- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
FarukArkadaşlar merhaba,
Çok yakında erkek bir bebek bekliyoruz..Ama ismini netleştiremedik halen.
İki isim olacak gibi. Biri Faruk. Şimdi sizce Faruk ile uyumlu isimler neler olabilir ? Lütfen yardım edin :)) bir türlü çıkamıyoruz işim içinden. (Buarada Ömer Faruk olmasın)
merhaba canım, Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin! Kac haftaliksin?Arkadaşlar merhaba,
İki isim olacak gibi. Biri Faruk. Şimdi sizce Faruk ile uyumlu isimler neler olabilir ? Lütfen yardım edin :)) bir türlü çıkamıyoruz işim içinden. (Buarada Ömer Faruk olmasın)
Faruk hz ömerin lakabı.. İnşallah temmuzda oglum dünyaya gekdiğinde ömer faruk olacak ismi.. Faruk Taha olabilir sizin içinde. Hz ömer Taha suresiyle müslüman olmuştu. Ben Ömer Taha düşündüm ama sonra içim rahat etmedi Faruk u ayırmaya. Efendimiz koymuş bu ismi hz ÖmereArkadaşlar merhaba,
Canım kuranda geçmiyor eymen. Peygamberimizin dadısının adı ümmü eymen. Efendimiz annemden sınra annem der ümmü eymen için. Eymn erkek ismi ümmü= kızı demek. Bence çok güzel bi isimBenm esimin adi faruk gobek adi omer ogluma hala isim bulamadim .s eymen kurani kerim de geciyor mu netten bkiyom bazi yerlerde geciyo dio bazilarinda gecmiyo diyo
Sende Mayıs annesisin demek, ne güzel :) Boğa burclu olacak olgularımız deseneMusa, isa, yahya, selman, Numan, Harun, Yakub, huzeyfe, ubeyde, Sinan, Ali hoşuma gidiyor benim de..
Bazilari zaten ailelerimizde var. Bazılarını da eşim istemiyor.
Emir Kağan olacak teyzeleri oğluşumun adı
Sende Mayıs annesisin demek, ne güzel :) Boğa burclu olacak olgularımız desene
Güzel isim çok, ama beyendiremiyoruzki,
Aslinda kizlar ben ismi annenin hakı diye düşünüyorum,
9 ay neler çekiyoruz ayrıca soyadını babası verıyor, ne haksızlık bize ama
Harun ve huzeyfe Hariç diyer isimler çok hoş,
Hata ben ciddi ciddi sinan düşünüyordum. ( daha önce sina ismi) ama sinanin anlami güzel değilmiş. okun ucu anlamına geliyormuş, eyer yanliş hatırlatmıyorsam
Âmin inşallah çok teşekkür ederimYaa çok güzel olcak ismi :) inşallah kaderi isminden çok daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?