiği konuşulmayacaksa sevgililiğin ne anlamı var? Sıradan arkadas gibi o ne öyle.

yani insanlar bazen yoğun olabiliyo tatlım. bence kendini bu kadar üzmeye değmez bu süreçtir muhakak geçecektir. Canını sıkmaya değmez

Mesajlasmak

Evet direkt olarak sormuyo. Benim anlatmami bekliyo cunku hergun aramaya calisiyo konusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…