Doğuma Hazırlık erkek bebeğim olucak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah

sağlıkla kucağına al inşallah.bişi sormak istiyorum nelere aşerdin yani neler yemek istedi canın kızla erkek farklı olur derlerya bilgilendirirsen sevinirim canım.

kızımda tatlı yedin bunda da hep tuzlu hep ekşi şeyler yıyorum 15. haftadayımnhala aynı devam hep aç gıbıyım her saat bıseyler yıyorumm meyve cok yıyorum gazlı ıceceklerı ıcemıyorum cunku kızımda yınede ıcmıştımcnm ıstıyordu bundda oyle degıl yanı cok frklı oluyor erkekde bende boyle oluyor ki 700 gr kılo almışım 1 kılo bıle almadım o kadar her saat yememe ragmen ...

ayyy ne güzel yaaa, maşallah. rabbim sağ sağlim kucağına almayı, onu güzel günlerle büyütmeyi nasip etsin.
hep derler ya kız kıyafetleri çok güzel oluyor erkeklere yok filan diye; dün lcw'de gezerken, erkek bebekler için kıyafetlere bakıyordum. allahım, 6 aylık bebekleri için bile o kadar güzel kıyafetler var ki anlatamam. hele bir tanesi, kanvas pantolon, üzerine gömlek, kravat ve yelek taakımdı, içim gitti. görünce, ayyyy, dedim :) allahtan kimse yokru yanımda deli bu kadın derlerdi heralcde

Hayılrı olsun canım

Sağlıkla gelsin minik paşamız

Ne güzel....seninde bir kız bir erkek olucak.....darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…