• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek bebeği olan anneler bebeğinizin ismini öğrenebilirmiyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eşim çağdaş olsun diyor. Ben beğenmedim
Bende can olsun istiyorum. Eşim beğenmedi
Ooofff ne kadar zor karar vermesi
Bu arada tşk ederim kızlar :anneadayı:

iyiki beğenmemişsiniz önce burayı okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cocuklara-isim-nasil-verilir.791090/

Çağdaş ismine gelince : Bu isim deki kişilerin iş hayatı iyi olur , parayı kazanır belki ama yanlız birisi olur ve mutlu olamaz itikati sapmaları olur ve felsefi akımlara meyleder. çift karakterli biri olur ya çok iyi ya çok bencil. fakat mutlu olması zordur. sürekli dağda bayırda koşmak ister uçmak kaçmak ister dünyayı dolaşır ama dünya genede ona dar gelir özgüven eksikliği hat safhada cereyan eder

börek sıkıntılarısürekli baş gösterir ve sürekli sıvı fonksiyon bozuklukları yüzünden hastalık müptelası olur

Saygı ve hörmetle

benim oğlumun adı taa doğmadan hazırdı canım babası saolsun ''TURAN EFE '' olcak inşlhh:nazar: ama ben eymen ve taha ismini beğeniyorum

Hasan Alp oğluşumun adı :)
sağlıkla kucağına al kısmeti olan ismini sevdirsin Allah sana...

14 aylık bir oğlum var daha doğmadan ismi hazırdı :)) poyraz adi simdi yeniden hamileyim bir erkek kardeşi olursa ayaz koyacağız.ama yabiiki gönlüm kız olmasından yana :KK73:

ben dogurcam nerdeyse hala bilmiyorum isim ne koyucam

abimizin adi emre bu araada

canım merhaba.Nasipse benimde oğlum olucak ve ismimiz hazırdı.Ama bana rüyamda cocuğun adını BERA olarak söylediler ve ben bu ismi hiç duymamıştım .Sen tek isim olarakmı koyacaksın
Bera bnm istediğim babası da yanına bi isim koyar belki bera sahabelerden birinin ismi ve çok iyi huylu cesur bi adammış

benimde oğluşum olacak hayırlısıyla:KK46:. doruk alp düşünüyorum ismini.. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inş :anneadayı::nazar::nazar::nazar:

kızlar bize ömer aras koyucaz ama aras ın anlamı hiç te iyi değil at kılı buluntu mal gibi bişeler yazıyo nette halbuki çok hoşuma gidiyodu değiştirsem mi acaba ne koysam

kızlar bize ömer aras koyucaz ama aras ın anlamı hiç te iyi değil at kılı buluntu mal gibi bişeler yazıyo nette halbuki çok hoşuma gidiyodu değiştirsem mi acaba ne koysam

canım kuranı kerimde geçmese bile isim peygamber efendimiz cocuklarınıza güzel ve anlamlı isimler koyun demiş...sen bilirsin tabiki ama isimler kişiliğide etkiliyor sonucta..aras güzel isim ama anlamı hoş değilmişş canım evet

canım kuranı kerimde geçmese bile isim peygamber efendimiz cocuklarınıza güzel ve anlamlı isimler koyun demiş...sen bilirsin tabiki ama isimler kişiliğide etkiliyor sonucta..aras güzel isim ama anlamı hoş değilmişş canım evet

iyi araştırmak gerek dediğin gibi anlamlı güzel isimler koymak lazım bende vazgeçtim zaten buna da kendimizi alıştırmıştık gerçi söylemesi kulağa hoş geliyodu şimdi tekrar dan bakacaz

sizce poyraz,sarp,anıl,umut,çağan,edis,eymen,aras,ayaz isimlerinden en güzeli hangisi kızlar karar vermek cok zor lütfen yardım :)

Kızlar ben eymen efe istiyodum fakat eşim babasının ismini koymak istiyor. turan efe oldu isim...ben koyamadım siz koyun eymen efe :) miraç isminide çok beğeniyorum nide

Kızlar ben eymen efe istiyodum fakat eşim babasının ismini koymak istiyor. turan efe oldu isim...ben koyamadım siz koyun eymen efe :) miraç isminide çok beğeniyorum nide

Turan efe uyumlu bence eymen ismine nedense kanım kaynamıyor miraç ta güzel ama sanki kız ismi gibi geldi bana

Back
X