Erkek bebek isim önerisi 😇

İsim önerisi ?

• Kıvanç

OY: 6 42,9%
  • Alperen

OY: 4 28,6%
  • Alparslan

OY: 2 14,3%
  • Mehmet Han

OY: 1 7,1%
  • Kağan

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim de aynı fikirde ☺️
Ben eski Türk hükümdarı adlarını severim. Alparslan, Metehan, Atilla, küçük oğluma Balamir adını koyduk mesela. Küçüğe bu adı koyacağımı bilseydim büyüğe de Baybars adını koyardım. Türk ülkü ocakları gibi gezdirirdim olmadı. Bir oğlum daha olursa Baybars adını koymayı düşünüyorum 😅😅

Ben eski Türk hükümdarı adlarını severim. Alparslan, Metehan, Atilla, küçük oğluma Balamir adını koyduk mesela. Küçüğe bu adı koyacağımı bilseydim büyüğe de Baybars adını koyardım. Türk ülkü ocakları gibi gezdirirdim olmadı. Bir oğlum daha olursa Baybars adını koymayı düşünüyorum 😅😅
Yahu ağzını hayra aç🤪 belki kızın olur. Ona da Öz Türkçe bir isim koyarsınız olur biter.

Alperen de Türk ismi ama siyasi mi sizce ya ? Öyle diyenler oluyor . Sorun yaşar mi acaba diyorum

Ben kıza olan inancımı kaybettim 😬 zaten üçüncü çocuk düşünmüyorum 😅😅 olursa da o zaman bakarız kısmet. 😅
Benim de eşimin tarafı hep erkek 😂 ablasının 3 abisinin 2 oğlu var. Bizden kız bekliyorlardı 13 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik 😁😁 biz de de kız olmuyor tüm sülale erkek 😅 o değil de koyacak isim kalmıyor herkes erkek olunca çoğu ismi koydular, Kerem Kaan Mehmet Ömer Ali Kayra aklımda olan çoğu ismi koydular bile 😂

Ben de Mert Kaan olarak düşünmüştüm ☺️ olabilir aslında hala düşündüklerim arasında. İsim çocukta çok etki eder diyorlar uslu mu büyüdü hareketli mi büyüdü oğlunuz :)
Çok kuralcı ve titiz bir çocuk, yaşından çok olgun bir karakteri var😄.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X