14.haftadayim henuz, dr erkek olacak dedi ancak bize bisey gostermedi. Onun lafina istinaden isim dusunuyoruz. Ben esimle ikimizin isimlerinden olusan ATAY ismini dusunuyordum, anlami Herkesce bilinen Taninmis demekmis. Esim Mir Atay olsun diyor. Ben pek hoslanmadim ama sizlerin fikir ve onerileriniz neler?
Hayırlı olsun .benim Bebişimin de cinsiyeti Cumartesi belli olacak ☺️Atay daha güzel bence anlamı da iyimiş kulağada hoş geliyor ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben çok çektim iki isimden , tek isim verin derim :)) mir i ben de sevmedim. Atay guzel. Bir de Arca diye bir cocuk gordum gecenlerde. O da hosuma gitmisti. Saglikla gelsin ins :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oğuz Atay hoş olurdu :)
Mir Atay neden olmasın dedirtiyor ama bence de pek sevimli değil. Mir ismi bana itici gelir.
Atay tek başına gayet güzel geldi bana.
14.haftadayim henuz, dr erkek olacak dedi ancak bize bisey gostermedi. Onun lafina istinaden isim dusunuyoruz. Ben esimle ikimizin isimlerinden olusan ATAY ismini dusunuyordum, anlami Herkesce bilinen Taninmis demekmis. Esim Mir Atay olsun diyor. Ben pek hoslanmadim ama sizlerin fikir ve onerileriniz neler?
Mir benim hoşuma gitmedi açıkçası sanki bişeyi eksik söyler gibi
Kesinlikle, bi de soylerken Miratay gibi bilesik isim sanki. Ayri ayri iki isim gibi degil, Mir tek basina soylendiginde bi garip.
Evet birleşik söylerken öyle bir yanıda var Miratay oluyor. Söylerken zorlanıyorum şahsen bi alelacele ağızdan çıkma telaşı var
Sadece atay güzel ya da başka isimler de olabilir.
Çağan
Çağdaş
Arın
Batu
gibi
erkek çocuğum olsa ismini
efe,emir,m.ali,yunus,ömer
falan koyardım ..
sağsalim kucağınıza alın ..
Ege - Can - Deniz - Burak - Bartu - Efe oğlum olsaydı bunlardan birini koyardım.
Çağan da cok istedigim isimlerden biri aslinda
Bende çok beğeniyorumHayırlı doğumlar şimdiden.
Baran icin karar vermek uzereyiz
O ismi de severimNet karar vermek zor oluyor
Evet ya ozellikle iki inatci kisilik bir aradaysa ve her turlu gorus dusunce vs ayrimlari varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?