• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek bebeği olan anneler bebeğinizin ismini öğrenebilirmiyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizde ömür yağız düşünüyoruz Allah nasip ederse:KK46::nazar:

Başka bir konunuzdada yazdım ama Burdada yazmak istedim,

Miran. Belki yanına ek isim düşünüyorduk.

Başka bir konunuzdada yazdım ama Burdada yazmak istedim,

Miran. Belki yanına ek isim düşünüyorduk.

Valla bizde tikandik sorma begendigimiz anlami guzel isimleri yazdik sonra eleye eleye 9-10 taneye dusurduk sonra bunlari kagitlara yazdik babalari her defasinda m8ran ismini cekti var bir hayir diyoruz.ikinci bebiskomuz icin hala isim karar veremedik elimizde kalan isim listesi su sekilde
Aren- Barlas- Baray- Bera - Cinar- Cagan - Deniz - Dogu- Dora- Kayra- Miran- Mirza- Ruzgar

Valla bizde tikandik sorma begendigimiz anlami guzel isimleri yazdik sonra eleye eleye 9-10 taneye dusurduk sonra bunlari kagitlara yazdik babalari her defasinda m8ran ismini cekti var bir hayir diyoruz.ikinci bebiskomuz icin hala isim karar veremedik elimizde kalan isim listesi su sekilde
Aren- Barlas- Baray- Bera - Cinar- Cagan - Deniz - Dogu- Dora- Kayra- Miran- Mirza- Ruzgar
Miran için niye hayır dedinizki? Oysa israrla Miran cikmiş:))
Aren hep hoşuma gidiyordu benimde ama o isimden tırsıyordum çünkü ermenilerde hep aran, ara, aren gibi isimler kulanıyor:)

Berada hoş ama sanki kıs ismi gibi durmuyormuo_O
Kayra isimde koyulmamaliymiş, yüce yaratan falan anlamanına geliyor diye ben fazgecmiştım canim, o Yüzden seçim bu olursa dikat edin.

Dora ismi benimde Hoşuma gidiyor valla, mirzada!
Dora yaşadigim ülkede bir çizgi filimde kiz o Yüzden dalga gecerler diye cekindım
Mirzayıda eşim istemedi:( bi mirani ıkna Ede bildim:)
Bizim beyendigimizi onlar, onlarin beyendiginide biz istemiyoruz işde:)

Miran için niye hayır dedinizki? Oysa israrla Miran cikmiş:))
Aren hep hoşuma gidiyordu benimde ama o isimden tırsıyordum çünkü ermenilerde hep aran, ara, aren gibi isimler kulanıyor:)

Berada hoş ama sanki kıs ismi gibi durmuyormuo_O
Kayra isimde koyulmamaliymiş, yüce yaratan falan anlamanına geliyor diye ben fazgecmiştım canim, o Yüzden seçim bu olursa dikat edin.

Dora ismi benimde Hoşuma gidiyor valla, mirzada!
Dora yaşadigim ülkede bir çizgi filimde kiz o Yüzden dalga gecerler diye cekindım
Mirzayıda eşim istemedi:KK43: bi mirani ıkna Ede bildim:)
Bizim beyendigimizi onlar, onlarin beyendiginide biz istemiyoruz işde:)
Yok cnm mirandan vazgecmedik daha o israrla aklimizda ikiz ya bizimkiler ikinci bebeginki daha belli degil gerci hangisi hangi isim oacak nasil karar verilecek oda belli degil.biz alternatif uretiyoruz yani
Miran- mirza
Miran-cagan
Dogu-dora
Dora-bera
Deniz ruzgar
Eymen-aren
Cinar-deniz
Kayra-eymen
Eslestirme bol :)

kızlar bize ömer aras koyucaz ama aras ın anlamı hiç te iyi değil at kılı buluntu mal gibi bişeler yazıyo nette halbuki çok hoşuma gidiyodu değiştirsem mi acaba ne koysam
Canik ben pek cok dilde arastirdirdim benim icin dini anlami cok cok onemliydi oda cennette sifa veren irmak anlaminda oldugu icin hic takilmadim

