• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

baban seni dovdugu icin onu yasatmaz ama sen onla yasiyosun diye bi sey yapmaz ayyyyyy valla aklimi cildircam yahu neyinize guveniyosunuz pardon ama unv okuyup ayni evde yasamak ilk ask dayak siddet sevgi seni doven adami sevmek bu nedir ya bu nasil bi serkes hayattir beni seviyo ama benide dovuyo kurtulmak yerine omrumun sonuna dek onla olmak istiyorum diyosunuz kusuta bakmayin kadina siddete karsiyim ama bu tip erkeklere bu kadar ego verip cok seviyorum ayrilamam diyen kadinlarada allah akil versin diyorum

eğer benim kızım olup şunları yaşasaydın şiddetin alasını görürdün
sırf kendini şunu reva gördüğün için
Buradaki bu tip konularda her seferinde kendi kızımı -Allah muhafaza- düşünerek yorum yapıyorum. Ben böyle bir ailede, şiddete evet diyen bir ailede büyümedim. Kızımıda böyle büyütmüyorum. Allah korusun. Ama ben burada iki senedir buna susan kadını masum göremiyorum. Bir olur iki olur vs olayı değilki bu şiddet. Bağımlılık saçmalık. Bu durum anlık olsa derim ki şoka girmiş bir kadın düşünemiyor. Ama hala özünde iyi biri seviyorum diyen birisini ben anlamıyorum. Hemcinsimi de suçluyorum ki burada kendine bu muameleye izin veriyor. Sizi alıntıladım kızım deyince. Kusuruma bakmayın.

Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste .
Çok merak ettim ne gibi fedakarlıklar yaptınız,o ne gibi fedakarlıklar yaptı size ?

anlamamakta ısrarcısiniz yazdiklarimi farkli sekilde yansitiyorsunuz şiddetin hertürlüsune karsiyim kuma metres vs. Nerden biliyorsunuz sorgulamadigimi arti beraber yasiyorlar durumuna siz özellikle takildiginiz icin ben ikinci cevabimdada yazdim..
Peki. Anladim.

bu sitede polemik yasak seninle daha fazla polemiğe giremiyeceğim kezban allah bekçisi bibi tabirler kullanıp saldıran sensin...
herkesin fikri kendine gerçeklerde öyle niye sinir yapıp polemik yapıyorsun
Sakin olunuz. Kimse kimseye saldirmiyor. @kendiylesorunlu genele konusmus, size kezban dememis. Yanlis anlamissiniz.

Soyle dusunun bu cok sevdiginiz insanla evlendiniz. Cocuklariniz oldu. Ama bu insan sizi sevse de size hergun siddet uyguluyor. Cocuklariniza siddet uyguluyor. O zaman sizin sevginiz onun sevgisi bir anlam ifade eder mi? Gercekten bazi seyler geliyorum der. Adam daha sevgiliyken boyle yapiyorsa evlenince ne olacagini az cok tahmin edersiniz.

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/
Bu cocukla ayni evde kaldiginiza gore iliskiye girdiniz mi?Baban bu cocukla ayni evde yasadigini biliyor mu yada annen?Cocugun annesi duyunca ne tepki verdi? Cok soru sordum kusura bakma ona gore cevaplicam :)

Ne kadar iyi birisi sevdiği kadına şiddet gösterebilir Allah aşkına ? İçkiye alışık değildir sevgilim inanılmaz içkili ayakta duramıyorken kendine gelsin diye tokat attım,refleksle vuracakken bile nasıl yaptıysa havada kaldı eli adamın 2 yıldır hala kolu çıkık gibi ağrır zorlayınca kılıma dokansa o anda biterdi herşey.Yok sinirlidir yok öfkeliyken çok başka.. siniri öfkesi yok bunun kendi annesine sinirliyken kendine engel olamayıp vurabiliyor mu kendisi? Vurabiliyorsa kaç ha işine geldiği gibi davranıp özür dilemek saçmalığına katlanıcksanda kolay gelsiiin

