Doğuma Hazırlık Erkek bebek İsimleri 2015 :KK46: :nazar:

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selamlar benim oğlumun adı özgür yankı olacak kısmetse :)
anne özlem,baba önder oğlanda özgür olsun dedik :)
yankı ismine takıntım vardı bakalım sağlıkla kucağımıza alalım da..

dusunmemlazim
hayirlisi olsun canim, karar verdinizmi simdi? sinan saten benim kulagima cok cok hos geliyor, babasida karsi gelmeseydi, belki sinan olurdu bizimkide
harun ismi ise gelmiyordu, ama herkesin kulagina hos gelecek diye bir sey yok, sahsen bu ismi verirseniz, hayirli olsun insallah!

ozlemyanki

hayirli olsun ismi :)))

Benim ikiz erkek birini miran dusunuyor babasi.anlami bey. O yuzden karasizim digeri cagan ruzgar kayra eymen reyanda guzelmis ama reyhan mi derler ki

Benim ikiz erkek birini miran dusunuyor babasi.anlami bey. O yuzden karasizim digeri cagan ruzgar kayra eymen reyanda guzelmis ama reyhan mi derler ki
Ne güzel biz birtanem isim secmede zorlanirken, siz iki isim ariyorsunuz
Bizde galiba Miran isminde kaldik, hayirli bir evlat, bey olur inşallah
miranin yaninada caganı yakıştıramadım, saten kulağıma çağan gıbı isimler kaba geliyor,
Rüzgar ismi güzel belki ama rūzgar gibi olmasin çocuk, hani herkes ismi ile yaşarmış ya eymen uyuyor sanki, kabada değil! Kayra ismini bizde düşündük ama anlamı, yüce, yaratan gibi biri oldugunu okumuştum o Yüzden fazgectım.

Miranin ismin yanina aslinda uyumlu bir kaç isim daha var,
Miran, Boran, baran. Anlamlarıda inşallah hoştur

Benim oğlumun ismi Mir Baran
Bana söz hakkı dahi tanımadan gitmiş çıkarmış babası kimliğini
Oysa ki istemediğimi beğenmediğimi söylediğim halde
Neymiş babası öyle istemiş
Sanki onlar kendi çocuklarına isim vermemişler de
benim 9 ay taşıyıp binbir zorlukla doğurduğum yavrumun adını bile koyamadım..
O dönemde sustum saygısızlık etmeyeyim sorun çıkmasın dedim
Keşke sesimi çıkarsaymışım da şimdi böyle pişman olup üzülmezdim
Hem çocuğumun adına karıştılar
hem oğullarını sürekli doldurup doldurup üstüme saldılar
Sonuç 4 aylık bebeğim var ve eşimle 2 aydır yaşadığımız başka olaylardan dolayı ayrıyız.
şimdi ailesiyle de görüşmüyorum

Yuşa ismini daha önce duymadım ama reha çok güzel!!!

Hz Yuşa peygamber ismi
Istbikda türbesi varr
İsrailoğullarına gönderilen peygamberlerden. Musa aleyhisselamdan sonra gönderilmiş olup Musa aleyhisselamın yeğeni veya vekîliydi. İsmi Yuşa olup, Hristiyanlar Yeşû diyorlar. Yusuf aleyhisselamın neslinden gelen Nûn’un oğludur. Annesi Musa aleyhisselamın kız kardeşidir. Yuşa aleyhisselam Musa aleyhisselama bildirilen dînin esaslarını insanlara tebliğ etti.

Ne kadar emrivakı insanlar,
Ben olsam çıldırmıştım!
Mir ismi miranmı oluyor? Ya vallah nedır bu kv de ve kb lardan cekdıgımız!
Allah yardımcımız olsun, her zaman derim; çocuk ismi anne ve babanin hakıdır,
Dedesi kusura bakmayacak! Üzüldüm senin için ve kuzuna! Inşallah tekrar bir araya gelirsiniz ve gelirsenizde diyerleri ile mesafeni çok ıyı koru!

Ya belki duydum ama unutmuş olabilirim, çünkü sen böyle anlatinca Aklima geldi gibi

Yok canm bnm bebiskm var pazar günü 1 yasina girdi 3 secenek vardi bizim
Eymen
Yusa
Reha
Nedense eymen daha cok ilgimi çekti o yuzden eymen koyduk buradada isimlee payalasildini gorunce fikir olsun kizlara diye yazdkm
Ne güzel, keşke herkes senin kadar düşünceli ve paylaşmayı sevseydi:)
Oluşununda dogum günü kutlu olsun, Allah nice sagliklı, güzel yıllar nasıp etsin inşallah

Mahkeme kadarıyla değiştirebilirsiniz bence yol yakınken sonra daha zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…