• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Hani evliyken şiddet görsen göstermedi gerçek kişiliğini anlayamadım dersin de .Bekarken dövenden ne bekleyebilir insan .

Öncelikle buraya acık yüreklilikle yazman cok önemli,seviyorsun çünkü.yada sevdiğini zannediyorsun desek daha doğru.
Buraya kocasından,sevgilisinden dayak yiyip gelip buraya ayrılıcam diyip ertesi gün barışanlardan değilsin en azından kendini biliyorsun gerceği yazıyorsun.
Aldatılıp defalarca kandırılıp,kandırılmayı isteyenlerden değilsin .
Evet herkesin anlayışlı olmasını beklemek yanlış zaten.Hepimiz insani duygular taşıyoruz.Bugün senin başına gelen benimde başıma gelebilir.Yasadıklarımız bizim duygu ve hareketlerimizi hayata bakışımızı değiltiriyor ve bunu ben yapmazdım nasıl yaptım diyecek seviyeye gelebiliyoruz hepimiz.
Kendini farketmek ilk ve en güzel adımdır.Burada doğru olan hareket elbette ilk yaptığı zamanda doğru tepkiyi vermek ve bu ilşkiyi bitirmek olacaktı.Yada en azından yaptığı hatalı davranışı bir daha asla tekrarlamayacağına inandıracak tavır ve pişmanlığı göstermeliydi.Bu süre zarfında asla görüşmemeliydin.
Ne yazık ki sen defalarca bu davranışa maruz kalıp kabullenen ve sindirilen taraf oldun.Hiç sevgi yada aşk yasamamışsın ki bunu o zannediyorsun.Sımsıkı sarılmışsın bile bile.
Bu durumunu sana farkettirecek ,sana seni anlatacak birileriyle görşmen gerek.Biz buna terapi diyoruz.en iyi yol şuanda bu.Birden kafana dank etmeyecek elbet.Zamanla nasıl bir bataklığın içinde olduğunu göreceksin.Şuan dışardan izleyen insanlar olarak biz sana üzülüyoruz durumunun ciddiyetini varmaman kimimizi sinirlendiriyor hatta.
Ama biliyorum ki gözüne inen perde yavaş yavaş aralanacak.Gün gelecek birgün anlayacaksın.Sadece şunu yap şimdilik.Korun ve sakın evlenme.O evden ayrılamasand ödev bahanesiyle yakın arkadas evine git kal haftanın birkac günü.Sigarayı bırakmak gibi.Birden değil yavaş yavaş cekil.inan bana gün gelecek yüzünü görmek istemeyeceksin

Şu konuda yazılmış en harikulade cevap...

aynı ev öğrenci şiddet ama cok seviyorum bılemedım donusu olmayan seyler de yasamıssınızdır ama kendını zorunlu hıssetme evlensen öldurur bu seni

Niye işkence yapıyorsun kendine

Arkadaşım senin yaşadığın şey sevgi değil. Sen aslında iyi biridir iyi kalplidir diyorsun ya aslında kendini anlatıyorsun. Hani herkes karşıdakini kendi gibi bilirmiş ya... O senin iyi biri olmandan kaynaklanıyor. O çok kötü biri ÇÜNKÜ BİR KADINI DÖVÜYOR. Kadını döven adam değildir!!! Bu tür şeyleri okuyunca çok üzülüyorum, ne kadar pişman olsa faydasız. Bir fiskesini yediysen kaç kurtar kendini BAŞKA ÇAREN YOK! HATTA AYRILINCA GÖRECEKSİN GERÇEK YÜZÜNÜ :(

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/

Aynı evde yaşaman aslında iyi olmuş nasıl biri olduğunu gördün en azından.. Ama yaşadıkların çok üzücü gerçekten, üzüldüm. Ama bu insandan acil uzaklaşman lazım tatlım. Çünkü bu insan sana hayatı zehir eder. Üniversitede bir arkadaşım aynı şeyleri yaşadı sevgilisiyle ve okulu bıraktı onun yüzünden çünkü okulun önünde dövdü kızı. Sonra ne oldu biliyor musun ayrıldılar hemde erkek bıraktı. Gerçi 1 yıl sonra pişman oldu, hatta 3 kere nişan attı çocuk arkadaşımı unutamadığı için ama iş işten geçti artık. Yapacak birşey yok. Kız artık istemiyor. Bence sende kurtulmalısın.. Böyle bir insanı yanında görmek istemen tamam sevginden ama otur mantıklı düşün okumuş kızsın..

Kızım sen iyi misin anasını babasını değil yedi sülalesini arasan bu adam değişmez. Hangi gezegende yaşıyorsun sen.i?? Madem çok seviyorsun madem o aslında çok iyi bir insan ( şiddet uygulayan bir insan nasıl çok iyi bir insan oluyorsa....) evlen canım. O kadar dayak yedikten sonra değişmeyen fikrin bizim görüşlerimizle mi değilecek?

Back
X