Pardon mazosist misin? Keza normal olan kendisine siddet gosteren bi adama onu cok seviorm diemez!!! Dememli de heleki okuyan belli bi vizyonu olan bi kadin asla "ama cok seviorm" dememeli "agzimi burnumu dagitti ama cok seviyorum" yok ya baslarim oyle askin izdirabina sana ilk vurdugunda sende ona gecirecektin bi tekme bacak arasina olcakti ohh ama sen napmissin sineye cekip susmussun karaktersiz pislikde ustune daha da abartmis kufur dayak!!! Kim ya o sen nasil izin verirsin ona???? Hangi yuzyilda yasiosun sen celladina asik ses cikaramayan evininkadini coccuklarinin anasi pasif kadin misin??? Yapma Allah askina cikar sesini ya da cik git o evden!!! Guzel bi imkan yakalamissin evlenmeden gercek yuzunu gormussun o asagilik adam bile dilimin varmadigi o pisligin!!! Yarin obur gun ay cok seviorm ama sinirine hakim olamadi kolumu kirdi bacagimi kesti falan mi diceksin? Tecavuzde eder bu pislik sana "ama cok sevdiinden yapti" diye mi avutcaksin kendini!!! Bilincsiz davranma Allah askina cildirdim ya yazdiklarini okurken cik gir o evden cinsel bi birliktelik olduysa da oldu salla gitsin ya canindan daha mi onemli??? Cinnet geçirip bicaklasa "cok sevmisti" diye mezar tasina yazdirirlar cok guzel dimi? AKLINI BASINA TOPLA CIK O PISLIKLE KALDIGIN O EVDEN CIKAR O PISLIGI HAYATINDAN!!!

Benim abimde yengemle hemen hemen aynı evde yaşadı ve şimdi evliler biz hiç öyle bi gözle bakmadik hic hos biseyde degil elinin kiri felan . herşeyin de en güzeli oldu onlarda. Tabi herkez aynı olmayabilir ama bu yorumu görünce o saçma düşünceye cevap vermeden gecemedim. Konu o değil zaten arkadaşın şiddet gormesi

Siz istisna olabilirsiniz.
Saçma ya da değil bunu tartışmıyoruz ama toplumda genel olarak hoş bakılmıyor buna.
Doğrudur yanlıştır bununla alakalı ahlaki bir yargı yazmadım olan realiteyi yazdım.

Soyle dusunun bu cok sevdiginiz insanla evlendiniz. Cocuklariniz oldu. Ama bu insan sizi sevse de size hergun siddet uyguluyor. Cocuklariniza siddet uyguluyor. O zaman sizin sevginiz onun sevgisi bir anlam ifade eder mi? Gercekten bazi seyler geliyorum der. Adam daha sevgiliyken boyle yapiyorsa evlenince ne olacagini az cok tahmin edersiniz.

Kesinlikle katılıyorum şiddeti barındıran bir evde dünyaya getireceğiniz çocukları düşünmemek çok büyük haksızlık. Ayrılamıyorsanız bu kişiyle bir son düşünüyorsunuz demektir... Şiddet gösterenden kopamamak hastalıklı bir durum ve bu durumda hiçbir sevgi çocuğun kılına zarar gelmesinden büyük olmamalı bence..

Stokholm sendromu destek al biran önce yurda yerleş kurtul bu adamdan

Bu cocukla ayni evde kaldiginiza gore iliskiye girdiniz mi?Baban bu cocukla ayni evde yasadigini biliyor mu yada annen?Cocugun annesi duyunca ne tepki verdi? Cok soru sordum kusura bakma ona gore cevaplicam :)

Ne farkeder
Her halukarda şiddet görüyor
Siz de kadın cinayeti duyunca ama o kadın da ne yapmıştır kim bilir diyenlerden misiniz
Azalarak bitseniz keşke
Bu şiddetlerin cinayetlerin bir nedeni de sizin gibiler

Back
X