Erkek bebek bekleyen anne adaylari

Aksamlar

Her şerde bir hayır var...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
662
5.161
58
32
İyi akşamlar hepinize nice mutlu senelere inşAllah.Karninizin ne zaman buyudunu fark ettiniz?ben şuan 7. Haftasindayim kiz bebeklerde yana içten buyuyor diye geç belli oluyor diye bu duşunceye vardim.bende karnim ileri doğru buyudu.7.haftasinda buyumesini fark etmek olur mu?

Bu haftalarda şişkinlik de olabilir genelde eğer yemenize dikkat ediyor kilo olarak artışınız yoksa karın davul gibi şişebiliyor hayırlı olsun şimdiden bebek için

Ben suan 19. Haftanın icindeyim ama pek karnım yok. 173 boyum 65 kiloyla hamile kaldim 2 kilo kadar aldım. Hamile oldugumu anlamiyorlar bile. Ama bebegim erkek;) doktora neden belli değil diye sordum oda boy uzadikca kalca kemikleri genis olur ondan hemen belli olmaz dedi.

Ben suan 19. Haftanın icindeyim ama pek karnım yok. 173 boyum 65 kiloyla hamile kaldim 2 kilo kadar aldım. Hamile oldugumu anlamiyorlar bile. Ama bebegim erkek:KK66: doktora neden belli değil diye sordum oda boy uzadikca kalca kemikleri genis olur ondan hemen belli olmaz dedi.
Maşallah :) ben de 174 boya 64 kiloyla başladıım ve 4 kilo aldım şimdiden. Bebeğim erkek ama benim karnım bayağ belli oluyor :)

bende 171 boy ve 51,5 kg ile hamile kaldım.bebeğim erkek.20. haftaya bugun girdim su ana kadar 2 kg aldım ama cok kilo almaktan korkuyorum.bu arada bilmeyenler anlamıyor ama karnım çıktı artık belli oluyor.

Back
X