Doğuma Hazırlık erkek bebek icin yeni öneriler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
orasını allah bilir kimse şunu yaparsan erkek olur diyemez desede inanma...
sağlıklı olsun yeter hayırlı ve iyi huylu olsun bence.benim bir oğlum var hiç bi kızımda olsun demiyom sadece sağlıklı olsun bu bana yeter...

bende zaten önce allahtan istiyorum saglikli olsun yeter ama gönul istiyor ikisindende olsun benim kafam yumurtlama gunu ve iliskiden sonra sag tarafa yatarsan erkek olur diye duyumlar duydum ve bunlarin gercek oluyormu diye böyle bi konuyla girdim.

bende zaten önce allahtan istiyorum saglikli olsun yeter ama gönul istiyor ikisindende olsun benim kafam yumurtlama gunu ve iliskiden sonra sag tarafa yatarsan erkek olur diye duyumlar duydum ve bunlarin gercek oluyormu diye böyle bi konuyla girdim.

ahh canmm yaa boşver...hepsi palavra.
ben 3hafta 3aylık bebeğimi kaybettim 2. olcaktı ama allah kısmet etmedi.
çok kötü bişey o yüzden bu cinsiyet benimiçin önemli değil.
eşimde 2.kız istiyo ben şu yada bu olsun demiyorum çünkü korkuyorum.

bende hep burada okuyorum sunu yaparsan erkek bunu yaparsan kiz diye kafam cok karisiyor bazende kendime kiziyorum bu kadar takma kafaya diye allahim kalbimdekini biliyor verirse rabbim verecek öncelikle saglikli versin herkesin gönlundekini versin amin, cok uzuldum senin bebeginede allah sanada gönlundekini versin.

cok sacma seyler duyabiliyoruz bazen
bence allah herseyin dedigin gbi en hayirlisini versin
seninde gönlündeki insallah olur canim benim

ben şu anda 7. ayımı doldurmak üzereyim.

doktorum bile 6. aya kadar % 90 kız dedi.

daha sonra ayrıntılı ultrosona gittik en son ve cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik :D
:1:

bence tıbbın bile bir adım ilerleyemediği bu konuda günümüzde o kadar çok hurafe var ki.. :)

şahsen ben inanmıyorum.

daha sonra ayrıntılı ultrosona gittik en son ve cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik :D

bence tıbbın bile bir adım ilerleyemediği bu konuda günümüzde o kadar çok hurafe var ki.. :)

şahsen ben inanmıyorum.[/QUOTE.....

Son düzenleme:

şahsen ben inanmıyorum.

aaa çok şaşırdım .hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklı ve hayırlı olur.her ay doktora gittin mi?bir kere mi kız denildi yoksa her gittiğinizde mi?

Back
X