- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
- Konu Sahibi kalbimsenisecti
-
Aman bebek o pembe Mavi ne farkedecek, şapkasını Mavi takarsın çok çok, bu da dert mi hakkaten...
Takılmayın bence sonuçta beğenmiş almış kötü niyet içindeyse bile kendi ayıbı
Renklerin cinsiyeti yoktur..
Neden renklerle cinsiyetçilik yapılıyor ki? Sirf toplumun bu sacma cinsiyetciligi icin kızıma alacağım seylerin pembe olmamasina dikkat ediyorum. Kucucuk bebek pembe giymis mor giymis lacivert giymiş ne fark eder ki. Kv ozenmis almis kullanin kadin mutlu olsun bir parca bezin renginden bebeginiz de siz de zarar gormezsiniz.
Koskoca adamlar pembe t shirtler giyerken el kadar bebeğin pembe giyecek olmasini amma abartmissiniz. Giysin ne olacak? Yıkın artık şu saçma sapan tabuları
Ya ne saçma şey şu, kıza pembe erkeğe mavi mantığı ya öööf.
Kocaman erkekler kırmızı pantolonlarla dolaşıyor etrafta ki bence hiç bir sskıncası yok siz hala bebeğe pembe olur mu derdindesiniz.
Ben giydirmem şahsen, erkek reyonundan bir takım aldım herkes yakası kıza benziyor dedi gittim değiştirdin.
Pembe veya mavi ne farkeder ki? Kocanizda gereksiz öfkelenmis
1940 öncesi erkek bebeklere pembe kızlara mavi giydiriliyormus.. dönemsel pazarlama oyunları.. neyse..
Begenmediyseniz giydirmeyin ama ilerde rengarenk giydirirsiniz inşallah.. renk ayırmamak bence çocuğa ogretilecek en güzel şeylerden..
Sonuçta hastane çıkışı değil mi en fazla giyeceği 2 ay :))
Giydir gitsin. Ama evde yalnızken giydir dışarı gezmeye gittiğinde kendi aldıklarından giydirirsn. Boşver ya dert etme hamileliğin keyfini çıkar :)
Sen beğendiğin bi tane daha hastane çıkışı al. Evde kv aldığını giydirirsin zaten çok lazım oluyor. Erkek bide gazlı olur kusar mutlaka yedek lazım olacağı için kadının kalbini kırmayon bence. Benim kızımda 5 tane hastane çıkışı vardı heves eden almış :)
Bende maviyi çok severim. Kızıma da yakışıyor. Kızımda bigün mavi badi var diye her gören delikanlı, aslan parçası vs gibi erkeksi hitaplarla sevdi kızım da sekiz aylık bu arada sinirim bozulmuştu açıkçası taktım kafaya baya bi daha da giydirmedim. Bizim millet biraz garip ya her pembeliyi kız, her maviliyi erkek sanıyor. Ama sen takılmazsan kullan nolcak ki
Kayinvaliden kiz torun istiyordu sanirım :) şaka bir yana ben olsam bebiş ilk doğdugu gun giydirmezdim ama sonrasinda seve seve giydirirdim. Benim oğlumun da bahsettiğin gibi hastane çıkışı takımı var sanırım en çok onu giydiriyorum cok da yakisiyor :) diger pembe yastik dedigine de mavi kılıf geçirirsin ya da kılıf olmuyorsa mavi örtü serersin olur biter. İnşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir ve güzel günlerde kullanırsınız onları
Pembe renkte hiçbir kıyafetim yoktur, eşimin ise gömlekleri, t shirtleri bolca vardır.
Ama gerçekten başka renk kalmamış mı sorusunu haketmiş kayinvalide.
Evde giydirin derim.
böyle saçma (takılmamamız lazım biliyorum önemli olan sağlık) bir konuda fikirlerinizi paylaştığınız bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim... eşimi de ikna edebilirsem giydiricem.. iki tane daha alirim.. olur biter .