- 26 Nisan 2024
- 1.313
- 1.571
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle söylenmemeli çok haklısınız ama yaptık bi hata ne yazık ki :)İşte söylememek lazım kimseyedoğum esnasında öğrensinler konuşmasın kimse yaa millet sinir ediyo beni yani isim aspiratör olmadığı sürece bi yorum yapmayın ya anaaa
![]()
Sağlıklı olsun gerisi mühim değil :)Çok uyumlu cidden ama dediğim gibi Mert kaçınılmaz sonumuz :)
Merhaba karakter olarak nasıl, ben de hamileyim. İsimlerin anlamının çocuklara geçtiğini düşünüyorum. Sizin oğlunuzda bu durum geçerli mi?Benim oğlum göktuğ ama sadece göktuğ. Böyle isimlerin yanına pek ikinci isim yakışmıyor gibi.
Rüzgar Mert koyucam bi oğlum olursaMerhaba kızlar. İlk kez konu açıyorum aranıza yeni katıldım. 6 aylık hamileyim bebeğimizin erkek olacağını öğrendik. Ama eşimle hala isme karar veremedik. Eşim Mert olmasını çok istiyo benim pek içime sinmemişti ama eşimin gönlü kırılmasın istiyorum. O nedenle her ne kadar iki isim istemesem de ikinci bir isim arıyoruz. Benim bulduğum seçenekler Göktuğ, Alparslan, Kerem, Emir ve Yiğit. Farklı fikirlere açığım. Sizce Mert'e uyumlu başka ne isim olabilir. Yada bu isimlerden hangisi ile daha uyumlu?
Merhaba . Henüz 6 aylık pek karakter analizi yapamadım ama aşırı hareketli bi bebek koymadan önce iyi düşünün derim.Merhaba karakter olarak nasıl, ben de hamileyim. İsimlerin anlamının çocuklara geçtiğini düşünüyorum. Sizin oğlunuzda bu durum geçerli mi?
Sadece Mert mi koydunuz ismini. Merak ettimMerhaba . Henüz 6 aylık pek karakter analizi yapamadım ama aşırı hareketli bi bebek koymadan önce iyi düşünün derim.