- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi kalbimsenisecti
ben sadece erkek çocuklarda külotlu çorba karşıyım çok nahoş duruyor yahu.... bebeleri tenzih ederimde 2 yaştan sonra ı ııh yakışmıyo :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir erkek bebeğe sahibim ,bebeği geçtim şimdi kazık kadar adamlar pembe gömlek giyince sorun yokta minnak oğluşumk pembe giyerse mi sorun..ful pembe giydirmem ama bir iki pembe t-shirt ya da şortu var farklı renklerle kombinleyerek giydiriyorum.Buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Kayınvalidem doğacak erkek bebeğime beyaz üzerine kenarları pembe dikişli, bazı yerleri kırmızı mavi puantiyeli hastane çıkışı ile toz pembe güvenli yatış yastığı almış ve gönderdi.
Erkek reyonundan aldığını eltimin ve kvmin arkadaşlarının çok beğendiğini söyledi...
Ben giydirmekte kararsızım ve kv ne olacak burada (Balıkesir) herkes böyle giydiriyor dedi.
Eşim pembe hariç hiç bir renk kalmamış mı acaba diye sinirlendi.
Sizce giydirmeli miyim? siz ne düşünürdünüz?
Bende ogluma pembe giydiriyorum bazen tshirt filan size katiliyorum ama kiyafetin sekli cok onemli yani bence erkek bebek reyonundan olmasi dogru kizlarinkinde illa bi fiyonk bi tas bisey oluyor bu cocuklar bir sekilde cinsiyet ayrimini ogrenicekbir erkek bebeğe sahibim ,bebeği geçtim şimdi kazık kadar adamlar pembe gömlek giyince sorun yokta minnak oğluşumk pembe giyerse mi sorun..ful pembe giydirmem ama bir iki pembe t-shirt ya da şortu var farklı renklerle kombinleyerek giydiriyorum.
Cok dogru cok keskin bir cizgiyle ayriliyor yani kiza erkek erkege kiz reyonundan bisey begenip alsan gercekten siritiyorInanin o kadar biktim su cocuklarda cinsiyet ayriminin o kadar baskin olmasina.
Kizima pembe almaktak da biktim.
Hem kiz hem erkegin giyebilecegi seyler üretilsin.
Belli bir yasa kadar onlar kiz erkek degil de cocuk olarak anilmali.
Erkek ve kiz reyonlari o kadar keskin bir cizgiyle ayriliyor ki.
Erkek reyonundan alsam onun erkek icin oldugu o kadar belli ki. Ya da kiz reyonundan alinan birsey kesinlikle erkeklere giydirilemez birsey oluyor.
Konusu burasi degil ama bir sekilde sikayetimizi iletecegimiz bir yer yok mu giyim ürünleri icin.
Ben kizimin kafasinda kedi kulagi leopar desenli taytlardan giymesine acayip karsiyim.
Hele düsük bel cocuk pantollonlarindan biktim. Erkek reyonundan pantalon alir oldum.
Böyle beklememiz de dogru gelmiyor cocuklar kücükten sekilleniyor resmen.
Inanin o kadar biktim su cocuklarda cinsiyet ayriminin o kadar baskin olmasina.
Kizima pembe almaktak da biktim.
Hem kiz hem erkegin giyebilecegi seyler üretilsin.
Belli bir yasa kadar onlar kiz erkek degil de cocuk olarak anilmali.
Erkek ve kiz reyonlari o kadar keskin bir cizgiyle ayriliyor ki.
Erkek reyonundan alsam onun erkek icin oldugu o kadar belli ki. Ya da kiz reyonundan alinan birsey kesinlikle erkeklere giydirilemez birsey oluyor.
Konusu burasi degil ama bir sekilde sikayetimizi iletecegimiz bir yer yok mu giyim ürünleri icin.
Ben kizimin kafasinda kedi kulagi leopar desenli taytlardan giymesine acayip karsiyim.
Hele düsük bel cocuk pantollonlarindan biktim. Erkek reyonundan pantalon alir oldum.
Böyle beklememiz de dogru gelmiyor cocuklar kücükten sekilleniyor resmen.
bütün mesele bu aslında. Kadının derdi daha doğduğunda başlıyor görüldüğü gibiKız bebeğe mavi giydirilince de bu kadar problem ediyor musunuz?
Ne var bunda Allah aşkına ya?