Canik ben pek cok dilde arastirdirdim benim icin dini anlami cok cok onemliydi oda cennette sifa veren irmak anlaminda oldugu icin hic takilmadim

bunu da bi yerde okudum bu anlamı da varmış ama kararsız kaldım bu anlamı çok güzel ama diğer türlü anlamı yok bi isim var aklımda Siraç nur saçan anlamında peygamber efendimiz için kullanılmış bi sıfat çok hoşuma gitti Ömer Siraç uydu da sanki:):)

Emir çınar oglumun adi cooook severek taktik bu ismi. Ve kim duyduysada iki ismi bir arada cok begeniyor. iki isim arasinda karar veremeyince ikisinde de aklim kalmasin diye takiverdik. :KK76: Allah nasip ederse ikinci bir oglum olursa adi Sefa olacak esimin istegi bende begendigim icin hayir diyemedim :KK15:

Benimde ağustosta oglum dogacak ins muhammed uhud olacak adi ..

Yok cnm mirandan vazgecmedik daha o israrla aklimizda ikiz ya bizimkiler ikinci bebeginki daha belli degil gerci hangisi hangi isim oacak nasil karar verilecek oda belli degil.biz alternatif uretiyoruz yani
Miran- mirza
Miran-cagan
Dogu-dora
Dora-bera
Deniz ruzgar
Eymen-aren
Cinar-deniz
Kayra-eymen
Eslestirme bol :)

Eşleştirme saten olacak :))))
Mıran- mırza hoş
Mıran- mırac nasıl?

Dora için hala aynı şeyı düşünüyorum, ister bı göz at;
http://corporate.univision.com/media-property/dora-la-exploradora-dora-the-explorer/

Aren ismini ben çok beğeniyordum ama Ermeni kökenli bir isimden gelmesi fazgecirdi bizi. Kayra ismide koyulmamalıymiş

Bizde hala ikinci isim arıyoruz ama bulamazsak Selim olabilir diye düşündüm

Eren, Barış, Kerem, Talha, Ömer, Furkan isimlerini severim. Adlarıyla yaşasın kuzucuklarınız inşallah :KK36:

Son düzenleme:
bunu da bi yerde okudum bu anlamı da varmış ama kararsız kaldım bu anlamı çok güzel ama diğer türlü anlamı yok bi isim var aklımda Siraç nur saçan anlamında peygamber efendimiz için kullanılmış bi sıfat çok hoşuma gitti Ömer Siraç uydu da sanki:):)

merhaba uzun zamandır okuyodum ama ne zamandır yazmamıştım. Hayırlısıyla inşallah bizde 1 ay sonra oğlumuzu kucağımıza alacağız. Benimde eşim aras istiyordu ama dediğin gibi anlamı bakımından ben atkılı, bulunmuş mal diye diye soğutttum isimden. Ben Kerem istiyorum sanıyorum ikna ettim eşimi en azından arastan vazgeçti şuan halaaa eymen ve kerem arasında gidip geliyor.

merhaba uzun zamandır okuyodum ama ne zamandır yazmamıştım. Hayırlısıyla inşallah bizde 1 ay sonra oğlumuzu kucağımıza alacağız. Benimde eşim aras istiyordu ama dediğin gibi anlamı bakımından ben atkılı, bulunmuş mal diye diye soğutttum isimden. Ben Kerem istiyorum sanıyorum ikna ettim eşimi en azından arastan vazgeçti şuan halaaa eymen ve kerem arasında gidip geliyor.

kerem karizmatik geliyo kulağa herkes eymen ismi koyuyo sen kerem koy bence

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benim henüz cinsiyet belli değil ama
oğlum olursa adını Ahmet koymayı düşünüyoruz

5 aylık hamileyim yüce Rabbim nnasip ederse haziranda kucağımda olucak ama hala isim bulamadım lütfen bana yardım edin

Merhaba bende 28 haftalik hamileyim Allah kismet ederse oğlum olacak adini esimle beraber Yavuz düsünüyoruz

Back
X