Doğuma Hazırlık Erkek bebek İsimleri 2015 :KK46: :nazar:

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

iki ismi var da ben ikisini de istemedim ki. ya adama ağladım yalvardım. konu tartışmaya açık değil, kapanmıştır mevzu dedi resmen ve gitti babasının istediğini yaptı.
evet epeydir ayrıyız eşimle. ben ailemin yanındayım o şehri terketti evimiz dağıldı.. sadece boşanma gerçekleşmedi.
bilmiyorum ki öyle yanlışlık olmuş falan demeyle kaale alırlar mı. eşimle en son bi tlfn konuşmasında dedim. ailen bize yaptıkları yetmiyormuş gibi benim 9 ay taşıyıp ne zorluklarla sancılarla getirdiğim çocuğumun adına da karıştılar ve sen müdahale edemedin, istemiyorum dedim. tamam dedi de işte lafta..

Her iki isimide onların koyması cok sınır bozucu! Yanliz eşinle bir araya gelip çocuğunu babası ile büyütmek istiyorsan
Önce babası ile aranizdaki sorunu çözmen daha ii olmazmı? Sonra ismi üzerindeki değişikliği birlikte düzelte bilirsin!
Şehri terketip gitiyse demeki ailesinede kızıp gitmiş..

Eyer eşin gelmeyeceğine
Bir araya kesinlikle gelmeyeceğini eminsende, gider nüfus dayresinde bilgi alırsın! Çekiniyorsan telefonda aca bilirsin:) yani yurt dışında bizde gecen bir bilgi icin ta turkiyeye telefoon actık. Burda sorarak yanlış bilgi edinirsin canım

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…