Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim çağdaş olsun diyor. Ben beğenmedim
Bende can olsun istiyorum. Eşim beğenmedi
Ooofff ne kadar zor karar vermesi
Bu arada tşk ederim kızlar![]()
Bera bnm istediğim babası da yanına bi isim koyar belki bera sahabelerden birinin ismi ve çok iyi huylu cesur bi adammışcanım merhaba.Nasipse benimde oğlum olucak ve ismimiz hazırdı.Ama bana rüyamda cocuğun adını BERA olarak söylediler ve ben bu ismi hiç duymamıştım .Sen tek isim olarakmı koyacaksın
ben dogurcam nerdeyse hala bilmiyorum isim ne koyucam
abimizin adi emre bu araada[/QUO
yiğenlerim var emre ve eren :) sende emrenin yanına eren koyabilirsin canım beğenirsenbu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlhh
kızlar bize ömer aras koyucaz ama aras ın anlamı hiç te iyi değil at kılı buluntu mal gibi bişeler yazıyo nette halbuki çok hoşuma gidiyodu değiştirsem mi acaba ne koysam
canım kuranı kerimde geçmese bile isim peygamber efendimiz cocuklarınıza güzel ve anlamlı isimler koyun demiş...sen bilirsin tabiki ama isimler kişiliğide etkiliyor sonucta..aras güzel isim ama anlamı hoş değilmişş canım evet
iyi araştırmak gerek dediğin gibi anlamlı güzel isimler koymak lazım bende vazgeçtim zaten buna da kendimizi alıştırmıştık gerçi söylemesi kulağa hoş geliyodu şimdi tekrar dan bakacaz
isim çok canım illaki bulursun güzel bir isim inşlh![]()
Kızlar ben eymen efe istiyodum fakat eşim babasının ismini koymak istiyor. turan efe oldu isim...ben koyamadım siz koyun eymen efe :) miraç isminide çok beğeniyorum nide