Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ender isim düşünmedim. Ben Asil Han koyacağım nasipse. Atlas da düşünmüyor değilim . Sağlıkla gelsin inşallah sizinki deMerhaba
İlk bebeğim olacak nasipse ve bugün bir oglumuz olacagini ogrendik
Ben hiç duyulmamış ender isimleri severim onerilerinize açığım..
Çok teşekkürler asil veya aslan benimde cok hosuma gidiyorEnder isim düşünmedim. Ben Asil Han koyacağım nasipse. Atlas da düşünmüyor değilim . Sağlıkla gelsin inşallah sizinki de![]()
Aminn insallahBenim de bir oğlum olacak Allah’ın izniyle. İsim önerilerine açığım konunun da takipçisiyim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah![]()
Erkek senesi bu sene. Var mı düşündüğünüz isim ben de fikirlere açığımBenim de bir oğlum olacak Allah’ın izniyle. İsim önerilerine açığım konunun da takipçisiyim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah![]()
Çok teşekkürler asil veya aslan benimde cok hosuma gidiyor
Rabiaaydinozkan diye influencer var oğlunun adı Sencer AlpBen sencer koyacağım kimsede duymadım henüz![]()
Mavi ismi çok hoşuma gidiyor evet ama etrafindakiler kiz bebeklerine koydular deniz gibi unisex bir isim o daBi yakınım Mavi adını verdi.Cok değişik ve herkeste olmayan gelmişti Pembe kıza veriliyor da bunu duymamıştım.
Sence benim alt komşunun oğlunun adı.35 yasinda .Ben de ilk kez onlar da duymuştum hoşuma gitmiştiBen sencer koyacağım kimsede duymadım henüz![]()
Bilmiyordum, o da popüler olmuş desenize .Mavi ismi çok hoşuma gidiyor evet ama etrafindakiler kiz bebeklerine koydular deniz gibi unisex bir isim o da
Bakayım hemenRabiaaydinozkan diye influencer var oğlunun adı Sencer Alpgüzel isim sağlıkla gelsin canım
Ben Aras koydum. Ama aklımda ilk Pamir vardi kimse begenmedi .Merhaba
Merhaba
Benim oğlumun ismini babası koydu manevi bir durumla alakalı ama eğer öyle bir şey olmasaydı ve bana kalsaydı ben Sina koyardım büyük ihtimalleMerhaba
Adiyla yasasin ibbi sinaya hayranim olabilir guzel bir oneriBenim oğlumun ismini babası koydu manevi bir durumla alakalı ama eğer öyle bir şey olmasaydı ve bana kalsaydı ben Sina koyardım büyük ihtimalle
Alim Sina da olabilirdi
İbni Sina gibi olsun Alim aydın olsun insanlığa güzel işler yapsın diye bu isimlerin enerjisini taşımasını isterdim
Bunlar olmadı ama yine bir büyüğümüzün büyük Türk denizcisinin ismini koyduk biz de Barbaros olacak oğlumun adı![]()