Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyordum . Kiziminda iki ismi.oldugu icin oyle dusunmustuk ama bakalim.hayirlisi. tskler yorumunz icinAlparslan'a oyum
Karan; karanlık kelimesinden doğmuş bir ad ve isimlerin anlamlarının önemli olduğunu düşünürüm
İki tane isim koymak da yorucu
Masallah ne guzel bi isimBence Alparslan. Çünkü iki isimden sıtkım sıyrıldı.Ben ikinci oğluma Balamir adını koydum
![]()
Erkek çocuğa ad bulmak çok zorMasallah ne guzel bi isim.
Evet ya oyleymis. Kafam cok karisti dusune dusuneErkek çocuğa ad bulmak çok zor![]()
çok hak veriyorum. iki isim bencede zor.Bence Alparslan. Çünkü iki isimden sıtkım sıyrıldı.Ben ikinci oğluma Balamir adını koydum
![]()
Benim ilk oğlumun iki ismi var. Bazen tek isim mi koysaydim diyorum. İkinciye tek isim koydukçok hak veriyorum. iki isim bencede zor.
alparslan'dan yana kullandım oyumu
inanır mısınız ben kızım için bunu iki günde bir düşünüyorumBenim ilk oğlumun iki ismi var. Bazen tek isim mi koysaydim diyorum. İkinciye tek isim koyduk![]()
Adı çok yakışıyor kendisine de işte iki isim zorinanır mısınız ben kızım için bunu iki günde bir düşünüyorumsoyismimizinde maşallahı var gerisini siz düşünün
çocuğun adı küçük defterde bir sıra tutarokulda vs. hep tek isim kullanıyorlar. çilesi bana
başka çocuk yaparsam tek, kısa ve öz koyup bunun acısını çıkaracağım
![]()
Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, seçtiğiniz isimler güzel fakat benim fikrim 2 isim zor oluyor birde soyadı ekleniyor uzun oluyor ,yani eğitim hayatı iş hayatı yinede karar sizin nacizane fikrimi paylaştım, tek isim daha güzel sanki :)Merhabalar erkek bebege hamileyim bu isimler icime siniyor ama kararsizim anketi oylarmisiniz
Haklısınız.bakalım karar aşamasındayız çok tşkkürlerÖncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, seçtiğiniz isimler güzel fakat benim fikrim 2 isim zor oluyor birde soyadı ekleniyor uzun oluyor ,yani eğitim hayatı iş hayatı yinede karar sizin nacizane fikrimi paylaştım, tek isim daha güzel sanki :)
Benim kiziminda iki ismi var. 4 yasinda su an.umarim ilerde sorun yasamaz:) bakalim 2.bebis Içinde bir karar vericez allahn izniyle.Benim ilk oğlumun iki ismi var. Bazen tek isim mi koysaydim diyorum. İkinciye tek isim koyduk![]()