Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim önerilerinizi alabilir miyim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

loituma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
333
1
96
İstanbul
bu gün bebeğimizin erkek olacağıı öğrendik. alp ismi hoşuma gidiyor bide doğu. eski başlıkta tuna yazmıştım ama ondan soğudum sizin önerilerinizi de alabilirmiyim??

ulaş ve kuzeyi bende çok beğeniyorum ama eşimin vetosuna uğradı
aklımızda onun da onayladığı alp,deniz ikisi var bide çağatayı beğeniyorum ben o da belirsiz
teşekkür ederim önerileriniz için

bu aralar talha, kerem,arda ismimlerini çok duyuyorum.Alp ismi güzel gerçktn.bi tanışın adı tekin.oğlu alp tekin:)

bu aralar talha, kerem,arda ismimlerini çok duyuyorum.Alp ismi güzel gerçktn.bi tanışın adı tekin.oğlu alp tekin:)

o da güzel ama eşim ahh bişey beğenmiyo sana bırakıyorum dedim acelesi yok daha zaman var diyo bende çatlicam hemen bulayım istiyorum son ana kalınca herkes bişey sölüyo hele memlekete bulamadan gidersek........ çekemem

Kuzey,Demir,Ayaz,Rüzgar güzel bence.Senin eşin de benim ki gibi isim beğenmeyen biriyse işin çok zor ama :)

Kuzey,Demir,Ayaz,Rüzgar güzel bence.Senin eşin de benim ki gibi isim beğenmeyen biriyse işin çok zor ama :)

kesinlikle öle biri canım herşeye kulp takıyor bende öyleyim gerçi öğrencilerin isimlerine bakıyorum kimle ne die dalga geçiyolar diye ona göre seçiyorum ama yok yinede beğendiremedim. neymiş light ismiymiş, gay gibiymiş yok o olmaz yok bu olmazz sinirden kendimi kesicemmm:52::52::52::52::52:

kısmetse oğlumun adı deniz olacak:69:
ama kız da olsaydı deniz olurdu
yıllardı çoks evdiğim bi isimdi

ama eşie hep klasik gelmişti
tamam dedim 2. ismi sen koy
o da karar veremedi tek deniz olsun madem dedi
yani beim dediğim oldu
sizinde içinize sinsin sonuçta biz taşıyoruz ama değil mi:))

kısmetse oğlumun adı deniz olacak:69:
ama kız da olsaydı deniz olurdu
yıllardı çoks evdiğim bi isimdi

ama eşie hep klasik gelmişti
tamam dedim 2. ismi sen koy
o da karar veremedi tek deniz olsun madem dedi
yani beim dediğim oldu
sizinde içinize sinsin sonuçta biz taşıyoruz ama değil mi:))

biz hala alp ve deniz arasındayız :26: o kadar bakıyorum ama bi gelişme yok

bebeğin ten rengine göre isim koymak gerek bence mesela sarışın bir bebeğe yağız adı koymak uygun değil sizceee???

yağız,efe vs. bu isimleri koymak bencede sakıncalı. Sıska minyon tipli bi erkekte efe ismi hiç güzel durmuyor.
bide malum teknoloji ve bilişim devrindeyiz isim koyarken özellikle türkçe karakterli isimlerden kaçtık. Yurtdışı vs işlemlerde problem oluyor çünkü.

Back
X