• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ

Arkadaşımın oğlunun ismi Mert Kaan. Bence uyumlu

Benim oğlum göktuğ ama sadece göktuğ. Böyle isimlerin yanına pek ikinci isim yakışmıyor gibi.
Merhaba karakter olarak nasıl, ben de hamileyim. İsimlerin anlamının çocuklara geçtiğini düşünüyorum. Sizin oğlunuzda bu durum geçerli mi?

Oğluma isim koyarken eşim Fırat istedi ben Mert Fırat Mert oldu 😃 şu an 4 yas ve hiç zorlamadı beni sakın bir cocuk

Merhaba kızlar. İlk kez konu açıyorum aranıza yeni katıldım. 6 aylık hamileyim bebeğimizin erkek olacağını öğrendik. Ama eşimle hala isme karar veremedik. Eşim Mert olmasını çok istiyo benim pek içime sinmemişti ama eşimin gönlü kırılmasın istiyorum. O nedenle her ne kadar iki isim istemesem de ikinci bir isim arıyoruz. Benim bulduğum seçenekler Göktuğ, Alparslan, Kerem, Emir ve Yiğit. Farklı fikirlere açığım. Sizce Mert'e uyumlu başka ne isim olabilir. Yada bu isimlerden hangisi ile daha uyumlu?
Rüzgar Mert koyucam bi oğlum olursa

Merhaba karakter olarak nasıl, ben de hamileyim. İsimlerin anlamının çocuklara geçtiğini düşünüyorum. Sizin oğlunuzda bu durum geçerli mi?
Merhaba . Henüz 6 aylık pek karakter analizi yapamadım ama aşırı hareketli bi bebek koymadan önce iyi düşünün derim.

Back
X