Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri değişik güzel isimler paylaşırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde oğlum olacak bizde de kararsızlık hakim.Sertaç Efe veya Sertaç Çınar isimlerini düşünüyoz ama daha çok karar değiştiririz gibi geliyor bana .Allah herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

Geçen eşimle ortak bir isimde buluşmuştuk.
Allah kısmet ederde ilerde bir erkek evladımız olursa Hüseyin Deniz koyalım dedik.
Yaa süper olur dedim.Bu kadar beğenmeme şaşırdı.
Sebebi devrim mücadelecilerinin ismi deyince, asla dedi ((

15 haftalık hamileyim henüz cinsiyeti belli değil ama içime erkek doğuyo öyle hissediyorum :) erkek olursa can kız olursa su ismini koyucaz uzun isim istemiyoruz

nerdil' e katılıyorum. biz de uzun isim istemiyoruz..
ben de 13 haftalık hamileyim... dahi cinsiyeti belli değil.
kız olursa ece, erkek olursa cem düşünüyoruz. aslında ece isminde mutabıkız ama "cem" tam içime sinmiş değil, emin değilim..can, alp, eren, emir.. bunlar da güzel...
bakalım, karar veremedik hala.

slm kızlar bende 23 haftalık ahmileyim Allah nasip ederse oğlum olacak ismini
ege mert koymayı düşünüyorum
kuzey ismini çok istiyordum ama soğuk bir isim oldugu için herkez karşı çıktı bende ege mert olsun dedim nasıl sizce...:CüvCüv:

Benim de oğlum olacak inşallah.
Ben ERDEM ismini çok beğeniyorum; ama eşim daha düşünelim diyor. Hayırlısı bakalım

Erkek ismi bulmak zormuş gerçekten..Kızımın adı ben daha evlenmeden belliydi..Kızım olursa bigün Asya olucak dedim oldu çok şükür..

Çelebi nasıl kızlar????

Paşa güzelmiş ama Sancakta güzel:)

Eşime mesaj attım..bunlardan birini seç bitsin artık bu işkence dedim kızımıza ben karar vermiştim,hem adını da o koymuş olur..seçenekler benden, son karar ondan..Oğlan olursa ben veriyim adını demişti hamile olduğumu öğrenince kıyamaaaaaaammmmmm:86:

Allah size bağışlasın ama belli böyle kalıplı isimleri seviyorsunuz:) aslında tam söyleyemedim ama yani dolu dolu yiğit isimler:) Pars ismide bana çok dolu dolu geliyor sadece bir öneri ama ben en çok Sancak ismini beğendim:)

Pars'ı eşim önerdi geçen gün..benimde ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti..Ama Pars kedigillerden bi hayvan sonuçta..Hayvan adı vermek istemedim:26:

Pars'ı eşim önerdi geçen gün..benimde ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti..Ama Pars kedigillerden bi hayvan sonuçta..Hayvan adı vermek istemedim:26:

Doğru ama nesli tükendi olsun:)) tabiki önemli olan zaten sizin içinize sinmesi, sinmiyorsa düşünmeyin bile..bende sizin gibi dolu dolu isimleri seviyorum ondan önerdim:)

Çok sağol canım Sancak benim "olsun" dediğim ilk isimdi..Sonra ne olduysa kaynadı gitti arada.. bakalım hangisini seçicek eşim? Hala cevap yazmadı..emniyette oylama mı yapıyo nedir?

Kayınbabam benim adımı koyun diyor ama sadece der
Eşim koymaz zaten sevmiyo ismini,Adı Yılmaz..Zerhoşun kumarbazın zamparanın teki Allah uzun ömür versin
Babam Koraltan yada Tuna olsun diyor..onada benim eşim "sadece der" diyor

Benimkilere kaldık yine

Bulduk bulduk ismini bulduk oğlumuuuunnnnn son karar geldi eşimden

Oğlumun adı SANCAK!

çok mutluyum çookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…