Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri değişik güzel isimler paylaşırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
erkek ismi ne zormuş.
benimde yarın belli olacak cinsiyeti erkek diyor çevremdeki tüm insanlar..
babası erkek olursa rüzgar diyor.
nasıl kararsızım nasıl...
bende haktan diyorum ama bakalım daha çok erken...

ayyyyyyyyyyyyyy mehmet göktuğ çok güzel eğer oğlum olursa biz kesin koyacağız canım

Mehmet Eymen de oğlumun adı.Mehmet Emir düşündüm ama 7 yaşındaki kızım Eymende ısrar etti..Mehmet bizim de dedemizin adı ve çok güzel bi isim üstelik.İki isim zor değil alışılınca, biz hep ikisiyle sesleniyoruz..

arkadaslar herkezın kendı fıkrı ama bence su kımselerde olmayan ısımlerı bulmak onları koymak nınelere dedelere zor gelıyor .turkcede okadar guzel ısımler varkıı ..benım oglum olucak allah nasıp ederse mert koyucaz .
ama cok arastırma yapmak ıstersenız ısımarsıvı dıye bır sıte ar oraya bı bakın her kokenden ısımler var

anası antin kuntin isimler ararken babası son noktayı koydu :)
oğlum oluyor adı RÜZGAR...
sağlıkla gelsin rüzgar beyimiz :)

benimde oğlum olucak inşallah ama isime malesef karar vermiyoruz, dağhan, utku, taylan. Erkek bebeğe isim bulmak çok daha zormuş bunu anladım malesef

taylan ismi çok güzel benim erkek arkadaşımın adı taylan kulağa çok hoş geliyor hemde herkesde yok bu isim...allah analı babalı büyütsün...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kız ismi ecrin çok güzel bnde erkek bebek bekliyorum ve toprak koymayı düşünüyoruz doruk ismide oldukça güzel

kız ismi ecrin çok güzel bnde erkek bebek bekliyorum ve toprak koymayı düşünüyoruz doruk ismide oldukça güzel

cnm bende bayılıyorum toprak ismine we allah nasip ederde oğlum olursa toprak koyacağım hayırlı doğumlar dilerim sağlıcakla al bebeğini kucağına...

turkiyede hic duymadigim bir erkek ismi: yanis. hosuna giden varsa takabilir.
anlamini tam olarak bilmiyorum ama arapca bir isim, enese benziyor harfleri. zannedersem enesle ayni anlamda. kotu bir anlami yok. dileyen takabilir :kedi:

Kizlar bende toprak ismini begeniyorum ama esimm ne o oyle diyor aslinda cok hosuma gidiyo benim ama esim begenmedigi icin bastan eliyoruzz maleseff, ben koyamicagima gore siz begenen arkadaslar benim yerimede koymus olursunuzz, benim fikrim superr isimm, adiyla birlikte guzel omurler versin allahh..

erkek ismi bulmak zor oğlum olursa adını yusuf beren koymak istiyorum sizce nasıl yusuf mutlaka olacak ama beren ismini seviyorum fakat kararsızım sizce erkeğe yakışırmı? genelde kız ismi olarak bilimiyo ama erkek için kullananlarda var.
beren: güçlü, kuvvetli, akıllı demek

arkadaşlar bazı isimler okudum kuranda geçiyor diye konuluyor ama mesela tahanın bir anlamı yok sure ismi tamam ama anlamı yok yasinin de anlamı yok sure ismi ama dediğim gibi bir anlmı yok anlamını sadece allah bilir birçok müfessirde ne anlam içerdiklerini anlayamamışlar
çocuğa isim koyarken sırf kuranda geçecek ya da arapça olacak diye bir kural yok ki taşıdığı anlamın güzel olması gerekiyor hem ileride isim konusunda sıkıntıya düşecek onlar belki bu isimleri beğenmeyecek hayatları boyunca pişman olup size kızacaklar
çok iyi düşünmek gerekiyor iyice araştırmak gerekiyor anlamı güzel mi söylenişi kolay mı ileride çocuğum beğenir mi okulda arkadaşları dalga geçer mi
uzattım ama gerçekten çok iyi düşünülmesi gerekli sonuçta 3 aylıkken öğreniyoruz cinsiyetini önümüzde tam 6 ay var karar vermek için
kızımın adı betül namuslu temiz kadın demek
şu an 3 aylık hamileyim erkek olacak kısmetse düşündüğüm isimler
eymen, umut, fatih, yiğit, burak, emir klasik isimler ama hoşuma giden isimler bunlar
eşimde illa ki poyraz olsun diyor ama pek sıcak bakmıyorum ben

beren direkt kiz ismi gibi, sen bilirsin tabi. yusuf gercekten harika. yerimseniben

bana kalirsa iclerinde en guzeli eymen, ben de dusunuyorum oglum olursa diye.. buyrunnnnnnnnn

3,5 yaşında bi oğlum var.adı kaan bera.bi daha oğlum olsa çatlarım heralde isim bulurken çok zor karar vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…