- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi guzelkizMS
-
benimde erkek olucak nasip olursa yaser yada affan düşünüyon yada efdal sizce nasıl
ayyyyyyyyyyyyyy mehmet göktuğ çok güzel eğer oğlum olursa biz kesin koyacağız canımBizde isim konusunda karasız kaldık... Oğlumuz olacak iki isim koyacağız ilki mehmet '( babamın adı ekim ayında kaybettim)
ama karar veremedik bir türlü
Mehmet Efe
Mehmet Emir
Mehmet Kayra
Mehmet Emin
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
bi de eşim son günlerde Mehmet Göktuğ diyor fikirlerinizi bekliyorum.......
Bizde isim konusunda karasız kaldık... Oğlumuz olacak iki isim koyacağız ilki mehmet '( babamın adı ekim ayında kaybettim)
ama karar veremedik bir türlü
Mehmet Efe
Mehmet Emir
Mehmet Kayra
Mehmet Emin
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
bi de eşim son günlerde Mehmet Göktuğ diyor fikirlerinizi bekliyorum.......
benimde erkek olucak nasip olursa yaser yada affan düşünüyon yada efdal sizce nasıl
benimde oğlum olucak inşallah ama isime malesef karar vermiyoruz, dağhan, utku, taylan. Erkek bebeğe isim bulmak çok daha zormuş bunu anladım malesef
kız ismi ecrin çok güzel bnde erkek bebek bekliyorum ve toprak koymayı düşünüyoruz doruk ismide oldukça güzel
erkek ismi bulmak zor oğlum olursa adını yusuf beren koymak istiyorum sizce nasıl yusuf mutlaka olacak ama beren ismini seviyorum fakat kararsızım sizce erkeğe yakışırmı? genelde kız ismi olarak bilimiyo ama erkek için kullananlarda var.
beren: güçlü, kuvvetli, akıllı demek
arkadaşlar bazı isimler okudum kuranda geçiyor diye konuluyor ama mesela tahanın bir anlamı yok sure ismi tamam ama anlamı yok yasinin de anlamı yok sure ismi ama dediğim gibi bir anlmı yok anlamını sadece allah bilir birçok müfessirde ne anlam içerdiklerini anlayamamışlar
çocuğa isim koyarken sırf kuranda geçecek ya da arapça olacak diye bir kural yok ki taşıdığı anlamın güzel olması gerekiyor hem ileride isim konusunda sıkıntıya düşecek onlar belki bu isimleri beğenmeyecek hayatları boyunca pişman olup size kızacaklar
çok iyi düşünmek gerekiyor iyice araştırmak gerekiyor anlamı güzel mi söylenişi kolay mı ileride çocuğum beğenir mi okulda arkadaşları dalga geçer mi
uzattım ama gerçekten çok iyi düşünülmesi gerekli sonuçta 3 aylıkken öğreniyoruz cinsiyetini önümüzde tam 6 ay var karar vermek için
kızımın adı betül namuslu temiz kadın demek
şu an 3 aylık hamileyim erkek olacak kısmetse düşündüğüm isimler
eymen, umut, fatih, yiğit, burak, emir klasik isimler ama hoşuma giden isimler bunlar
eşimde illa ki poyraz olsun diyor ama pek sıcak bakmıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?