- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eymen, Aras ve Ayaz en guzelleri..sizce poyraz,sarp,anıl,umut,çağan,edis,eymen,aras,ayaz isimlerinden en güzeli hangisi kızlar karar vermek cok zor lütfen yardım :)
Başka bir konunuzdada yazdım ama Burdada yazmak istedim,
Miran. Belki yanına ek isim düşünüyorduk.
Miran için niye hayır dedinizki? Oysa israrla Miran cikmiş:))Valla bizde tikandik sorma begendigimiz anlami guzel isimleri yazdik sonra eleye eleye 9-10 taneye dusurduk sonra bunlari kagitlara yazdik babalari her defasinda m8ran ismini cekti var bir hayir diyoruz.ikinci bebiskomuz icin hala isim karar veremedik elimizde kalan isim listesi su sekilde
Aren- Barlas- Baray- Bera - Cinar- Cagan - Deniz - Dogu- Dora- Kayra- Miran- Mirza- Ruzgar
Yok cnm mirandan vazgecmedik daha o israrla aklimizda ikiz ya bizimkiler ikinci bebeginki daha belli degil gerci hangisi hangi isim oacak nasil karar verilecek oda belli degil.biz alternatif uretiyoruz yaniMiran için niye hayır dedinizki? Oysa israrla Miran cikmiş:))
Aren hep hoşuma gidiyordu benimde ama o isimden tırsıyordum çünkü ermenilerde hep aran, ara, aren gibi isimler kulanıyor:)
Berada hoş ama sanki kıs ismi gibi durmuyormu
Kayra isimde koyulmamaliymiş, yüce yaratan falan anlamanına geliyor diye ben fazgecmiştım canim, o Yüzden seçim bu olursa dikat edin.
Dora ismi benimde Hoşuma gidiyor valla, mirzada!
Dora yaşadigim ülkede bir çizgi filimde kiz o Yüzden dalga gecerler diye cekindım
Mirzayıda eşim istemedibi mirani ıkna Ede bildim:)
Bizim beyendigimizi onlar, onlarin beyendiginide biz istemiyoruz işde:)
Canik ben pek cok dilde arastirdirdim benim icin dini anlami cok cok onemliydi oda cennette sifa veren irmak anlaminda oldugu icin hic takilmadimkızlar bize ömer aras koyucaz ama aras ın anlamı hiç te iyi değil at kılı buluntu mal gibi bişeler yazıyo nette halbuki çok hoşuma gidiyodu değiştirsem mi acaba ne koysam
Canik ben pek cok dilde arastirdirdim benim icin dini anlami cok cok onemliydi oda cennette sifa veren irmak anlaminda oldugu icin hic takilmadim
Yok cnm mirandan vazgecmedik daha o israrla aklimizda ikiz ya bizimkiler ikinci bebeginki daha belli degil gerci hangisi hangi isim oacak nasil karar verilecek oda belli degil.biz alternatif uretiyoruz yani
Miran- mirza
Miran-cagan
Dogu-dora
Dora-bera
Deniz ruzgar
Eymen-aren
Cinar-deniz
Kayra-eymen
Eslestirme bol :)
bunu da bi yerde okudum bu anlamı da varmış ama kararsız kaldım bu anlamı çok güzel ama diğer türlü anlamı yok bi isim var aklımda Siraç nur saçan anlamında peygamber efendimiz için kullanılmış bi sıfat çok hoşuma gitti Ömer Siraç uydu da sanki:):)
merhaba uzun zamandır okuyodum ama ne zamandır yazmamıştım. Hayırlısıyla inşallah bizde 1 ay sonra oğlumuzu kucağımıza alacağız. Benimde eşim aras istiyordu ama dediğin gibi anlamı bakımından ben atkılı, bulunmuş mal diye diye soğutttum isimden. Ben Kerem istiyorum sanıyorum ikna ettim eşimi en azından arastan vazgeçti şuan halaaa eymen ve kerem arasında gidip geliyor.
aynen son zamanlarda eymen çok sık duyar olduk. İnşallah Keremden vazgeçmez eşim. İsme alıştırmak için '' Kerem'im bak baban ne diyo oğlum'' diye seviyorum oğlumu :)kerem karizmatik geliyo kulağa herkes eymen ismi koyuyo sen kerem koy bence
Ahmet benimde çok sevdiğim bir isim ama eşimin çok yakın arkadaşı Ahmet olduğu için o ismi en baştan elemek zorunda kaldık.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benim henüz cinsiyet belli değil ama
oğlum olursa adını Ahmet koymayı düşünüyoruz
5 aylık hamileyim yüce Rabbim nnasip ederse haziranda kucağımda olucak ama hala isim bulamadım lütfen bana yardım edin